Hirdetés
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD-háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanocpapa
tag
sziasztok! szerettem volna egy egyszerű fájl áthelyezős taskot (fényképekhez). kerestem a neten, találtam többet is. de mindegyikkel úgy jártam, hogy amint áthelyezi a fájlt, attól kezdve több program nem ismeri fel a képtárban. kínkeservesen lehet csak megosztani, fájlkezelőn keresztül. nem sd kártyára mentek a fotók, hanem a telefon memóriára. valami tippetek nincs véletlenül, hogy miért van ez? előre is köszi a válaszokat!
( vagy esetleg itt rontottam valamit? ez már a sokadik kipróbált task volt. )Fotomasolas (19)
A1: Wait [ MS:0 Seconds:0 Minutes:0 Hours:1 Days:0 ]
A2: List Files [ Dir:DCIM/Camera Match:*jpg Include Hidden Files:Off Use Root:Off Sort Select:Modification Date, Reverse Variable:%wpmove ]
A3: For [ Variable:%wpmove Items:%wpmove() ]
A4: Copy File [ From:%wpmove To:kartya/mentes/Fotomentes/kamera(%TIME%TIMES).jpg Use Root:Off ]
A5: End For
A6: List Files [ Dir:DCIM/Camera Match:*.*jpg Include Hidden Files:Off Use Root:Off Sort Select:Alphabetic Variable:%wpdelete ]
A7: For [ Variable:%wpdelete Items:%wpdelete() ]
A8: Delete File [ File:%wpdelete Shred Level:0 Use Root:Off ]
A9: End For
A10: Flash [ Text:Fotó áthelyezve Long:Off ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest