Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
wardemi
üzenetére
Egyelőre még nincs sok pozitiv, irtam a fejlesztőnek, remélem frissiti a plug in-t.
A mostani problémák
- ha el akarom inditani, akkor a locale appot hiányolja, azaz simán cellacsoport felvételére nem alkalmas, mert nem indul. (pedig jó lenne pl későbbi felhasználásra rögziteni, hogy most pl. a fiam iskolájában vagyok). A locale meg sokba kerül ahhoz, hogy azért megvegyem, hogy induljon..
- pluginként a taskerből működik, de nálam fekete háttéren sötétszürke betük vannak, alig olvasható !! (ezzel még azért nagy nehezen de együtt lehene élni.)
- az összegyüjtött cellainfok 3 állapotuak, (disabled, inside, outside), de ennek ellenére fura kapcsolatban vannak, vagy valami nem működik. (lásd alább)Számomra az lenne az ideális, ha VAGY kapcsolat lenne, pl. OTTHON inside vagy IRODA inside, hiszen igy a TASKERBEN egy profillal meg tudom oldani amit szeretnék, nevezetesen WIFI profil, state-> plugin->cell info (inside OTTHON v. inside IRODA v. inside UGYFEL1 v ....),
de sajnos nem igy működik.A baj, hogy az ÉS kapcsolat sem az igazi, mert próbáltam úgy, hogy a state-nél invertáltam, a feltétel meg (outside OTTNON, outside IRODA), de igy sem megy. (pedig a jó öreg bool algebra és de Morgan szerint ez ugye a vagy kapcsolat, A vagy B = NEG (NEG_A ÉS NEG_B) )
Csak akkor működik, ha egy cellagroup van kiválasztva, igy pont nem jó, mert ezt a Tasker alapból is tudja. De nem szeretnék létrehozni 30 profilt emiatt.
Én vagyok a hibás, mert lama elkényelmesitett, ahol ez kiválóan működött, de emiatt meg nem szeretném visszatenni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest