Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz wardemi #1160 üzenetére

    Egyelőre még nincs sok pozitiv, irtam a fejlesztőnek, remélem frissiti a plug in-t.

    A mostani problémák
    - ha el akarom inditani, akkor a locale appot hiányolja, azaz simán cellacsoport felvételére nem alkalmas, mert nem indul. (pedig jó lenne pl későbbi felhasználásra rögziteni, hogy most pl. a fiam iskolájában vagyok). A locale meg sokba kerül ahhoz, hogy azért megvegyem, hogy induljon..
    - pluginként a taskerből működik, de nálam fekete háttéren sötétszürke betük vannak, alig olvasható !! (ezzel még azért nagy nehezen de együtt lehene élni.)
    - az összegyüjtött cellainfok 3 állapotuak, (disabled, inside, outside), de ennek ellenére fura kapcsolatban vannak, vagy valami nem működik. (lásd alább)

    Számomra az lenne az ideális, ha VAGY kapcsolat lenne, pl. OTTHON inside vagy IRODA inside, hiszen igy a TASKERBEN egy profillal meg tudom oldani amit szeretnék, nevezetesen WIFI profil, state-> plugin->cell info (inside OTTHON v. inside IRODA v. inside UGYFEL1 v ....),
    de sajnos nem igy működik.

    A baj, hogy az ÉS kapcsolat sem az igazi, mert próbáltam úgy, hogy a state-nél invertáltam, a feltétel meg (outside OTTNON, outside IRODA), de igy sem megy. (pedig a jó öreg bool algebra és de Morgan szerint ez ugye a vagy kapcsolat, A vagy B = NEG (NEG_A ÉS NEG_B) )

    Csak akkor működik, ha egy cellagroup van kiválasztva, igy pont nem jó, mert ezt a Tasker alapból is tudja. De nem szeretnék létrehozni 30 profilt emiatt.

    Én vagyok a hibás, mert lama elkényelmesitett, ahol ez kiválóan működött, de emiatt meg nem szeretném visszatenni. :(

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák