Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti
    nagyúr

ami nálam már biztosan működik:

(alapból állandóan megy a 3g data)

1) munkahely: ha bemegyek (cellainfó), némítja a telót, ha kimegyek visszahangosítja
    2) elforgatás: bizonyos programoknál, pl böngésző bekapcsolja a forgatást
    3) 20% alatt kikapcsolja a 3g-t és a wifit, lejjebb veszi a fényt, a 20% fölé megy visszakapcsolja
    4) 10% alatt kikapcsol mindet, leveszi minimumra a fényt, és repülőgép üzemmódot bekapcsol, 10% fölött visszaáll a 3-as ra
    5) albérletben (cella infó) éjszaka (idő) repülőgép üzemmód, silent mód, fény le
    reggel visszakapcsolja magát:

ha vkit érdekel, melyiknél mi a beállítás szívesen elmondom, bár ezek nem nehezek

amihez segítséget kérek:
    by Teasüti: "Feltöltés, lemerülés - előbbi észleli, ha az akku feltöltődött, vár egy órát (rátartás a töltési időre) majd szóban közli, hogy végzett a töltéssel (Svox - Mariska)"
    azt sikerült beállítanom, h ha feltölt, vár 15 percet, majd hangjelzést ad, hanem hogyan lehet beállítani, h csak egyszer jelezzen, ne ismételje a jelzést, mert alapból ismétli

Ha Event/Battery full context-et adtál meg, akkor a profil beálíltásaiban (hosszú klikk a profilon) adj meg neki "cooltime"-ot, mondjuk egy órát! Így ha aktiválódott, egy óráig nem fog újra.

Ha viszont State/battery context-et használsz, annak elvileg nem szabadna többször aktiválódnia (mondjuk 99-100% között).

Azt nem értem, h az esemény miért történik meg többször egymás után, biztos vmi Android fícsör. :)

(#107) S_xperia_S
    Én értem rosszul, vagy az Enter és Exit task ugyanaz? :F Ergó nem áll vissza az eredeti beállítás, nem jön ki repülőből.

MÁS
    Megcsináltam azokat a dolgokat, amik korábban nem működtek. Most már változó időben jön ki az éjszakai módból, a wifi is müxik. Ha kell vkinek, felrakom.

Új hozzászólás Aktív témák