Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Attól függ, hogy te mire akarod használni.
Én 4 plugint vettem meg benne, ezért fizettem nagyjából 3 ezer Ft-ot. Többre meg nincs szükségem. Ezek amúgy a következők:
AutoNotification - értesítések létrehozása, rengeteg dolog testre szabható benne
AutoInput - érintésemuláció, de root segítségével akár a telefon gombjait is beállíthatod más műveletre (ezt most épp nem használom)
AutoRemote - információk átküldése készülékek között. Nekem ez most jól jön, mert a céges telefonról minden értesítést átküldök a magántelefonomra, így nem kell azt mindig magammal hordani. Elvileg PC-re is küldhetsz vele infókat, de ezt még nem próbáltam.
AutoTools - ez a legújabb beszerzésem, rengeteg dolgot tud, felsorolni is nehéz lenne. Most a Facebook-nál jelent segítséget, mert nem nagyon szeret értesíteni. Beállítottam, hogy ha a "jelvényen" (badge) lévő szám változik, akkor dobjon egy értesítést az AutoNotification-nel, hogy FB értesítésem van.De itt le van írva angolul, hogy miket is tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Mozilla Firefox
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen autót vegyek?
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest