Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gaabor80
    aktív tag

Ezt már feljebb is kérdezte vki, aztán arra jutottunk, hogy fölösleges munka. Kikapcsolod magad a képernyőt és kész, ha nem akarod megvárni, mire magától megteszi - főleg mivel beállítás kérdése, hogy ne lépjen be a híváslistába, hanem visszalép a képernyőzárhoz (ami bekapcsolás után meg pár másodperc után kikapcsolja a képernyőt is). Vagy ha esetleg utána használni akarod, akkor inkább visszakapcsolod? :U

Context: Event/Phone Idle
    Enter Task:
    1. Display/System lock

Nem kell hozzá Secure Settings, csak a képernyő bekapcsolásához kellenek különleges jogok.
    Mint látható nem egy bonyolult profil. Ennyi azért elvárható lenne bárkitől, aki érdeklődik a program iránt. :P

(#620) atillaahun
    Tömb csak akkor lesz belőle, ha Split-tel szétválasztod a %VOICE-ot.
    Alapesetben vesszővel elválasztva tárolja az alternatív találatokat (az elhangzottak egészét, vagyis egy parancs teljes egésze egy találat - ilyen módon a tömbös kezelésnek semmi köze az általad említett hangutasításokhoz). Az egész tömböt csak azért hoztam fel, mert erre is van lehetőség, ha mondjuk neked csak az egyik sorszámú találatra van szükséged a sok közül. Pl az elsőt leválasztani a többi közül, vagy a megfelelőt kivágni a többi közül - arra az esetre, ha szövegesen fel akarod használni vmire.

Egy barátomnak akartam ezzel segíteni, mert most tért át iphoneról, az tudta gyárilag.
    Örülök, hogy neked ilyen egyszerű, de én nem vagyok informatikus és csak egy napja találkoztam a programmal.

Köszönöm, hogy segítettél, valóban nem bonyolult.

Új hozzászólás Aktív témák