- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
smirdex
tag
válasz
[lAyCsI] #414 üzenetére
A táp eredeti ventijének vezetéke egy 2 pines csatival csatlakozott a tápba, amin egy piros (+12V) és egy fekete (test) vezeték van. Az új Coolink venti eredendően pwm-es és négy vezeték jönki a ventiből. Fekete (test), sárga (12V),valamint egy zöld és egy kék. Gondolom ezek a pwm-hez szükségesek. Levágtam a ventiről a 4 pines csatit, a kéket és a zöldet leszigeteltem, a venti sárga vezetékét az erdeti pirossal, a venti fekete vezetékét az eredeti feketével forrasztottam össze. Ki is próbáltam a tápba szerelés előtt 12v-ról, teljes fordulaton működött.
Azonban összeszerelve nem indul..tartok tőle, hogy kevés neki a feszültség... -
-conrad-
addikt
válasz
[lAyCsI] #405 üzenetére
Sziasztok, táppal, hűtéssel kapcsolatos kérdésem lenne:
van a gépemben egy chieftech gps-450aa-101-a tápegység, amiben tönkrement a ventillátor. Ezt kicseréltem egy arctic cooling F12 TC ventillátorra úgy, hogy a 3 lábból csak a földet és a tápot használtam fel (tehát fekete és prios, a sárga kimaradt - nincs is neki hely, mert egy 2 tűs fix ventillátor volt benn), a hőgombát pedig behajtogattam a hűtőborda lamellái közé.
Fel is pörög, (igaz kell egy fél perc mire lesz olyan hőfok, hogy elinduljon) és szép csendesen jár. Mit gondoltok, elég lesz ennyi hűtéseljesítmény a tápnak? (ha melegszik felpörög majd nagyobb fokozatra is)
Futtattam benchmark programokat amik terhelik a gépet (pl. videokártyát) akkor felpörög és langyos levegőt fúj ki.Pont van teszt erről a tápról, így van egy kép is: [link] A képet nézve a hőérzékelőt a felső hűtőborda jobb oldalának lamellái közé tettem be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V2 - origami
- Háztartási gépek
- Steam topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest