Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
Hátha másnak is jól jön/esetleg tud más megoldást:
Csináltam egy ilyet:
Tasker: profile "kimásolás"
- Event: file modified (megadva a file pontos útvonala) --> Task "másol" hozzárendelve
- Task "másol":
1. File az sd kártya megadott mappájába másolása.
2. Foldersync pluginban mappapár megadva, művelet: szinkronizálás.
Ha minden igaz ezt az eredményezi hogy a file változásakor a tasker elmásolja azt a foldersync által már elérhető helyre, és elindítja a másolást a webdav mappábaNa most ez szép elmélet volt, de a /system-et mint útvonal ugyan be lehet gépelni a "file modified"-nál (kitallózni csak az sd-t és a belső tárhelyet lehet), de az ott lévő állománnyal nem foglalkozik a task így se.
Végül annyit módosítottam a dolgon hogy
- Event: Notification Watch -> from "Adaway" with "Sikeres alkalmazás" in title.with "Sikeresen alkalmazva" in text.with ""in ticker.Mondjuk azóta még nem volt frissítés, szóval tesztelve még nincs, de bizakodom hogy így már menni fog
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest