- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyinger
csendes tag
válasz
apollo12 #1020 üzenetére
Üdv!
Az általad leírt procedúra előtt állok én is. Én is Bitfenix Spectre Pro PWM-es ventijét fogom beleszerelni.
Érdeklődnék, hogy mik a tapasztalatok így 1-2 év után az XFX táppal?
Halkabb lett? Nehéz volt a befabrikálása?
Az eredeti tápot tartó lemez kivétele befolyásolta-e valamilyen módon azt hogy jobban szellőzik-e, esetleg jobban porosodik-e a táp belseje?Előre is köszi a választ!
-
sutyinger
csendes tag
Sziasztok!
Van egy XFX 650 Pro tápegységem. Korábban olvastam, hogy másoknál is zavaróan hangosnak írják le a tápegységben lévő gyári Adda ventilátort. (Gyári leírásában 42.5 db/A) Alaphelyzetben nem zavaró a hangja, ám már kis terhelés esetén is számomra borzasztóan hangossá válik. Olvastam azt is hogy ugyanezen márkájú táp 850 W-os változatánál is adódtak már ilyen jellegű problémák.
A gondom inkább az, hogy alig 1 éves a tápegység, talán még fél éves sincs... 5 év garanciával vásároltam megbontani nem szeretném, csak akkor ha más lehetőség tényleg nem létezik.Először is arra kérnék tanácsot, hogy garanciával visszaküldhetem-e a tápot cserére vagy javításra?
Amennyiben ez az út járhatatlan mit javasolnátok? A cserén csak azért gondolkodtam el, mert a táp Seasonic beles amit mindenki dícsér és nem sűrűn érkezik panasz rájuk. Ha nincs más lehetőség valamilyen márkásabb 140-es ventilátort szeretnék beletenni és belefabrikálnám. Erre is kérnék javaslatot!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest