- Hővezető paszták
- Fujifilm X
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Iponnak - mint minden nagyobb boltnak - tobb beszallitoja van. Az egyik helyrol (ami az olcsobb volt) elfogyott a keszlet, a weboldal automatikusan atugrott a kovetkezo beszallito arlistajaban szereplo árra, es valoszinuleg ott is elfogyott a keszlet. Jelenleg semelyik nagykerbol nem tudnak ilyen termeket beszerezni.
udv,
-
tempx
tag
Tudja valaki miért lett drágább egyik napról a másikra több mint 20.000 Ft-tal az i7-6700k? +el is tűnt készletről
thx
-
gogantibi
csendes tag
Valaki vasarolt mar hitelre az ipon webshopban? Mennyi ido mig megkapja az ember a termeket?
-
tlac
nagyúr
Lesz valaha olyan, hogy tableten is lehessen használni a webshopot?
Ha már most volt egy kis újítás, akkor nem értem erre miért nem gondolt senki...Na jó inkább átülök pc-hez, mielőtt földhöz csapom a tabletemet...
-
szasanyi
félisten
válasz
Bjørgersson #9193 üzenetére
Elektromos kisülés nem lehet? Bár van fény és/vagy szag kísérő tünete is, nem tudom ezt figyelted-e?
-
subaruwrc
félisten
válasz
Bjørgersson #9190 üzenetére
A nagyon halk ciccegés még kevés lesz. próbáld meg hogy nagyobb terhelés után elmúlik-e. néha nem árt kicsit át járatni a ventit.portalanítás is segíthet.
-
gogantibi
csendes tag
válasz
Bjørgersson #9190 üzenetére
Szerintem erre kihat a garancia. Rendellenes működés jellemzi, úgy gondolom érvényesíthető. Esetleg a lapátok nem érnek hozzá valamihez? Bár ez talán ostobán hangzik, de nem kizárt.
-
gogantibi
csendes tag
válasz
Bjørgersson #9187 üzenetére
Szia! Laikusként szólok hozzá ehhez, de nekem akkor ciceregtek a tápjaim, amikor már nem bírták nagyon leadni a megfelelő teljesítményt. A konfigodnak elég bőségesen az a táp?
-
gogantibi
csendes tag
Sziasztok!
Van aki vásárolt webshop hitellel terméket az iPonnál? -
Bjørgersson
félisten
Van egy 2+ éves Seasonic M12II 520W Evo tápom, amiből néhány hónapja nagyon halk "cicegő" hang jön, gondolom kezdi megadni magát a venti csapágya? Ha visszaküldöm gariba, szerintetek kicserélik akár a ventit, akár az egész tápot, vagy elküldenek "náluk nem jelentkezett a hiba" szöveggel?
-
-
bul07
nagyúr
Ezen hozászolásomat nézd meg, képek is vannak
Bár több mint fél éves
-
Sziasztok!
Milyen minőségű a konfigok összeszerelése iPonban? Szépen dolgoznak, figyelnek a kábelezésre? Ha kérek összeszerelést attól még elküldik az összes alkatrész dobozát és tartozékait ugye?
-
tlac
nagyúr
ingyen van a héten a szállítás
remélem ettől még a garanciafutár él
-
Bélaaaa
őstag
Jó lesz, de ettől a full fehértől kifolyik a szemem...
-
Franklin
addikt
Wow, megújult a honlap
-
h1mpi
félisten
Én a vizesektől rendelek mostanában, mert 0 Ft a posta pontra a kiszállítás. A nagy túrás miatt nem fogok órákat állni a Hungárián a dugóban. Ha olvassa illetékes, érdemes lenne kinullázni a szállítást egy kis időre biztosan. (ameddig megszűnik a dugó a környéken). Az árak meg szinte ugyanazok pár száz forint eltéréssel.
-
bul07
nagyúr
A többit vehetjük a Pick Pack Pont-al egyenértékűnek(érte kell menni), és a Pick Pack Pont 1240Ft és jár rá a garancia futár meg a többi is (fólia, sérülés)
Előre fizetni nagy értéket, hát az a nap messzi van, legyen az bármelyik bolt is
Nekem azt magyarázza meg valaki mi ez a veszett DDR4 memória áremelkedés
-
ACE-
addikt
Legalább van több féle szállítási mód. Ha előre fizeted, -450 Ft, csomagautomatába 790., Posta pont 990.-. Francnak kell a garifutár, max. akkor éri meg ha sok dolgot veszek és mindegyikre él. De nagy általánosságban nem éri meg azt az 1500 Ft-ot, mert általában nincs semmi gondja a cuccaimnak, ha meg igen, elcsattogok a boltig, vagy a garis szervizig. Visszafele meg már nekik kell küldeni... Szóval a PCX-el való összehasonlítást hagyjuk...
-
bul07
nagyúr
Hát sehol, biztos vagy te ebbe
Itt röpke 3848Ft, na esetleg ha kivesszük a szállítás biztosítást akkor is 2994Ft( de nem kellene kivenni mert szállítás sérülést ipon felé is lehet jelezni és foglalkoznak vele)Mondjuk a Posta pontos szállítást igazán bevezethetnék, bár akkor meg a garncia futár lenne kérdés, bár ha Pick Pack Pont-ra is él akkor erre is megoldható lenne
-
ACE-
addikt
válasz
subaruwrc #9166 üzenetére
Azért ne állítsuk már be ezt ekkora nagy cuccnak... Eleve rohadt drágák a kiszállítási díjak, 2500 Ft-os házhozszállítás sehol nincs. Ennek töredékéért van máshol 4 órás kiszállítás... Szóval ne állítsuk be a céget mártírnak hogy "12ezer" Ft-os kiszállítási díjat "álltak"... A postaköltségen is szerintem kiba sokat keresnek...
-
chester99
aktív tag
Üdv
Van most valami akció a pick pack pontos átvételnél?
Semmilyen költséget nem számoltak fel -
razor84
csendes tag
Melyi futár szállitja a rendelést?
-
ACE-
addikt
válasz
Intruder2k5 #9158 üzenetére
De ez nem az Ő hibájuk hiszen ők csak beszállítóval dolgoznak, nincs raktárkészletük. E mögé bújnak... lehetne már valami jogszabály változtatás... Mert ez a "törekedni kell" a 15 napra téma egy csöppet vicces...
-
iPon Computer garanciális ügyintézés, személyes tapasztalat alapján 1-es. A routerem öt hete náluk van javításon, állítólag a beszállítójuk rendszere szerint már a múlt héten cserélték, ami már magában is sok lenne, hiszen az is négy hét, de átvételről még most sincs szó, az iPon pedig a füle botját nem mozdítja. Telefonos elérhetőségük nincs, ami kb. vicc kategória, az e-mailre pedig perpillanat nem válaszolnak. Korábban is sablon válasz jött, amikor 3 hét elteltével rákérdeztem a dolgok állására, válaszban annyit írtak, hogy az átlagos ügyintézési idő 15 nap, de ezt próbálják csökkenteni, bla, bla, bla. Szóval ez legyen letudva, és jövőben messziről kerülöm őket.
-
bul07
nagyúr
Ha már kód
Én most(21-én) vettem meg tőlük a Battlefield 1,
Augusztus végén rákérdeztem hogy az előrendelői bónuszok járnak e hozzá akkor azt a választ adták hogy nem, ennek tudatában vettem meg tőlükMost pedig mit látok az email fiókomba, hát ezt
A rendeléséhez (94****) jár ajándék Hellfighter Pack DLC kód:
Melyet most pótolunk Önnek. Elnézést a késésért.Simán megtehették volna hogy benyelik, mert nem is szerepelt az oldalon jár hozzá és e-mailbe is azt mondták hogy nem jár hozzá
Oké nem nagy érték mert vettem már azóta €0.69-ért külön de jól esik -
Erdei88
veterán
Gyors kérdés
Msi B150M Gaming Pro, Msi szerint jár hozzá egér, Ipon szerint csak a játékkupon
Hogy lehetséges ez? Most írtam nekik, azt írták csak ami a honlapon szerepelHa bontatlanul kapom meg akkor benne kellene lennie
-
HUN]Repa
aktív tag
A te eseted valóban sajnálatos, azonban tudnod kell, hogy nincs raktárkészletünk és csak a beszállítóink által megadott adatokra vagyunk utalva mindaddig, amíg meg nem jön a termék. Ezután pedig vagy kiszúrják a hibát, vagy nem, különösen, ha az első alkalommal látja a terméket, és összesen van két betű eltérés. Sajnos a webshopos vásárlásban benne van ez a lehetőség.
-
Egon
nagyúr
Augusztus 31-én vittem be garanciális javítás céljából egy TP-Link router-t az Iponhoz (öcsém kért meg rá). A router rendkívül egyszerűen detektálható hibát produkál: se kép, se hang, ledek nem világítanak, mintha nem kapna áramot. Ergo agyontesztelni nem kellett... Ehhez képest "kicsit" sokallom az azóta eltelt másfél hónapnyi (45 nap) időt...
Kíváncsi vagyok, mi lesz a vége. Eddig három alkalommal írt rájuk az öcsém, sablon e-mail-t kapott válaszul. -
-
duronx
senior tag
válasz
fricz19 #9140 üzenetére
Egyetértek veled, valóban könnyű benézni a doboz alapján. Csak azt nem értem hogy nem vette észre hogy rossz doboz van a kezébe hisz a gyári számot le kellett írnia, felette meg jól látszik hogy OCV1.
"Az meg szintén érthető, hogy akkor utalják, ha már ott a termék"
Ebben is egyetértek veled, és nem is azzal volt a gondom hogy mikor utalják, hanem hogy fogalmuk sem volt róla hol jár a csomag és miért jött két különböző nap futár a csomagért.
A pénz pedig már a számlámon van, aminek örülök /gyorsan átutalták/ viszont a tévedésük miatt, örülhetek ha még sikerül kapnom más üzletben sima armor oc kártyát. -
válasz
TommyGun #9138 üzenetére
Persze értem én, de ezt nem olyan nehéz benézni
Msi GTX1060 armor 6g OC
Msi GTX1060 armor 6g OCV1
Termék, doboz ugyanúgy néz ki.Az meg szintén érthető, hogy akkor utalják, ha már ott a termék (ezt én is így szoktam).
Hétfőn ment a futár, kedden szerdán lehetett az iponnál, holnapra van ígérve a pénz. -
duronx
senior tag
válasz
fricz19 #9137 üzenetére
Azt én is szeretném tudni. Tudod amíg náluk volt a pénzem nem tudtam használni.
Lehet hogy eltúloztam, de tudod amikor kifitzetsz valamit, szeretnél is kapni érte valamit. Én csak idegeskedést kaptam. Lehet hogy valaki félre nézte csomagoláskor a rendelt terméket, de az is lehet hogy megpróbáltak megvezetni. Hátha nem veszem észre hogy OCV1-et kaptam.
De nem ez bosszant igazából a legjobban. Hétfőre megrendeltem a garancifutárt, meg is érkezett elvitte, (egy darab cetlit se kaptam róla) kedden ismét hív egy futár hogy elvinné a kártyátÍrtam nekik hogy mi a helyzet, de senki sem tudott semmit. Vártam egy napot, ma pedig írják hogy nem tudnak olyan kártyával szolgálni, mint amit rendeltem
TommyGun: igen, a jó szó a frusztráló. Köszönöm.
-
duronx
senior tag
A beérkezésről nem küldtek üzenetet
arról viszont igen hogy nem tudnak olyan kártyát küldeni mint amit rendeltem. (ebből gondoltam hogy beérkezett) Kértem a bankszámlára a pénzt vissza, azt ígérték holnapra rajta is lesz. Remélem hogy így is lesz. 1 hétig használták a pénzem
Ez volt az első és az utolsó hogy az ipontól rendeltem bármit is. Részemről senkinek sem ajánlom.
-
duronx
senior tag
sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül a garanciafutár esetén, egy kártya csere (rossz verziót küldtek) hány napot vesz igénybe? Hétfőn reggel elvitte a futár de az iponnál senki nem mond semmi használható információt
-
-
Gejza1981
tag
valaki meg tudja nekem mondani, hogy mit jelent az (iPon garancia) megnevezés egyes termékeknél?
pl 1 monitornál van 1 ezres különbség, az egyik simán két év gyári garancia felirattal a másik szintén két év gyári garancia + ez az ipon garancia kitétel
kerestem az oldalukon és ebben a forumban is, de nem találtam a választ
kösziközben megleltem az ipon garanciát csak az iponnál lehet végezni, a gyárit meg mindenhol
-
-
ACE-
addikt
válasz
HUN]Repa #9123 üzenetére
Kérdés, hogy ha valaki jogos igényt érvényesít, akkor mennyire van helye okoskodásnak. Nekem inkább úgy tűnik azt próbálod elmosni, hogy valaki nem érvényesítheti jogosan a garanciális igényét a vázolt esetben, de persze azt már nem mondod el miért nem... Ez pont arra enged következtetni, hogy azt próbálod elkerülni ne legyen ilyen igény, mert (hozzáteszem jogosan) kénytelenek lesztek az igényt elfogadni.
Valljuk be egy DVI csatlakozó hibája még nem vezet a kártya használhatatlanságához... ha pedig más hibája nincs, de egyéb gyártási hiba miatt fellépő hiba keletkezik, az az igény jogos, függetlenül a DVI csatlakozó hibájától. Ezt ne próbáld elmosni, hanem érvelj, hogy miért nem így van. -
-FLY->
őstag
válasz
Fehercsoki #9110 üzenetére
Azért álltam át a PCX-re, monitort kivéve, mert testre szabhatom magamnak, hogy miért akarok fizetni. Kicsi kockázatú dolgokat szotyi pénzből elhozatom, ha meg akarom a jó eget is rákérem. Szerintem valódi igényeket szolgálnak ki. Most pl lap problémám volt és pont kértem rá cs.garit(csak félhulla volt, sokan ebbe belekötöttek volna, hiszen indul ez sokadikra, kitűnő, hibátlan termék). Kedd délutánról szerda délelőttre lázárult a teljes gari ügyintézés, cserét ítéltek meg. Versenypiac.
-
-FLY->
őstag
Olyan helyen kell monitort venni, ahol ez a fő profil, kibontják, ellenőrzik, kalibrálják, további pixelgarit biztosítanak hozzá(rajtad múlik). Nem akarok reklámozni, de a monitoros topikban hamar megtalálod a pályádat. Ezt csak úgy jótanácsként a következő vásárlásodhoz.
-
Göby
csendes tag
Sziasztok!
Most hétvége előtt jött meg az új monitorom ipontol ami szerencsémre pixelhibás. Azt írták e-mailben hogy ez megengedett úgyhogy nincs garanciális csere. Ha elállok a vásárlástól és visszaviszem akkor elfogadják vagy elküldenek hogy hibás terméket nem vesznek vissza? Valakinek volt hasonló tapasztalata hasonló ügyben?Válaszokat előre is köszi
-
duronx
senior tag
válasz
Fehercsoki #9110 üzenetére
Ezt a dobozos dolgot nem tudtam a pcx-nél. köszi
ON: Megérkzett a rendelt videókártyám az ipontól, de sajnos rossz terméket küldtek
A számlán a jó termék neve szerepelt, viszont a kezemben egy másik típusú kártya volt.
Nem jól kezdődik az első rendelésem az iponnál
Kicsit nehezen értem el őket telefofonon és az emberke aki felvette kicsit nyögvenyelősen adott információt, de a kapott email címen majdnem minden kérdésemre 10-20percen belül kaptam választ.
Garanciafutár hétfőre lebeszélve, remélem legkésőbb köv péntekig a kezemben lesz a jó kártya. -
Fehercsoki
aktív tag
PCX-nél legalább van lehetőség arra, hogy kifizesd a dobozt és akkor abba rakják, nem egy nagy összeg. Edigitaltól kiszállítással még nem rendeltem, Media Markt viszont még zacskóba/fóliába sem csomagolja a dobozokat, csak leragasztják azt a részt ahol nyílik a termék doboza.
-
ACE-
addikt
válasz
HUN]Repa #9106 üzenetére
Csak egy idézet tőled: #7136 "de az biztos, hogy a "nem a rendeltetésszerű használatból eredő kopás" nem garanciából kizáró, hanem értékcsökkentő tényező, de mint írtam, nem akarok kioktatni."
Egyébként némely kommentednél úgy érzem mintha oviban lennék, "Tudom, de nem mondom meg..."
-
HUN]Repa
aktív tag
Mi meg nem áruljuk el, de megsúgom, az iponnal ez nem fog működni... Egyébként ajánlom figyelmedbe a "nem a rendeltetésszerű használatból eredő kopás"-t és ez a csodálatos autós példádra is vonatkozik, pedig az szinte teljesen rossz, mivel tele van kopó alkatrésszel és, időszakosan szervizelni, karbantartani kell ...
-
HUN]Repa
aktív tag
válasz
TommyGun #9095 üzenetére
Az elején 1 éveztek, most ez mitől lett fél év? A fogyvéd a normál garanciára elfogadja az 1 hónapos időtartamot, ez pedig még csak nem is az. Egyébként az világos, hogy "figyelmetlenül dugdostam a csatlakozót és elhajlott az érintkező" - ergo elrontottam - ez hol garancia? A hiba az átvétel után keletkezett, nem tartozik a jótállásba, innentől minden jófejség. Amúgy amikor elolvasta a feltételeket - amit egyébként nagy vonalakban az ügyintéző is közölt, tehát olyan nagy meglepetés nem kellett, hogy érje - vajon írt, hogy akkor nem szeretné az ügyintézést, és visszakérné kártyát? Ez sanszosan pár napon belül megoldható lett volna, bár a kárenyhítési kötelezettség betartása így sérülhet.
-
duronx
senior tag
válasz
Fehercsoki #9101 üzenetére
Nem csak az ipon csomagol így. Rendeltem a napokban Pcx, edigitaltól, a pcx egy fekete "szemeteszsákba" csomagolta, azon belül pedig fóliával körbetekerte vékonyan hogy ne döljön szét, az edigital meg egy edigital feliratos szürke zacskóba tette, ami 2x akkora volt mint a termék
Kérdőre vontam a pcx-et hogyan tudnak egy 120ezer forintos csomagot így elküldeni, azt mondták csak így tudják a termékeket olcsóbban adni, ha spórolnak a csomagoláson. vicc
-
tomi613
aktív tag
Rendeltem az iPontól. A Royal-futár hozza ki. Valakinek tapasztalata velük? Mert ma hívtam őket , hogy mikor érnek ide és kiderült hogy hát nem mindig indíttanak nagy autót és az ő szerződésük szerint 48órájuk van kiszállításra. Majd holnap...
-
Fehercsoki
aktív tag
Sziasztok!
Azt olvastam, hogy az ipon a rendelt termékeket nem dobozba csomagolja, hanem csak áttekeri fóliával és ezért gyakran megsérül az eredeti csomagolás. Esetleg lehet valahogy kérni, hogy dobozba csomagolják?(akár plusz pénzért, épp rendelés előtt vagyok és nem örülnék ha a drága hardwarenek akárcsak a doboza sérülne, meg persze gondolom így nagyobb az esély, hogy a futár belenéz és lenyúl valamit)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest