Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Próbálkozom újra.
Tehát van egy profilom, ami ha a telefon csatlakozik egy BT eszközhöz, akkor elindítja a Spotify-t és a lejátszást is. Lásd
.
Működik is rendesen, elindul a zene, a Tasker-ben látom, hogy zöld a profil, tehát csatlakozik a BT eszköz.Ehhez hozzá akartam adni egy exit task-ot, ami a BT eszköz csatlakozás végeztével (tehát amikor kikapcsolom a külső eszközt) kikapcsolja a telón a BT-t és kilép a Spotify-ból.
Na most a gondom az, hogy az exit task hozzáadása után már nem működik jól a profil, ugyanis a BT eszköz csatlakozása után azonnal végrehajtja az exit task-ot és leválasztja a BT eszközt (holott exit task nélkül még rendben elindul a Spotify).
Megnéztem azt a log-ban, hogy az eredeti felállásban (azaz még exit task nélkül) hogy működik a profil, hátha kiszúrok valamit, lásd
.
Egészen az OK részig értem, de mit jelent a végén az exitOK-stop-start-stop sorozat? Ennek van köze ahhoz, hogy az exit task hozzáadása után azt azonnal végre is hajtja az eszköz csatlakozásakor, és nem csak az eszköz manuális leválasztásakor (ahogy annak lennie kellene)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
.