Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Nah, nekem van egy 400W zalman tápom, és terhelés alatt elég rendesen fel hangosodik. mivel ez a legnagyob zajforrás a gépemben, ezért kicsit.
szeretnék egy komolyabb halkítási projektet megvalósítani a gépemen. a vinyót gy silentmaxx hdd hűtő/halkító keretbe rakom, és úgy építem a házba, hogy ne érjen hozzá semmihez. a procin egy Thermalright slk900u hűtő lesz, egy YSTech 9,2cm ventivel 700rpm környékén, ami nem lesz kevés, mert a procim 3200+ órejeln megy 1,45V-n, így nem fog melegedni. már csak a táp maradt.
nem szeretém a garit elveszíteni, és az különben is veszélyes lenne, ha lekötném a ventit 700rpm körül, mert valszeg kevés lenne. viszont a modding kiállításon láttam olyan plexi cuccot táphoz, amin ki van alakítva egy alsó ventinek a hely.
így egy ilyen plexi tetővel kicserélném a gyárit, tennék az aljára egy alacsony fordulatú ventit, így a tápban a hőmérséklet nem emelkedne meg, halk maradna.
a kérdés az, hogy hol lehet ilyen kialakítású tápfedelet venni? talán revoltec volt, ha jól emlékyszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest