Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• zsoltee10

addikt

Nah, nekem van egy 400W zalman tápom, és terhelés alatt elég rendesen fel hangosodik. mivel ez a legnagyob zajforrás a gépemben, ezért kicsit.

szeretnék egy komolyabb halkítási projektet megvalósítani a gépemen. a vinyót gy silentmaxx hdd hűtő/halkító keretbe rakom, és úgy építem a házba, hogy ne érjen hozzá semmihez. a procin egy Thermalright slk900u hűtő lesz, egy YSTech 9,2cm ventivel 700rpm környékén, ami nem lesz kevés, mert a procim 3200+ órejeln megy 1,45V-n, így nem fog melegedni. már csak a táp maradt.

nem szeretém a garit elveszíteni, és az különben is veszélyes lenne, ha lekötném a ventit 700rpm körül, mert valszeg kevés lenne. viszont a modding kiállításon láttam olyan plexi cuccot táphoz, amin ki van alakítva egy alsó ventinek a hely.
    így egy ilyen plexi tetővel kicserélném a gyárit, tennék az aljára egy alacsony fordulatú ventit, így a tápban a hőmérséklet nem emelkedne meg, halk maradna.

a kérdés az, hogy hol lehet ilyen kialakítású tápfedelet venni? talán revoltec volt, ha jól emlékyszem

Új hozzászólás Aktív témák