Hirdetés
- Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Gamepad
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Esetleg nézd meg a Zoom-ot, annak ugyanaz a fejlesztője, mint a Tasker-nek.
Nekem már csak egy kérdésem maradt: Lehet-e egy Task-ot elindítani megadott időben. Nem arra gondolok, hogy beállítom a 7 órát mondjuk, hanem arra, hogy a változó tárol egy időpontot (például 19:00) és onnantól indulna a Task, ami futna két órán keresztül, 2 perces ellenőrzéssel.
A többit már megoldottam rendesen. Szépen kikeresi a Variable Query-ben megadott csapat aznapi meccsét, majd visszatér a meccsre vonatkozó linkkel. Arról az oldalról meg kiszedi a két csapatot és az eredményt, ami ha változik Notify LED-el értesít.Mondjuk vannak érdekesen elrejtett dolgok. Például a Misc - Test résznél tudom meghatározni egy változó hosszát. Eltartott egy darabig, mire megtaláltam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest