Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Hi.
Egy órája nyomkodom ezt a taskert, nagyjából már értem mi merre.
Lehet ez is (sőt, tuti) MIUI faxság, ami a gondom, mégpedig...
Teszt jelleggel csináltam egy taskot, hogy ha a mobilom csatlakozik a BT soundbaromhoz, induljon el a Pulsar zenelejátszó, majd a zene is, és 10s múlva stop a zenére.
A logviewer szerint működik is minden szépen.
Szerintem is.
DE
De csak akkor megy, ha a pulsar a memóriában van.
Tehát a memóriában van a tasker+pulsar >> kikapcsolom a teló kijelzőjét >> bekapcsolom a soundbart, megy minden szépen.
Amint kilövöm a memóriából a pulsart, cseszik elindulni a pulsar...a tasker ott a memóriában továbbra is...lakattal, minden akksikilövős beállítás nélkül.DE a tasker log szerint elindult a pulsar és lefutott a többi action is.
Aztán mégis hol? Meg se szólalt a zene, és a memóriába se került a pulsar.Volt egy hétig macrodroid progim is, ott is így volt, hogy amíg tesztelgettem, addig működött a dolog, amint két nap múlva élesben kellett volna mennie, akkor meg nem.
Most lényegtelen, hogy minek akarnék ilyen taskot, mint fentebb írtam, ez csak teszt most.
MIUI-n van akinek értelmesen megy ez? Indít appot, ha az nincs memóriában, és a kijelző off?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- SZINTE ÚJ Razer Blackshark V2+sound card Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- SZINTE ÚJ Razer Kaira X White Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Razer Nari Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Razer Barracuda X Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Yoga Pro 9i Hordozható Gamer Tervező laptop -25% 14,5" i7-13705H 16/1TB RTX 4050 6GB 144Hz 3K
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest