Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanocpapa
tag
sziasztok! szerettem volna egy egyszerű fájl áthelyezős taskot (fényképekhez). kerestem a neten, találtam többet is. de mindegyikkel úgy jártam, hogy amint áthelyezi a fájlt, attól kezdve több program nem ismeri fel a képtárban. kínkeservesen lehet csak megosztani, fájlkezelőn keresztül. nem sd kártyára mentek a fotók, hanem a telefon memóriára. valami tippetek nincs véletlenül, hogy miért van ez? előre is köszi a válaszokat!
( vagy esetleg itt rontottam valamit? ez már a sokadik kipróbált task volt. )Fotomasolas (19)
A1: Wait [ MS:0 Seconds:0 Minutes:0 Hours:1 Days:0 ]
A2: List Files [ Dir:DCIM/Camera Match:*jpg Include Hidden Files:Off Use Root:Off Sort Select:Modification Date, Reverse Variable:%wpmove ]
A3: For [ Variable:%wpmove Items:%wpmove() ]
A4: Copy File [ From:%wpmove To:kartya/mentes/Fotomentes/kamera(%TIME%TIMES).jpg Use Root:Off ]
A5: End For
A6: List Files [ Dir:DCIM/Camera Match:*.*jpg Include Hidden Files:Off Use Root:Off Sort Select:Alphabetic Variable:%wpdelete ]
A7: For [ Variable:%wpdelete Items:%wpdelete() ]
A8: Delete File [ File:%wpdelete Shred Level:0 Use Root:Off ]
A9: End For
A10: Flash [ Text:Fotó áthelyezve Long:Off ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi