Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Mondjuk ebben az esetben figyelembe kell venned az évet is, hiszen december-január közt mi történne. Így már három dolgot kell ellenőrizni plusz van egy tömböd, ami sajnos a Taskerben mindenképp indexelt. Így plusz memória+számítás. Míg magát akár az oldalon található szöveget seperc alatt átkonvertál Neked a rendszer UNIX idővé, onnantól pedig egy kivonás+check szerintem mind olvashatóság, mind teljesítmény szempontjából elegánsabb. Ja és nem kell pluginekhez folyamodni, hanem a vanilla Tasker berkekben meg tudod oldani a műveletet. Bár egy jó ideje nem Taskereztem, ez érdekes dolognak tűnik, lehet összedobom én is, aztán összehasonlítjuk!

@Somatom
Volt egy befejezetlen ügyem errefelé, de egyébként igen ritkán van csak alkalmam felnézni.
De ahogy látom a reszponzív felület még mindig legenda.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs