Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
S_xperia_S
üzenetére
Ha Event/Battery full context-et adtál meg, akkor a profil beálíltásaiban (hosszú klikk a profilon) adj meg neki "cooltime"-ot, mondjuk egy órát! Így ha aktiválódott, egy óráig nem fog újra.
Ha viszont State/battery context-et használsz, annak elvileg nem szabadna többször aktiválódnia (mondjuk 99-100% között).
Azt nem értem, h az esemény miért történik meg többször egymás után, biztos vmi Android fícsör.

(#107) S_xperia_S
Én értem rosszul, vagy az Enter és Exit task ugyanaz?
Ergó nem áll vissza az eredeti beállítás, nem jön ki repülőből.MÁS
Megcsináltam azokat a dolgokat, amik korábban nem működtek. Most már változó időben jön ki az éjszakai módból, a wifi is müxik. Ha kell vkinek, felrakom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- Panel (PCB) szintű // Alsóforrasztású chippek (BGA) // Töltőelektronika javítása 13"+
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ergó nem áll vissza az eredeti beállítás, nem jön ki repülőből.