- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
válasz
zsoleer
üzenetére
Ez az Aerocool venti alapesetben 3 pin-es, de neked csak a pirosat és a feketét kell bekötnöd! A sárga az kimarad. A pirosat a piroshoz, a feketét a feketéhez...
Értelemszerűen a sárga vezetéket úgy kell elhelyezni és leszigetelni a végét, hogy mással ne érintkezhessen! A kábeleket forrasztani és zsugor-csövezni érdemes, mert a szig.szalag később elengedhet. A sárgára is mehet a zsugorcső szigetelés gyanánt, aminek a túlnyúló részét visszahajtod és egy kis kábelkötegelővel rögzíteni is lehet még.
Bár én nem szedném szét a venti eredeti kábelét, mert ahhoz ez egy eléggé "igényes" darab. Én inkább a a LOMEX-es "snasszos" Jamicon-t raktam volna bele. Ráadásul csak 2 db csupasz drótvégje van, ami megkönnyíti a beszerelést is.

-
tornas
őstag
válasz
zsoleer
üzenetére
Először is, szerintem elég lenne egy kicsit megkenni. Ez csak itt, a topikban sokszor le van írva. Keress rá!
Ha a kenés nem segít, akkor neked is a LOMEX-ban (a linkje szintén itt valahol) kapható Jamicon ventit ajánlanám. Két sorral feljebb írtam le a pontos típusát. Részletes adataira szintén itt keress rá és a te Yate Loon D12SH-12 ventilátorod adatai is ki vannak vesézve itt, ebben a topikban!

U.i: Ami pedig a hangját illeti, nos ez teljesen szubjektív. Meg aztán, abba tápba nemigen lehet olcsón olyan ventit kapni, ami megfelelő (minőségben is) lenne bele és "viszonylag" halk. Megjegyzem, szerintem nem olyan hangos, mint amilyennek mondják (mint általában a az összes ventire).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gunz online
- Sorozatok
- Projektor topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- 2 DB Be quiet! Shadow Wings 2 PWM 120mm eladó!
- Be Quiet! Silent Wings 4 140mm (BL095)
- Keresek! Noctua NF-A12x25 PWM chromax
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi