Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atillaahun
    veterán

Hát logikus lenne, hogy létezzen egy ilyen térkép, de eddig szót se hallottam róla. :U

Nem publikus, de szerintem a Tasker a Gmaps-ből vagy azon keresztül nyeri ki az adatokat. Úgy van megírva.
    Én megkockáztatom, hogy nem csak a Google Wireless Location gyári beállításának bekapcsolása nélkül, de még a GMaps app nélkül sem menne a Tasker Net alapú helymeghatározása.

Ha a link alatt erre gondoltál,
    "Network
    This provider uses a combination of cell-towers and WiFi information (if wifi is enabled) to determine the device's geographical location. It is less power-hungry than GPS, but also less accurate (sometimes +- several kilometres) and requires data network availability."

ez szerintem baromira nem magyaráz meg semmit, és még nem is igazán passzol a Location without Tears rész Net fejezet alatti More info linkjéhez.

Mert egyébként most hogy figyelmesen végigolvastam a Location Without Tears részt a "Net & WiFi" beállítás kivételével mind meg van magyarázva és érthető is (szvsz), csak az az egy nem. Helyette ott egy link, ami oda vezet, amit te is linkeltél, de az meg egy teljesen általános 2 mondat a nem GPS alapú helymeghatározásról.
    Szóval ez a beállítás egy rejtély. :U

Új hozzászólás Aktív témák