Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki segítene leprogramozni az alábbi tök egyszerű kis dolgot?
A lényeg az lenne, hogy ha bekapcsolom az órámon a bluetooth-ot, akkor csatlakozzon össze a telefonnal.
DE az is jó lenne, ha egyszerűen 07:00 és este 22:00 lenne a bluetooth aktív állapota a telefonon, éjszaka pedig off..Köszönöm!

-
Valaki tudna segíteni, hogy miert nem fut le?
https://www.reddit.com/r/tasker/comments/8jo9pf/project_share_toggle_nfc_no_root_no_plugins/
-
Van esetleg olyan oldal, ahol össze van gyűjtve 1-2 alap tasker profil?
-
Van esetleg megoldás arra, hogy root nélkül be tudjam a mobilnetet, gps-t, nfc-t kapcsolni?
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
fogalmam sincs hogy kellene beállítani

-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igazából, csak azt néztem meg. Olyat találtam, hogy aod_night_mode de ez nem csinál semmit.
-
Samsung telefonoknál esetleg az AOD helyett a Night Clock-ot is ki lehet tenni valahogy? Secure settings-ben nem találom

-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
csak itt nem tudom melyik vonatkozna a forgatásra

-
State > Sensor > Orientation > Face Down, ezzel tudod a lefordítós profilt megcsinálni, Ringer Volume 0, Exit Task meg nem kell, mert visszaáll magától.
Ennél ha jól tapasztalom, akkor a sensor addig nem működik amíg be nem kapcsolom a kijelzőt
Valahogy meg lehet oldani, hogy a kijelző bekapcsolása nélkül is aktiválja magát?Illetve a fentiekből kifolyólag azt meg lehetne oldani, mint az Iphone-oknál, hogy ha a kijelzőt feléd( csak feléd...) megdöntöd akkor bekapcsol a kijelző?
-
1. az nfc.t így nekem nem kapcsolja se be , se ki
nem tudja értelmezni
lehet a secure setting-ből kellene esetleg?3. azt írja a Tasker, hogy amíg be van kapcsolva a Automata Brightness, addig nem tudja az értéket beállítani

Nekem úgy kellene,hogy az automata minimum fényerejét állítsa 25%-ra
-
pfff az igen
hát basszus itt vér profik vannak 
2. State > Sensor > Orientation > Face Down, ezzel tudod a lefordítós profilt megcsinálni, Ringer Volume 0, Exit Task meg nem kell, mert visszaáll magától.
ezt sikerült magamtól megcsinálni
viszont ez csak rezgőre rakja nálam a telefont. Némítást nem lehet megadni? ( silent mod)Nagyon köszönöm a segítséget!

aprokaróka: igazad van, majd estére megpróbálom közvetlen a Taskerből az AOD-ot.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
van rá egy nagyon jó youtube videó! Step by step le van videózva minden. Úgy keress rá, hogy Always on display tasker
(meglepő módon..) 
más....
Az este alig tudtam elaludni, mert azon pörögtem az ágyban fekve, hogy milyen profilokat fogok készíteni

1. Mivel sokat használom az NFC-t fizetésre reggel, így mondjuk bekapcsolna 7:30- 8:00-ig. Ez még talán menne nekem, de mi van ha csak hétköznapokon kapcsoljon be??

2. A következő pedig tényleg jó ötlet mint ahogy írtátok is, lefordítom a telefont, elnémul, ha vissza, akkor pedig normál üzemmód.
3. Ez az ötletem nem tudom megvalósítható-e... A főzött rom készítője számomra nagyon alacsonyra állította be a kezdeti automata fényerőt, tehát mindig azzal kezdem az újraindítást követően, hogy 25%-ra húzom a fényerőt automata módban. Erre van esetleg ötletetek?
-
válasz
coelophysiis
üzenetére
Köszönöm srácok sikerült minden, AOD, Gps...
Most még szétnézek, hogy esetleg milyen profilt érdemes csinálni

Vagy esetleg ha van kedvetek ,akkor írjatok legyetek szívesek, hogy mit érdemes még programozni

-
ez rohadt jó, leesett az álam

Esetleg a 4. -es pontot nézd meg kérlek mert a gps kikapcsolásra sztem tévesen írtad a wifi-s dolgot

Illetve a kikapcsolást lehet időzíteni? ( mondjuk jó lenne esetleg ha 1 perc után kapcsolna ki)Esetleg valaki tudja, aki Samsung-ot használ, hogy az AOD-ot vagy esetleg az éjszakai órát lehet programozni?
-
Szeretném kipróbálni a Tasker alkalmazást. Tudnátok segíteni ( ha lehet akkor elejétől) pár modul programozásában?
1. Szeretném ha otthon ( cella alapján) bekapcsolna a wifi. Ha elmegyek otthonról wifi -off.
2. Munkahelyen ( cella..) átvált rezgőre, majd ha elhagyom akkor normál üzemmód
3. Éjszaka 11kor kapcsolja ki a wifi-t és a mobil adatot, majd reggel 7kor vissza
4. illetve a Google maps indítsa a Gps-t, ha kilépek akkor wifi off
Most hirtelen ezek jutottak eszembe amit első körben szeretnék megcsinálni.
Szerk. Vagy ha esetleg van készen valakinek, akkor nekem az is jó

Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keresünk dokkolókat
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest