- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
válasz
zsoleer #1645 üzenetére
Ez az Aerocool venti alapesetben 3 pin-es, de neked csak a pirosat és a feketét kell bekötnöd! A sárga az kimarad. A pirosat a piroshoz, a feketét a feketéhez...
Értelemszerűen a sárga vezetéket úgy kell elhelyezni és leszigetelni a végét, hogy mással ne érintkezhessen! A kábeleket forrasztani és zsugor-csövezni érdemes, mert a szig.szalag később elengedhet. A sárgára is mehet a zsugorcső szigetelés gyanánt, aminek a túlnyúló részét visszahajtod és egy kis kábelkötegelővel rögzíteni is lehet még.
Bár én nem szedném szét a venti eredeti kábelét, mert ahhoz ez egy eléggé "igényes" darab. Én inkább a a LOMEX-es "snasszos" Jamicon-t raktam volna bele. Ráadásul csak 2 db csupasz drótvégje van, ami megkönnyíti a beszerelést is.
-
tornas
őstag
válasz
zsoleer #1636 üzenetére
Először is, szerintem elég lenne egy kicsit megkenni. Ez csak itt, a topikban sokszor le van írva. Keress rá!
Ha a kenés nem segít, akkor neked is a LOMEX-ban (a linkje szintén itt valahol) kapható Jamicon ventit ajánlanám. Két sorral feljebb írtam le a pontos típusát. Részletes adataira szintén itt keress rá és a te Yate Loon D12SH-12 ventilátorod adatai is ki vannak vesézve itt, ebben a topikban!
U.i: Ami pedig a hangját illeti, nos ez teljesen szubjektív. Meg aztán, abba tápba nemigen lehet olcsón olyan ventit kapni, ami megfelelő (minőségben is) lenne bele és "viszonylag" halk. Megjegyzem, szerintem nem olyan hangos, mint amilyennek mondják (mint általában a az összes ventire).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Milyen routert?
- Star Trek
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- World of Tanks - MMO
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest