Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
Hátha másnak is jól jön/esetleg tud más megoldást:
Csináltam egy ilyet:
Tasker: profile "kimásolás"
- Event: file modified (megadva a file pontos útvonala) --> Task "másol" hozzárendelve
- Task "másol":
1. File az sd kártya megadott mappájába másolása.
2. Foldersync pluginban mappapár megadva, művelet: szinkronizálás.
Ha minden igaz ezt az eredményezi hogy a file változásakor a tasker elmásolja azt a foldersync által már elérhető helyre, és elindítja a másolást a webdav mappábaNa most ez szép elmélet volt, de a /system-et mint útvonal ugyan be lehet gépelni a "file modified"-nál (kitallózni csak az sd-t és a belső tárhelyet lehet), de az ott lévő állománnyal nem foglalkozik a task így se.
Végül annyit módosítottam a dolgon hogy
- Event: Notification Watch -> from "Adaway" with "Sikeres alkalmazás" in title.with "Sikeresen alkalmazva" in text.with ""in ticker.Mondjuk azóta még nem volt frissítés, szóval tesztelve még nincs, de bizakodom hogy így már menni fog
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Lenovo ThinkPad T14 - i5-10310u
- Lenovo ThinkPad X13 - i5-10210u
- Lenovo ThinkPad T440s i5 (12GB RAM / 240GB SSD) + Eredeti Ultra Dokkoló (40A1) - Iroda, Diák
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest