Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
válasz
gaben75 #1490 üzenetére
Rendben! Nagyon sok tatyót néztem, és egyértelműen a Manfrotto 3in1 35PL, vagy a Kata 3in1 35PL lett volna az igazi, de mondom kit akarok én átverni? Sem nem vagyok hivatásos fotós, nem is ebből élek, nem szabad hogy bedaráljon a multik agymosó rendszere...
Persze meg lehet venni, de minek, amikor van más, ami lehet gagyibb, de ha a célnak megfelel, akkor inkább a megmaradt pénzen más fontosabb dolgot veszek. Így keresgettem olcsóbb alternatívát, mert azért 1 éve ahogy tárolom a cuccaim, az nem éppen okés... Nekem fontos szempont volt, hogy akár városban egy laza városnézésnél is alkalmazható legyen, ha túrázni megyek akkor se kelljen másik tatyó, vagy ha csak simán magamnál hordom... Persze ne legyen kicsi, mert pl túránál azért kell egy-két plusz cucc is, de ne legyen azért batár. Komolyabb túrákhoz, hegyekhez úgyis teljesen más felszerelés kell, na és az már magában egy nagyon pénzes műfaj. Itt a tatyóról a link: [link]
Sok vélemény van róla, 90% pozitív, és van egy kevés százalék, akinek sajnos a leírása alapján gondolkoztam rajta, de ez annyira kevés, hogy bevállaltam, aztán kiderül. Persze aki ebből él, és sokkal komolyabb cucca van, naná, hogy nem rizikózhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tesla topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest