Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris811
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Én az ilyen profilokat (kihangosít navi közbe, éjszakai kivételekkel, egyetem stb.) nem a Taskerrel csinálom, mert számomra sokkal egyszerűbb Profile Scheduler+-ba megcsinálni ezeket. A Tasker pedig elvégzi a fényerő, gps állítgatásokat bizonyos programoknál, időjárás(
) amiket a PS+ nem tudna. A 2 program eddig tökéletesen megvan egymás mellett.(#119) Teasüti
Huha
Én újraépítettem a tied alapján egy önálló időjárás profilt, a te taskjaiddal, és nálam nincsenek goto parancsok
Úgy néz ki, hogy 7-kor bekapcsolja a mobilnetet, vár 10 secet, hogy csatlakozzon, get weather, say weather, utána vár még fél percet és kikapcsolja a mobilnetet. (50mb/hó úgyhogy muszáj így
)
A wifi automatika melyik project-edben van a 4 közül? Nem akarok nagyon bekavarni, hogy felteszem mind a négyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) amiket a PS+ nem tudna. A 2 program eddig tökéletesen megvan egymás mellett.
Én újraépítettem a tied alapján egy önálló időjárás profilt, a te taskjaiddal, és nálam nincsenek goto parancsok