- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
allnickused
tag
válasz
RockCNC #19904 üzenetére
Kiadja még a titkos telefonszámokat is. Multkor hívtak valami online shoptól, hogy micsoda ajánlatuk van számomra, olyan számon amit csak a feleségem és anyám tud, egyébként titkos. Nem adom meg sehol, ez csak családi használatra van. Kérdeztem a nőtől, aki hívott, hogy szerezték meg a számot. Az volt a válasz, hogy vásárolták az adatbázist és benne volt. Tehát a szarr kft el is adja az ügyfelei elérhetőségét marketingcégeknek. Csak mondom...
-
klrt
tag
válasz
RockCNC #19849 üzenetére
kábellal van összekötve, most 944/205
allnickused
Köszi! -
cfcfan30
tag
válasz
RockCNC #19007 üzenetére
En pont most keszulok huseget kotni, de meg mindig nem vagyok biztos abban, mi hogyan fog lenni valtas miatt.
Telefonban ugyintezo annyit mondott ha most huseget kotok akkor lejaratig garantaljak az arat, akar go lesz melle akar max, na de mi van akkor ha a kabeles hbo melle nem adnak semmilyen streaming szolgaltatast "ingyen"? Anelkul viszont en is le fogom mondani kabeles hbo elofizut valoszinuleg.
Sajnos nagyon keves a hivatalos info ezzel kapcsolatban. -
Bozek
nagyúr
válasz
RockCNC #19007 üzenetére
De miért is a Tarr adjon tájékoztatást? Nem ők üzemeltetik, szóval nem értem. Főleg úgy, hogy az HBO nem adott ki semmiféle közleményt erről, még azoknak sem jelezte, akik szolgáltatótól függetlenül fizettek elő az HBO Go-ra.
Az meg már az LG sara, hogy nem frissített legalább 3.5-re.
-
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
RockCNC #18900 üzenetére
Nem lesz wifid ha bridge üzemmódba állítod. Onnantól kezdve úgy üzemel az eszköz mint egy modem, kell egy saját router a wifihez. Pontos időt nem tudok hogy mikor szakad meg magától a kapcsolat, viszont ha átállítod és újraindítod az eszközt akkor már bridge üzemmódba épül fel a modem a kapcsolathoz. Szerintem néhány perc lehet az átállás.
IP cím nem feltétlenül fog változni. -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
RockCNC #17882 üzenetére
Esetleg kérdezz rá az Otthoni hálózat és internet megosztás topicban, hátha tudnak segíteni, én is passzolom így, nálam a routeren Tomato van telepítve a DDNS menüben be vagyok jelentkezve a no-ip.org címemmel és onnantól a házi szerveremet elérem, nem varázsoltam semmit a szerveren, nincs telepítve oda semmi.
-
cs.david94
tag
válasz
RockCNC #17605 üzenetére
értem, viszont akkor ha jól értelmezem, akkor nem lesz se NAS, se telefon.
Az okot kérdem, villanyszerelő vagyok, hallottam már egészen csodás érveket sok mindenre, ilyenre is, de elmondom neked is, energiát nem spórolsz vele, az agyadat meg nem teszi tönkre a sugárzás. Vagy a gyerek ne menjen fel rá és inkább tanuljon/aludjon? -
cs.david94
tag
válasz
RockCNC #17602 üzenetére
Te nem a routert akarod kikapcsolni, mint eszközt, hanem a routeren belül egy funkciót, a 2,4 és/vagy 5 gigás wifit.
Nem tudom hogy tudja e, nekem hálisten régi Cisco3212 van, 200-as netre ki tudtam könyörögni, pedig 3 hónapja kötötték be, router meg saját, és lehet benne állítani a wifi időzítését. Az okot megkérdezhetném hogy miért akarod kikapcsolni? -
nyalifali
aktív tag
-
korcsi
veterán
válasz
RockCNC #17595 üzenetére
Igen, láttam már az ilyen lehetőségeket korábbi hozzászólásokban, de ha valami félre van konfigurálva, okozhat problémát, és az említett oldal hozhat negatív eredményt. (eddig próbáltam mindenhonnan kiirtani az ipv6-ot, mivel nem értek hozzá, így ne is legyen olyan felület amit nem tudok legalább kismértékben kontrollálni)
Addig is tanulmányozom az IPV6-ot, hogy lehet konfigurálni, diagnosztizálni a helyi eszközöket stb.
-
8th
addikt
válasz
RockCNC #17287 üzenetére
Jól értem? A város másik végén ugyanaz a szolgáltató más árat szab meg az ügyfeleinek ugyanazért a szolgáltatásért??
Én nemrég írtam alá újabb egy évet de előtte elfelejtette az ügyfélszolgálatos lány közölni, hogy van olyan lehetőség a meglévő ügyfeleknek, hogy csomagváltásnál áprilisig kedvezményes áron kapnék mindent és csak onnantól ketyegne teljes áron a móka. Én meg megkötöttem teljes áron. Nem a pénz miatt bosszant mert lex@rom csak ugye tizenkét éve hónapról-hónapra fizetek nekik, belőlem (is) élnek és le vagyok sajnálva magasról. Számomra elég furcsa ez a hozzáállás, na. -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
RockCNC #17242 üzenetére
Sajnos nem ismerem azt a fajta modemet, de a routerek nagy többségében van egy LAN menüpont és azon belül a DHCP szerver beállítás. ott lehet fix IP-t kiosztani az eszközöknek, általában fel is sorolja amik rá vannak csatlakozva a modem/routerre és ki lehet választani.
Ilyen létezik azon a felületen? -
PirosPöttyös
tag
-
PirosPöttyös
tag
válasz
RockCNC #17189 üzenetére
Ez egy olyan kérdés, amire nem lehet általános választ adni. Papírfalból szerintem átvisz egy tízet is. Vert falból talán egyet sem. Normál 10-es válaszfalnál nálam hármat is, de persze az sem nagyon mindegy, hogy nálad a falak milyen távolságra vannak egymástól és mit tárolsz a szobákban. Nem beszélve, hogy 2.4 vagy 5g-n. Szóval gőzöm sincs , de remélem segítettem
-
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
RockCNC #15318 üzenetére
PC-n nézed? Ha ott, nem lehet hogy valamelyik bővítmény a ludas ami lehúzza az alkatrészeket?
én is youtube-n szoktam gépen 40 megás nettel 4K-t nézni de nincs ilyen problémám.Szerk.:
Kíváncsiságból belenéztem egy 4k természetfilmbe youtube-n és tényleg sokszor bufferel most, sávszél fogy el. Hmm érdekes akkor. -
Bozek
nagyúr
válasz
RockCNC #14673 üzenetére
Csak arra akartam rávilágítani, hogy attól, mert szidja őket, még nem lesz jobb. És hogy nem csak náluk vannak hibák. Az említett Telekom-os beírás (amiben semmi sértő nem volt az ittenivel ellentétben) arról szólt, hogy tegnap reggel 8-kor bejelentette a hibát és még mindig nincs net.
-
Bozek
nagyúr
válasz
RockCNC #13582 üzenetére
A mézesmadzag az sokkal inkább az új előfizetőket érinti, akik minden csatornát megkaptak az év végéig. Amúgy az meg a másik, hogy miután adott csatorna csak adott előfizetéssel érhető el így is, nem fog nagyobbra váltani senki, mert látja, hogy jó műsorok mennek rajta.
-
-
-
-
Markizmark
addikt
válasz
RockCNC #12124 üzenetére
Kezdetek kezdetétől az új előfizetések voltak olcsók, még az ADSL korszakban is ez ment. Ha egy év után nem akartál emelt díjat fizetni, akkor 3 hónapig nem kötöttek be neked újra olcsó "akciós" netet. Addig a 3 hónapig gyakorlatilag sehogy sem tudtál netet venni a telefonvonaladra. Betárcsázóst most ne vegyünk számításba ...
-
PooPy
csendes tag
válasz
RockCNC #11532 üzenetére
Nekem is ugyanez a dilemmám. Igaz nekem február végéig van szerződésem.
Bár az új NMHH-rendeletben van egy ilyen passzus:
"az előfizetők akkor is jogkövetkezmények nélkül mondhatják fel a határozott idejű szerződést, ha a szolgáltatás minősége hosszabb időn keresztül rendszeresen rossz, ha a szolgáltató a szerződés lényeges tartalmát jogsértően módosítja – például díjat emel –, vagy a szerződésben szereplő műsorcsatornák közül akár csak egyet is jogsértően kivesz."
Csak azt kéne tudni, hogy mi minősül jogsértőnek? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Házimozi haladó szinten
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest