Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Léghűtés topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy már alaposan lerágott csont, de belefutottam egy problémába, ami vagy a saját tudatlanságom, vagy a Tasker korlátja. Kerestem a topikban is, de nem találtam erről szól írást.Ha úgy állítok be egy profilt, hogy akkor legyen aktív, amikor a naptáramban (nem a google naptár, de tudja kezelni a tasker) van egy "készenlét" nevű bejegyzés (ez egésznapos, de kísérletképp létrehoztam pár órás találkozót is ilyen névvel), az működik ahogy kell. A profil érzékeli, hogy van ilyen bejegyzés, ha egész napos, akkor egész nap érvényes.
Mivel a tasker a profilok triggereléséhez max négy feltételt tud használni, és egy speciális eset miatt kellett volna egy ötödik is, megpróbáltam más módon használni a "készenlét" bejegyzést.
Csináltam egy profilt, a négy lehetséges felétellel. Aktiválódik is ahogy kell. A profil indít egy taszkot, amiben be akartam álltani, hogy ha van "készenlét" nevű bejegyzés a naptárban (If %CALTITLE eq készenlét), akkor csináljon valamit, ha nincs (else) akkor csinálja annak az ellenkezőjét.
Nos ez a feltétel semmiképp nem akar teljesülni ebben a formában. Akár egész napos eseményként, akár egy-két órás eseményként van felvéve a naptárba készenlét nevű esemény aznapra, nem válik akívvá a fenti IF ág.Mi erre a megoldás, ha van rá egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen. 1Év Garanciával!
- Xiaomi POCO X4 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen. 1 Év Garanviával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékai Adatkábel. 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE (2020) White 64GB 100% AKKSI
- Új FULL HD webkamera + Számla
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest