Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem szeretem a fülbántós csengőhangokat, mert ettől negatív hangulatban fogadom a hívást. Fontos a pozitív sugallat.
Ezért évek óta ugyanaz a csengőhangom. Iron Maiden: The Number Of The Beast eleje, Audacity -vel tuningolva.
"Woe to you, Oh Earth and Sea, for the Devil sends the beast with wrath, because he knows the time is short..."
Sisakban nem érdekel, hogy ki hív, mert akkor motorozok és sz..k a telefonra. Nyitott csőnél úgysem lenne értelme.Más. Próbáltam ezt az elutasító üzenetet, de semmi sem történik. Nem küld semmit, de még ablakot sem dob. Ennyire nem lehet nulla, biztos rosszul állítok be valamit. Vagy csak manuális elutasítás esetén aktiválódik? Nem tudom. Marad a Taskeres megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Óra topik
- Fujifilm X
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6! Teljesen új és magyar! Core Ultra 7 255U 16GB 512GB NVMe 12 hó gari!
- LG OLED65G42LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- Dell Latitude 7430 2-in-1 i7-1265U / 32GB / 1TB SSD Érintőkijelzős üzleti laptop 12 hó Garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 OC 12G GDDR6X (ALZA GARANCIA 2027.03.ö
- Hikvision HIKSEMI E3000 CITY 512GB PCIe 3.0 NVMe M.2 2280
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért évek óta ugyanaz a csengőhangom. Iron Maiden: The Number Of The Beast eleje, Audacity -vel tuningolva.