Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
tárgytalan mert már megvettem a Hama Defender 180-at
hát mit mondjak első ránézésre brutális
van hely benne bőven, nagyon jók az elválasztók, millió zseb az elején és nekem egyáltalán nem tűnik nehéznek... bár mivel én eger-bp között ingázom és a mázsás utazótáskát viszem már 6éve a vállamon meg se kottyan egy másfél kilós táska. extreme digital-ban vettem és mondták a srácok hogy bőven belefér egy D90 + 18-105 + 35/1,8 + 85/1,8 + SB-900 meg töltők akkuk meg egyebek. sőt még markolattal is vígan elfér a D90 úgyhogy ezt vettem nem a Defender 160-atmivel én nem fogok terepre járni meg amúgy is vigyázok mindenemre szerintem ki fog tartani 10évet lazán ez a táska, és nekem nincs semmi különleges igényem, bár ha azt nézem ebben is van memóriakártya tartó, van benne törlőkendő, meg minden jó.
pixinfo teszt alapján tetszett meg és szerintem nem fogom megbánni
http://pixinfo.com/cikkek/hama_defender
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest