Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Én is olvastam ezt az USB Debug-ot, de szerintem attò még megy az ADB is, meg sok telefonnál az egész FW-t lehetett úgy újrahúzni, hogy akksi kikap, USB kábel bedug PC-s gyári szoftver elindít, majd hangerő le gomb hosszan nyom, és máris rá lehet küldeni egy zsír új FW-t úgyhogy az előzőből semmi sem marad. Erősen kétlem hogy ebbe bele tudna szólni a program, mivel ilyenkor nem fut maga a rendszer sem.
Illetve a wipe data/factory reset-el túléli, azt alátámasztom, de a format system-et nem, és az ellen sincs védelem.Igen sajnos, csak tudnám mi a pöcsömnek kell pl. egy FM rádiónak meg hasonló okosságoknak szolgáltatásként futnia állandóan, miközben az Opera-t meg besorolja az empty app kategóriába az idiótája. Ezért rühellem az Android, nem csak hogy nem enged beleszólni az app-ok fontossági sorrendbe sorolásába, de még alapból balfaszul is csinálja meg. És a legjobb, hogy természetesen app sem létezik OOM groupings moddolásra, úgyhogy írhatok minden app-nak saját profilt a Tasker-rel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 4
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Apple MacBook
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest