- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Jól szellőző és átépíthető házakkal jelentkezett a Corsair
- Milyen egeret válasszak?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- RAM topik
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti
üzenetére
Rosszul fogalmaztam, naponta 1x szeretném újraindítani, ha beállítottam hogy from: 05:00 to: 05:00, akkor többször újraindult egymás után, amíg 05:01-re váltott az óra, ezért raktam be a reboot elé wait 50 sec-et.
Néha vannak beragadt programjaim, amik nem hagyják aludni a telefont (pl. gps, giroszkóp, fényszenzor folyamatos használata), ezért akartam naponta egy újraindítást. Az újraindítás tényleg nagyon sokat fogyaszt, lehet hogy ezt töltés közben fogom megcsinálni.
Somatom: változók típusairól itt van egy rövid leírás: [link], nincs túl sok féle, pl. string = szöveg, boolean = igen, nem...
Tasker-ben szerintem a változók kezelése sokkal egyszerűbb, összehasonlító operátorok viszont itt is vannak [link].
-
törölt tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Tudsz ajánlani vmi jó leírást, vagy tutorial gyűjteményt, amivel elkezdhetném? Olvasgatom a hozzászólásokat, de E-Robothoz hangolt agyamnak fura ez a működés. Ott pl. ha egy parancs (profil) elindul, az nem áll le csak azért, mert megszűnik az aktiválást kiváltó esemény.
"Az App context csak akkor aktív, ha előtérben van az adott program."
Nekem ez is furcsa. Profil aktiválás szempontjából nincs egy egyszerű megkülönböztetése annak, hogy egy alkalmazás elindult, vagy fókuszba is került? Sztem kell, hogy legyen ilyen, csak másképp hívja, vagy másképp kell megadni neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- MSI Cyborg 15 A13VF 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest