Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Nah, nekem van egy 400W zalman tápom, és terhelés alatt elég rendesen fel hangosodik. mivel ez a legnagyob zajforrás a gépemben, ezért kicsit.
szeretnék egy komolyabb halkítási projektet megvalósítani a gépemen. a vinyót gy silentmaxx hdd hűtő/halkító keretbe rakom, és úgy építem a házba, hogy ne érjen hozzá semmihez. a procin egy Thermalright slk900u hűtő lesz, egy YSTech 9,2cm ventivel 700rpm környékén, ami nem lesz kevés, mert a procim 3200+ órejeln megy 1,45V-n, így nem fog melegedni. már csak a táp maradt.
nem szeretém a garit elveszíteni, és az különben is veszélyes lenne, ha lekötném a ventit 700rpm körül, mert valszeg kevés lenne. viszont a modding kiállításon láttam olyan plexi cuccot táphoz, amin ki van alakítva egy alsó ventinek a hely.
így egy ilyen plexi tetővel kicserélném a gyárit, tennék az aljára egy alacsony fordulatú ventit, így a tápban a hőmérséklet nem emelkedne meg, halk maradna.
a kérdés az, hogy hol lehet ilyen kialakítású tápfedelet venni? talán revoltec volt, ha jól emlékyszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Battlefield 6
- Revolut
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kedvenc zene a mai napra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Ujabb Prémium ólacska INGYEN MPL-el Phanteks XT PRO ULTRA
- Chieftec GPS-500 / Csavarmatricás!
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Death Stranding Director s Cut
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest