Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sutyinger

csendes tag

válasz apollo12 #1020 üzenetére

Üdv!

Az általad leírt procedúra előtt állok én is. Én is Bitfenix Spectre Pro PWM-es ventijét fogom beleszerelni.

Érdeklődnék, hogy mik a tapasztalatok így 1-2 év után az XFX táppal?
    Halkabb lett? Nehéz volt a befabrikálása?
    Az eredeti tápot tartó lemez kivétele befolyásolta-e valamilyen módon azt hogy jobban szellőzik-e, esetleg jobban porosodik-e a táp belseje?

Előre is köszi a választ!

• sutyinger

csendes tag

Sziasztok!

Van egy XFX 650 Pro tápegységem. Korábban olvastam, hogy másoknál is zavaróan hangosnak írják le a tápegységben lévő gyári Adda ventilátort. (Gyári leírásában 42.5 db/A) Alaphelyzetben nem zavaró a hangja, ám már kis terhelés esetén is számomra borzasztóan hangossá válik. Olvastam azt is hogy ugyanezen márkájú táp 850 W-os változatánál is adódtak már ilyen jellegű problémák.
    A gondom inkább az, hogy alig 1 éves a tápegység, talán még fél éves sincs... 5 év garanciával vásároltam megbontani nem szeretném, csak akkor ha más lehetőség tényleg nem létezik.

Először is arra kérnék tanácsot, hogy garanciával visszaküldhetem-e a tápot cserére vagy javításra?

Amennyiben ez az út járhatatlan mit javasolnátok? A cserén csak azért gondolkodtam el, mert a táp Seasonic beles amit mindenki dícsér és nem sűrűn érkezik panasz rájuk. Ha nincs más lehetőség valamilyen márkásabb 140-es ventilátort szeretnék beletenni és belefabrikálnám. Erre is kérnék javaslatot!

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák