Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
Új hozzászólás Aktív témák
-
ERPY
őstag
Először is, abbamaradt a beszélgetésünk, szal csak szólni akartam hogy a wifi bug rendben a telón, azóta tökéletesen működik a wifi váltásom.
Hogy válaszoljak a vészhelyzet felvetésedre, sztem használd inkább az appot, amit linkeltél. Biztosan meglehet oldani taskerrel, de ha van egy 280k-s ingyenes app erre, akkor sztem fölösleges ezzel is bajlódni, nem?
Mellesleg ha megcsinálod, tegyél bele valami hangjelzést is, mert pl. ha kirepülsz a kocsiból, a szántásban nembiztos hogy megtalálnak. Tapasztalat, szomszéd járt így. Nem nézték csak az autót, de a tulajt nem találták, ide jöttek a rendőrök keresni, mire visszamentek a helyszínre, akkor néztek jobban körbe, hogy ő kirepült az autóból. A felesége is, de azt még az elején megtalálták, így azt hitték ő vezetett es egyedül volt az autóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /4K,Dual Mode 240Hz/480Hz,TrueBlack Glossy/ új,bontatlan Ipon gar!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest