Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Köszi szépen, nagyon hálás vagyok, hogy így foglalkoztál ezzel
Este kipróbálom, és "elemezgetem", remélem jobban képbe kerülök a tasker logikájával 
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szia!
Sorry, most nem olvasok vissza, de milyen kikapcsolásra lenne szüksége, amit nem sikerült megoldanod?
Amúgy ez a night clock app megnyitás/kilövés nem a legszebb megoldás, ha már a Taskerrel natívan (értsd külső appok nélkül) is össze lehet hozni a cuccot.
Pl Scenevel. A %TIME-t beállítja egy teljes képernyőt elfoglaló scene közepére. Illetve ha Taskerrel nem is, hát shell paranccsal biztosan le lehet kapcsolni a screen lock idejét, majd vissza.
Az más kérdés, hogyha nem amoled a kijelző, akkor nagy pocséklás, ha minden este folyamatosan világít, ha jobboldalra van fordítva a telefon. Bár az amoled meg beég(het)...

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Este kipróbálom, és "elemezgetem", remélem jobban képbe kerülök a tasker logikájával