Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ERPY

    őstag

    válasz Teasüti #2203 üzenetére

    Igazából az a baj, hogy nem találtam semmi számomra logikus megoldást, így gyakorlatilag még a nullán vagyok. De hogy tiszta legyen a kép, leírom mit is szeretnék.

    A telón van egy mappa, amibe kerülnek dolgok (videók). Ezt a mappát szinkronizálom fel jelenleg manuális indítással egy hálózaton belüli ftp helyre. Ez eddig működik is, be van állítva, hogy ami felkerült a tárhelyre azt törölje is a telefon könyvtárából. Beállítottam, hogy mikor elindul a szinkronizálás, akkor kezdjen el a ledvillogó kikapcsolt képernyő mellett narancssárgán villogni. Szal eddig még minden okés.
    De mivel néha elég sok a szinkronizálandó adat, és a fene tudja éppen meddig tart, hogy ne kelljen sasolnom a tellát hogy végzett-e, az lenne a lényeg hogy valahogy figyelni a könyvtár tartalmát hogy kiürült-e már, és ha igen akkor kezdjen a led mondjuk pirosan villogni.
    Ha ezt megtudnám oldani valahogy, akkor már különböző feltételek mellett időzíteni is tudnám a szinkronizálást, és magától is tudná figyelni.
    Szal igazából ezért lenne fontos, hogy ezt valahogy figyeltethessem vele. Ilyen mélységbe még sosem mentem a taskerrel, azért is kérdeztem meg itt hátha tud nekem valaki valami okosat mondani.
    Keresgéltem a neten is, de számomra érthető és kicsit részletesebb megoldással nem találkoztam.
    Szal minden bizodalmam bennetek van, vagy marad a jelenlegi felállás a manuális indításra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák