-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-conrad-
addikt
válasz
[lAyCsI] #405 üzenetére
Sziasztok, táppal, hűtéssel kapcsolatos kérdésem lenne:
van a gépemben egy chieftech gps-450aa-101-a tápegység, amiben tönkrement a ventillátor. Ezt kicseréltem egy arctic cooling F12 TC ventillátorra úgy, hogy a 3 lábból csak a földet és a tápot használtam fel (tehát fekete és prios, a sárga kimaradt - nincs is neki hely, mert egy 2 tűs fix ventillátor volt benn), a hőgombát pedig behajtogattam a hűtőborda lamellái közé.
Fel is pörög, (igaz kell egy fél perc mire lesz olyan hőfok, hogy elinduljon) és szép csendesen jár. Mit gondoltok, elég lesz ennyi hűtéseljesítmény a tápnak? (ha melegszik felpörög majd nagyobb fokozatra is)
Futtattam benchmark programokat amik terhelik a gépet (pl. videokártyát) akkor felpörög és langyos levegőt fúj ki.Pont van teszt erről a tápról, így van egy kép is: [link] A képet nézve a hőérzékelőt a felső hűtőborda jobb oldalának lamellái közé tettem be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest