- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuppZ
csendes tag
smirdex: A 10mp gondolkodási idő talán annak köszönhető, hogy kicsit magasabb feszültségnél indul el a venti. Gondolom eddigre eléggé felmelegszik a táp, hogy a ventilátor indulási értékéig emelje a feszt. De ez csak tipp.
Én pont azért vettem a Nexust, mert feszültségben és áramerősségben megfelelt a Yate Loon-nak, csak max fordulatszámon kicsit kevesebb (de tűrhető) levegőt visz.
Speciel 4 tűs csatlakozása van, de a föld és a 12V egymás melletti, szélen, azokat rádugtam a két tüskére, a másik kettő lóg a levegőben. Majd szabályozza magának a táp a hőérzettől függően. Pont az volt nehéz szülés, hogy korlátozott mozgástérben, rossz rálátással, kicentizett vezetőpecekkel (vagy hogy hívják azt a kialakítást, ami a hibás bekötést hivatott akadályozni?) betaláljak a csatival a helyére. Állandóan egy lyukkal melléugrott, míg végre sikerült. Jó játék, erre azért készüljön fel lelkileg, aki szerelésre adja a fejét. -
[lAyCsI]
addikt
120P-t tettél bele aminek 4 pines csatija van...
én 1201-est tettem bele, mivel az előttem szólók is ezt ajánlották valamint tesztelték és működött... ennek csak 3 pines csatija volt, fekete-piros-sárga, tehát elrontani sem lehetett...
a sárga ha jól tudom a fordulatszámot szabályozza ha alaplapra dugod, de mivel a táp magának állítja be a fordulatszámot feszültség növeléssel így arra nincsen szükség...
úgyhogy sztem a fekete mellet próbálj rá plusszban a kékre vagy a zöldre... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Rendszergazda topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- LEGO klub
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest