Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Goto:
így már érthető, programozói gyakorlatban nem vagyok ismeretes.
Ettől persze Tasker-ben továbbra is remek alternatíva szerintem.
A sorszám hátrányára már én is felfigyeltem, jobb címkére ugrani sorszám helyett.
A te megoldásod is nagyon tetszik, remek ötlet egy másik profilt használni az ismétlésre, de...
Kinek a pap, stb... 
Másik:
ez elég egyértelmű, de ez nem a futó task-ok hibája alapvetően. Ennek ilyennek "kell" lennie.
Eleve már az elég nagy handicap a telefonnak, h egy Tasker-rel automatizálom. Nálam a legtöbb profil akkor aktív, ha használom is a telefont és még folyamatosan futó task se kell hozzá, h belassuljon.
Utóbbi azért nem problémás, mert többnyire úgyis olyan feladatról van szó, ahol a wait parancs dominál, vagyis a futás idő 99,9%-ban csak várakozik és ez nem akadályozza meg a telefont a deep sleep-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi