- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
szereteném a mostani picit viseltes Lowepro DSLR Video Fastpack 250 AW táskámat egy nagyobb, és újabbra cserélni.
Olyasmit keresnék amiben elfér egy sony ff milc, 2-3 üveggel, szűrők, ad200 stb. Ezt a jelenlegi is tudta, picit nagyobbat keresek. A jelenegi kb 25L liter a Fastpack Pro BP250 AW III elődje.
Tetszik az oldalsó részről való kamera elérés, a sok apró zseb, a variálható fakkok benne. Az oldalsó kulacs/állvány tartó. Rövid travel jellegű utazásokhoz jó lenne, ha lehetne pakolni bele mást is. Pl poló, zokni, alsó, fogkefe stb kb 35l körül jó lenne. Még ami felfér repülőgépre kéziként.
Szemeztem a ProTactic BP 450 AW II táskával, de pl az állványtartó, kulacs hiánya picit fura. Illetve nagyon merev az egész, és majdnem 3kg (!!!). Az ára is erős picit.
A Flipside Trek BP 450 AW már praktikusabb talán számomra. De pl oldalról nem lehet belenyúlni, meg kell forgani.
Peak Design Travel 45L már nem rossz, oldalról bele lehet nyúlni (a 35L-esbe nem), de nagy és drága.
Aztán itt el is akadtam picit. -
Roxx
tag
Sziasztok.Lowepro Fastpack 250 es táskát használ valaki?Egy Canon 7D egy Sigma 150 600al elférne e benne?
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Használ esetleg valaki ilyen táskát: Lowepro Truckee BP 200 LX?
Szeretnék egy olyan hátitáskát, amibe bele tudom tenni a fényképezőt (lehetőleg úgy, hogy könnyen hozzáférhető legyen), de még egyéb dolgoknak is van benne hely (iratok, kisebb dolgok). Nem vagyok nagy fotós, így kb. csak a gépnek és max. a töltőnek kell hely benne.
Minden észrevételt előre is köszönök!
-
BoscoD55
tag
Nem lo tul a celon, mert nekem jelenleg ezem van: [link] Ellenben a jelenleg hasznalt taska fenykepezogep rekeszenek a dimenzio meg tagasabbak is, mint az altalad javasoltban, es nem ferek el. Viszont ebben az esetben valoszinuleg en vagyok a bena, es valamit nem jol csinalok
-
hemaka
nagyúr
En is ezt hasznalom turazashoz is, szerintem jo hatizsak. Felul nekem kaja van meg pia, az oldalso zsebben allvany. Jo mert a 14”-os noti is belefer(ez marad a szallason, de igy egyben van a pack utazaskor), alulra meg a gep, obik meg minden mas kacat. Nemet amazonrol vettem anno, onnan olcsobb gondolom most is.
-
tothl
addikt
-
tothl
addikt
Sziasztok !
Olyan táskát tudtok, ami jó bringázáshoz, túrázáshoz és könnyen elő lehet kapni belőle a fényképezőt ?
Jelenleg van egy vállpántos loweprom, és egy hátizsákom is.
A hátizsák előnye, hogy több minden belefér, hátránya, hogy le kell venni ahhoz, hogy a géphez férjek. A vállpántost is szeretem, de bicajozáshoz túrázáshoz hátra szoktam vetni, de innen mindig előre csúszik, valami olyan lenne jó, ami olyasmi, mint egy vállpántos, de hátra vetve is hordható és nem csúszik el. -
Byk01
őstag
válasz
BoscoD55 #1972 üzenetére
Lehet, hogy kicsit túl is lő a célon, de én egy Manfrotto Fastpack Pro 250 AW III-at használok (többek között). Igaz, nem ezzel a Sigmaval, hanem egy G2-es Tamron 150-600-zal, de belefért a D500 (amíg megvolt) felszerelve (plusz még egy-két objektív). Talán annyi volt vele, hogy a napellenző nem volt az objektíven. És ez csak az alja volt. Jól pakolva belefért a D500, a Tami, egy AF 70-210/4, egy 16-85, egy Oly Om-d E-M1 MkII, egy Pana 12-60 és három napnyi ruha, amikor úgy adódott. Mindezt a Ryanair egy szó nélkül engedte fel a fedélzetre, szóval a repülés sem lehetetlen vele.
-
BoscoD55
tag
Sziasztok,
arrol van szo, hogy manapsag szinte semmi mas objektiv nem jon velem, csak a Sigma 150-600 S, es termeszetesen a vaz, ami egy Nikon D500. Szeretnek egy olyan taskara valtani, amiben ezt mar osszeszerelve tudom tarolni, szoval igy konnyen, es gyorsan hozzaferheto. A mostani turak kozben nem mindig konnyu megoldani, hogy a tripodra szerelve a vallamon, vagy akar a kezemben cipeljem.
Tudom, hogy vannak ilyen megoldasok: https://www.thinktankphoto.com/collections/shoulder-bags-digital-holsters/products/digital-holster-50-v2
De en kimondottan hatizsakra gondolnek, mert azert dobnek bele mondjuk meg egy kulacsot, kis elemozsiat, vagy kiegeszitoket.
Tudtok esetleg olyanrol, vagy esetleg hasznaltok olyat, ami ezeket a felteteleket kielegitene?
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok! Létezik hasonló kialakítású fotós hátizsák, mint a Lowepro Flipside család? Azaz ami ugyanúgy átfordítható, és könnyen hozzáférhető úgy, hogy nem kell levenni a táskát? Másik előnye, hogy szerintem biztonságos, nem tudnak hozzáférni a dolgokhoz ha a hátamon van. Létezik más gyártónál is ilyen kialakítású táska, vagy mindenképpen gyűjtenem kell egy Lowepro-ra?🙂
-
pepe9898
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudja mondani nekem valaki hogy a VANGUARD UP-Rise II 48 táskába oldalról a cipzáros részbe belefére e egy DSLR váz portrémarkolattal rajta egy 70-200 2.8 al? Vagy hogy a cipzáros résznek mekkorák a befoglaló méretei? Hányszor hány centi (mm-t gondolom nem érdemes kérdeznem lehetetlen megmérni) az ablak a cipzárt kinyitva? x,y=? -
tvamos
nagyúr
Szeretnek egy olcsobb, vizhatlan, parnazott taskat, amiben jol elfer a kis gepecskem, (Nikon 1J5 dupla kit, makro kozgyuru szet, par filtermenetre tekerheto biz-basz,) es konnyen nyilik. Hatizsakomba raknam bele, ugyhogy nem kell atombiztos legyen, de azert... na. legyen valami parnazas.
Az is erdekelne, tudtok-e valami frappans megoldast arra, hogy ne essen ki a taskabol, hanem valahogy rogzithessem hozza.
Koszi a segitseget! -
JohnyBlue
addikt
Ez is pofa cucc
Vanguard Select 41
-
-
copass
veterán
sziasztok. sokat segítettek már, ismét segítségre lenne szükségem.
olyan hátizsákot keresek, amibe belefér egy felszerelt fullframe váz telével.
lehetőleg könnyen ki lehessen venni úgy hogy mellette elférjen egy plusz váz még,pár obi, vaku.
könnyű és vízálló huzat legyen hozzá.
köszi mindenkinek. -
.mf
veterán
Használ itt valaki holster / toploader jellegű táskát?
Gondolkodom rajta, hogy a 3-5 obis + vakus szettet fogadó nagyobb táskák mellé kéne egy minimális is, elférjen benne egy váz és egy obi (A7 + 28-75 f2.8 vagyhanetán Z6 (II) + FTZ + T24-70 f2.8 / N 24-120 f4) meg pár akku és apróság. Tehát felül kb 140*110, 175-190 mély, és lent még 90-100 átmérő, hogy obi+napellenző beférjen. Övre fűzhető, opcionálisan vállpánt. Jól párnázott, strapabíró kéne, ami árban nincs túlzottan elszállva. Köszi! -
ReSeTer
senior tag
Helló!
Tudtok Manfrotto essential backpack-hoz hasonló kicsit olcsóbb (15k) hátitáskát, ami ajánlható?
-
dui
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a fotós táskát néztem ki:
Jackal Alexander fotós hátizsákValaki vásárolt már ilyet, vagy hasonló Jackal terméket? Ebben az árkategóriában elég jó vételnek tűnik.
-
zgospel
őstag
Sziasztok,
Sony a6300 + 16-50 kit objektív mérethez keresek valami apró, puha szütyőt / tokot / esetleg táskát. A lényeg az lenne hogy ne porosodjon meg karcolódjon benne, magát a szütyőt utána úgyis túrahátizsákba vagy motoros táskába tenném, szóval semmiféle pánt nem szempont. Nem muszáj hogy pont akkora legyen mint a kamera, ha befér mellé még 1-2 akksi vagy akár a SEL 55-210 objektív az nem baj, de nem kitétel, a fő hogy a gép a kitobival beleférjen szépen.
Kompakt gépekhez találtam rengeteg féle tokot, de azok túl kicsik.Hirtelen ezt találtam ami így képről tetszik, de élőben fene tudja milyen: Lowepro M-TREKKER HP 120
Ez jónak tűnik, bár ez már lehet hogy egy picit túl nagy isHa valaki tudna egyéb alternatívákat mutatni azt előre is nagyon köszönöm
-
aginor
veterán
Sziasztok!
MI a véleményetek a Vanguard Veo Discover 41 táskáról? Nem találtam róla sehol tesztet. Milyen a minősége és a praktimuma vajon?
-
vond
MODERÁTOR
Ezt bedobom ide is, hátha valakinek segítség lesz.
Bár ahogy nézem, nem pörög túlzottan a topik.Megjött a Manfrotto Noreg 30 Messenger.
Hááát, sok dolog tetszik benne, de pár meg nem annyira. Épp elférek benne mindennel, talán még marad is egy kis helyem plusz dolgoknak. Az tök jó, hogy a nagy táskában van ugye egy kis táska, amit akár külön is lehet vállon/kézben cipelni, ha csak arra van szükség, ami abban van. A nyitást/zárást pár helyen én máshogy oldottam volna meg. Meg lehetne egy kicsit több apró, pakolós rész is, akár cipzáros zárással. A párnázottsága, a felszerelés védettsége viszont nagyon durva. Biztos vagyok benne, hogy egy esést+gurulást is simán kibírna benne a cucc. Próbálgatom, tesztelgetem, aztán meglátjuk, mennyire leszünk jóban.
Tegnap nagyon ráfüggtem a Tenba DNA 15-re is. Lehet, hogy majd egyszer lecserélem arra. Pár dolog jobban tetszik abban, mondjuk pár meg ebben. Meglátjuk.
-
mcmike
őstag
Sziasztok,
Egy Panasonic Lumix GX800-ashoz keresem a legjobb ár/érték arányú kistáskát. Lehetőleg ne nyakba akasztós legyen, inkább mondjuk váll. Én a Lowepro TLZ 10-et találtam, ez méretben kb. jó lenne ahogy nézem.
Tapasztalat vagy esetleg ajánlás?
Előre is köszönöm!
-
copass
veterán
válasz
psycroptic #1955 üzenetére
köszi, közben kipróbáltam egy hasonló méretűt, de úgy éreztem hogy leszekad a vállam félóra után. az 1 kiló volt, de úgy néz ki hogy sokat jelent fél kiló is akár. a régi táskám az fél kiló, maradok az obi cserénél.
-
psycroptic
őstag
válasz
psycroptic #1953 üzenetére
-
JohnyBlue
addikt
Ilyenem van adjam majd be tesztelni ?
-
copass
veterán
válasz
psycroptic #1951 üzenetére
felszerelve...hasonlóm van. de úgy nézem hogy csak hátizsákban lesz csak 2 felszerelt váz, azt meg nem akarok.
-
psycroptic
őstag
-
copass
veterán
hi
oldaltáskát keresnék amiben elfér két felszerelt ff váz nagylátóval és telével,plusz vaku. -
ReSeTer
senior tag
Helló!
Vélemény? [link]Vegyek inkább hátizsákot? Jó lenne 15k-nál maradni. Az igény hátizsáknál: Sony a6300 + kit objektív, plusz 1 18-105 f4, töltő, és ami fontos:
Kisebb kaja elférjen még.Amiket még néztem, az a Hama Miami 150 190 200
Mindenesetre a linkelt termékre lennék kíváncsi, van-e értelme az ilyen táskának.
Köszönöm!
-
Winnie The P
őstag
Sziasztok!
