Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
válasz
Tomjack
üzenetére
Régebben volt érdeklődés időjárás profil után. Készítettem egy apró taskot ami a met.hu oldalról (az időképpel nem boldogultam) felolvassa az aktuális napi országos időjárás jelentést. Sajnos a nagyobb időjárás portálok nem készítenek régió szerint szöveges előrejelzést, de így legalább univerzálisan használható. Innen tölthető.
/Nálam a task a szöveget első lépésben a Tasker/files/quote.txt tárolja el (nem szeretem ha a gyökérbe gyűlnek a kis fájlok). Ez igény szerint módosítható, vagy készíteni kell egy files mappát a Taskeren belül./
-
HREH
senior tag
válasz
Tomjack
üzenetére
Nem, csak gondolom senkinek sincs időképes időjárás profilja

Weather Undergroundon lehet kérni API kulcsot, amely segítségével Taskerben fel lehet dolgozni az adatokat.
Egyébként slice14-nek volt ilyen időjárásos profilja, esetleg kérdezd meg privátban. -
thesound
addikt
válasz
Tomjack
üzenetére
Llama-nak leállt a fejlesztése 2014 végén. Lollipop fix még volt 1-2 darab aztán ennyi. Jó app volt, nekem annak a logikája jött át a legjobban. Persze azóta látom mi volt benne kevésbé jó, mint egy tasker-ben mondjuk. Tetszett benne, hogy egyenlet szerűen tudtam felírni benne a kondíciókat és a feladatokat.
E-Robot-ot sokan dícsérik, egyszer lehet megpróbálom én is ha unatkozom. De ezekhez a progikhoz idő és próbálgatás kell, nameg doksi olvasás

De hogy On is legyek: Snackbar plugin taskerhez. Kellemes cucc.
-
thesound
addikt
válasz
Tomjack
üzenetére
Én újabban azt vettem észre a cellainfónál, hogy nálam most már az sem elég, ha fel van a képernyő villantva, hanem fel is kell oldani
Tuti valami android service változott a háttérben, mert korábban elég volt csak felvillantani a képernyőt (az sem volt egy ideális állapot, de most
).
nexus 5, full stock, root nélkül és persze doze kivételben van tasker -
icemad
nagyúr
válasz
Tomjack
üzenetére
Amikor a cella infókat olvasod be, akkor legalább öt percet várj, és lassan sétálj körben a lakásban. Ha nagyvárosban laksz, ott 7-8 torony is van relatív kis területen. Lehet hogy másikra megy fel, nem arra, amit te beállítottál.
Szerk. Ha már otthon vagy, érdemes lehet az otthoni wifit is figyeltetni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- NEC NP-PA550W projektor- 5500 Ansi - távirányitóval
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tuti valami android service változott a háttérben, mert korábban elég volt csak felvillantani a képernyőt (az sem volt egy ideális állapot, de most