Válltáskát keresnék, egy Lumix DC-FZ81EPK-hoz, illetve egy Metz 44AF2-es vakuhoz plusz elemek, zsinórokhoz max. 10.000 ft. értékben. -
JohnyBlue
addikt
-
gaben22
senior tag
válasz
JohnyBlue #1945 üzenetére
Helo, öves rendszer nem tudom micsoda, de esetleg egy ilyen: PROTACTIC BP 450 AW II. Én most gondolkodom az egyel kisebb verzión (350 II), gondoltam körbenézek mit írnak róla, de senki semmit
.
-
JohnyBlue
addikt
Halihó,
tele van egy szekrény a millió tatyóval de olyanom még nincsen ami:
- hátizsák és nem hátrány ha öves rendszere is van. (pl. s&f)
- elfér benne két váz, 1vaku, mondjuk egy 16-35, egy cuki 70-200(f4) meg egy 100-400 meg sörrevaló, meg cigi meg gyújtó meg lakáskulcs
- akcióban meg úgy szeretném könnyedén használni, hogy mondjuk már össze van szerelve 1-1 szett (nagylátós meg egy nagytelés) és csak lekapom a hátamról a földre és csak a tetejét nyitom ki húzom ki az egyiket és tolom vissza be a másikat a helyére, vissza a hátamra és mehet a darálás.Ötlet ?
-
baez
csendes tag
Sziasztok!
Ötleteket szeretnék kérni MILC géphez való táskáról.
Énnekem éppen az lenne a lényeg, hogy minél kisebb legyen, épphogy beleférjen egy eos m50 egy csatlakoztatott 18-45-ös objektívvel. Szeretném kihasználni, hogy kicsi a gép, ha már borsos árat fizettem érte... (Mást nem raknék bele, mivel kezdő vagyok, tanulás céljából vettem a gépet, több felszerelést jó darabig még nem fogok venni.)
(Átmenetileg egy Manfrotto Essential Holster XS táskát rendeltem hozzá, de nekem még ez is túl nagy, az nem fontos, hogy objektívvel lefelé is beleférjen a gép, sőt. Így a pisztolytáskák is kb kilőve.)
szemléltetve
Cél (plusz függőleges üres hely nélkül):
Minden ötletet hálásan fogadnék!
(scusi, ha túl nagyok a képek)
-
INTELligent
senior tag
Sziasztok!
Olyan hátizsákot keresek, amivel 2-3 napos kirándulás cuccai (pólók, kis törülköző, stb.) + kamera + laptop (13 col, dell latitude) kényelmesen elfér és nem nagyon drága persze. Külföld játszik, most például a Mantona Elements sorozattal szemezgetek, viszomt az értékelések nem túl meggyőzőek esetenként. Tudtok esetleg valamit javasolni?
Néztem még pl a ű-ost i, de ott nekem úgy tűnik, hogy már több napos kiránduláshoz nem igazán férnek bele a dolgaim. -
ananasz1
tag
Peak Design everyday Sling 5L nincs véletlenül valakinek Pesten? Nagyon szeretném élőben megnézni, mert kicsit tele a hótűsarkúm, hogy a felszerelésemnek amatőr módon eddig csupa nagy táskát vettem.
Ugyanitt, ha valakit egy ilyen pont érdekel, ne kíméljen
Csak kipróbálva volt. Ha ez nagyon durván off, kérem az admint, szedje le
-
psycroptic
őstag
válasz
JohnyBlue #1937 üzenetére
Én ilyet használok: D7200+3obi+1vaku+vakukioldók és még így is nagy. Szerintem neked az egyel kisebb lenne megfelelő. Anyagminőségre nincs panaszom.
-
un2112
tag
-
JohnyBlue
addikt
Üdv Táskás Urak
ilyen táskát szeretnék értelmesebb áron
Valami jó ötlet ? ( amúgy 6d+markolat, 17-40, 135f2, meg egy vaku menne bele csak, na meg mondjuk egy doboz cigi meg gyútó'
)
-
ananasz1
tag
Ezt láttam én is, de sajnos azt a hibát már egyszer elkövettem, hogy nagyobb táskát vettem, mint kellene. Így van a nyakamon egy 2-3 alkalommal használt sling, ami nagyon tetszik, jól rendezhető, de nekem sok. Ilyen amúgy. Hiába, hiányzik a rutin...
Nagyon nehéz jól választani a gépemhez, mert a legtöbb milcnél kicsit nagyobb (Lumix G6), viszont a DSLR-eknél kisebb.
-
|AP|
veterán
válasz
ananasz1 #1933 üzenetére
a Peakdesign cuccok tényleg nagyon jók, egy slinggel és egy hátizsákkal szerintem teljesen boldog lennék, de iszonyat durva árakon mennek. (persze ha összeadnám az összes fotós táskára elköltött pénzt, akkor pont kijönne ez a kettő belőle
)
A nagyobb Slingnek megtaláltam a kínai koppintását, de a minőség azért erőteljesen megkérdőjelezhető. -
ananasz1
tag
OK, megnéztem a márkát. Lenne is választottam (2 is), ellenőriztem az árakat és elmorzsoltam pár könnycseppet.A milcemnek 2 objektívvel a kicsi sling remek lenne a mindennapi rohangáláshoz. Ehhez hasonló táskával, kevésbé sokkoló árakon találkozott vki? Ne tartsa magában az infót
-
-
ananasz1
tag
Mivel nem látom sehol leírásban tiltva, ezért bedobom ezt a linket. Ha mégsem kellett volna, kérem, az admi törölje nyugodtan!
AmazonBasics hátizsák - megválnék tőleAmúgy teljesen meg vagyok lővel, folyamatosan keresem az igazit, van már, ami közelít, de mindig van valami nyűgöm. És bár a felszerelésem kicsi (milc) és mennyiségre sem sok, ott tartok, hogy vagy 3 váltás táska lenne az igazi. Lassan új lakás kellene nekik.
Más is szenved ezzel? -
SteeWe
aktív tag
Sziasztok,
Milyen táskát ajánlotok?
- Sony A6000 16-50mm-es kitobjektívvel együtt kellene beleférjen, max 2 pótakuval.
- Minéle kompaktabb legyen.
- Lehetőleg vidéken is könnyen beszerzhető legyen. pl Edigital, MMKöszi
-
zoomon
tag
Sziasztok!
Erről van véleménye valakinek? Tetszik az oldalt nyíló gépelőkapó megoldása, de nem ismerem a piac best buy termékeit. 2 váz 3 obi + vaku + állvány (ezt nyilván az oldalára) amit bele kellene rakni meg pár apróság.
Vannak kiemelkedően jó termékek a fentihez közeli ársávban? -
|AP|
veterán
Szia!
amazon.de -ről rendeltem, az első rendelésnél az eladó a Tarion EU volt. Ők küldtek rossz színt, viszont napra pontosan érkezett futárral.
Most már másik eladó árulja: [link]Velük nincs tapasztalatom, remélhetőleg minden rendben lesz, ők nem tudnak pontos szállítási dátumot írni, és tracking numbert sem kaptam.
Továbbra is azt mondom, hogy nagyon jó ez a táska, ennyiért meg pláne. Most már csak abban reménykedem, hogy ezúttal jó színt kapok
-
|AP|
veterán
válasz
Kalandor #1921 üzenetére
ha úgyis hátizsákban lesz, akkor vegyél valamilyen bélelt táskabelsőt, az később jó lesz bármilyen másik táskába is.
Pl. ez (bár ehhez csak egy elválasztó jár, úgyhogy legalább még egyet pluszban bele kell tenni, de a mérete jó lehet. Vagy itt van a nagyobb testvére, de tényleg van ezerféle ilyen táskabelső -
GX80-hoz keresek egy nagyon kisméretű táskát vagy tokot, csak ennyi férjen be, nincs akku se semmi egyéb:
- kb. 12*7*5 cm méretű a gép a kitobival együtt
- 2 cm-es pancake objektív
- 5*5,5 cm-es objektív
- 4*3cm-es kisobjektívNem kell nagyon béleltnek se lennie, hátizsákon belül lenne úgyis, csak ne kocogjanak a cuccok benne.
-
Kephamos
addikt
Üdv!
Olcsón keresek fotós hátizsákot. Kisebb méretű DSLR, 2-3 objektív, az egyik az kicsit nagyobb (Minolta 70-210 f4 a legnagyobb objektívem), kis állvány és mászkáláshoz szükséges cumók kellenének, hogy elférjenek benne.
Ebay, aliexpress szóba jöhet, pár héten belül kellene, hogy eljusson hozzám. -
|AP|
veterán
elég régóta keresek olyan fotós táskát, amiről nem látszik ezer méterről, hogy fotós cucc van benne, de mégis praktikus, jól néz ki, kényelmesen elférek benne, se nem nagy, se nem kicsi, a fotós cucc mellé befér pár egyéb dolog, ásványvizes palack, ilyesmi. A Domke / Think thank retrospective cuccok mindig is bejöttek, dehát az áruk...
Ma belefutottam Amazonon ebbe és rögtön rendeltem is egyet hirtelen felindulásból (35EUR volt). Ha megjön beszámolok róla, de sokat várok tőle
Itt van róla egy rövid videó is
Ha esetleg nagynak találnám, akkor eladó lesz
-
Studi
veterán
válasz
vscotina #1914 üzenetére
Pont az esővédős képen egy másik táska van.
Lowepro oldalas linked: az már a kettes verzió. Amit csurgoi rendelt, az a sima AW, vagy épp annak a másolata.
csurgoi: ha jó a minősége, akkor kb mindegy is, hogy eredeti vagy másolat, a cuccot bele tudod pakolni. Nekem Mini Trekker hátizsák másolatom van, az azért hagy némi kívánnivalót maga után minőségileg, de azért használható.
-
_seth_
veterán
válasz
csurgoi #1911 üzenetére
A gyárinak a címkéje vmilyen "szőtt" textil anyagból van általában, néha a szélén varrással, az utángyártott címkéje pedig olyan anyagból van amint amilyet a ruhákba szoktak bevarrni rajta a hőfokkal és mérettel.
De van egyszerűbb megoldás is: ha nagyon olcsó és az aliról van akkor tuti nem eredeti.
-
csurgoi
aktív tag
Sziasztok!
Nem valami aktív a topic, de hátha valaki benéz!
Vettem az alin egy Lowepro Nova 200 AW fotós táskát.[link]
Az eladó originálnak írja, de erős kétségeim vannak az eredetiséggel kapcsolatban az árából ítélve.
Miből lehet megállapítani egy ilyen táskánál hogy original ?
Ha nem az mennyire használhatók ezek az utángyártott "originálok"(anyag, kivitelezés, tartósság?) -
Roxx
tag
Sziasztok vkinek van esetleg tapasztalata erről a fotos hátizsákról?[link]
Egy Sony A58 obival plussz mellé mondjuk 2 obi elférne benne?Köszi -
hdomiki
csendes tag
Sziasztok
Egy hátizsákot keresnék nikon d3400as DSLRhez.
Állványt is raknék mellé meg egy 50mmest.
Valamit tudtok ajánlani? -
|AP|
veterán
EZT a táskát nem akarják lemásolni véletlenül a kínaiak olcsóért?
Nagyon jók a Peak Design cuccok (van is tőlük több minden), tényleg nagyon aprólékosan ki van találva minden részlete és a minőséggel is tisztában vagyok, de az ára azért már túl van a tűréshatáromon. -
martillo
tag
-
apple87
senior tag
sziasztok!
Fotos táskát szeretné, a sony a6300 gépemnek kit obival. Amibe elfér és ár érték arányba jó legyen .Tudnátok ajánlani valami jót esetleg valami blackfridayos akció?
-
Ramius
őstag
Sziasztok. Nem tudom tiltott-e vagy nem, ha igen, bocsi, töröljétek. [link]
-
Slier
tag
Tudnátok véleményt írni erről a táskáról?
[link] -
_seth_
veterán
Lowepro övet rárakható objektív és egyéb tartókkal használ valaki?
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Ahogy egyre mélyebben süllyedek a FF bugyraiba, egyre szűkebbek a táskáim...
Jelenleg leginkább bevált táskámból (ilyesmi ebayes olcsó kínai) sajnos nem látok nagyobb verziót, pedig csak 1-2 centi kéne minden irányba... 18 cm mélység, hogy egy telezoom is beférjen; 14 cm szélesség, hogy a gép keresztbe, illetve egy nagyobb obi és mellé vaku beférjen; és hosszban 25 cm már sokkal jobban hangzik, és még nem lenne vészesen nagyobb (utazáshoz). Nekem gyakori obi-cseréhez ilyen kifelé vagy dupla zipzárral oldalra nyílós, elöl zseb nélküli, lóbálás ellen derékövvel rögzíthető válltáska kialakítás vált be legjobban.
Pluszba még jó lenne, ha alulra egy kisebb állványt is lehetne rögzíteni.Látott már valaki esetleg ilyesmit?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest