- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Powerbank topik
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
válasz
proci985 #1913 üzenetére
Amig nem kezdtek el zorogni,addig nekem se volt veluk bajom. Igazabol en se ertettem soha,hogy nalam miert doglenek meg,mert haveromnal a VX450-ben ~60.000 uzemora utan is kussol a venti,pedig o meg takaritani se nagyon szokta a gepet.
Tegnap ha mar szetszedtem,csepegtettem a ventibe par csepp muszerolajat,par oraig csondben is volt de reggelre megint kerreges fogadott a szobaba lepve. Na mindegy...akkor megrendelem a Kama Flow2-t,aztan egy idore tema letudva.
-
chester91
senior tag
válasz
proci985 #1868 üzenetére
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az mennyiben megoldható, hogy a 3 pin-es csatlakozót a 2 pin-es helyre bedugni, értelem szerűen azt a 2 pin-t beledugva, ami szükséges a működéshez?
Igazából csak arra vagyok kíváncsi, hogy működne-e a venti a tápban, mert már úton van az átalakító.
-
ripla
addikt
válasz
proci985 #1862 üzenetére
gondolom nekem ment volna a válasz, szóval.
először én is tápcserére gondoltam, de nemrég néztem árakat, és durván el vannak szállva az árak, 10k alatt nem lehet jó tápot kapni, az igazán minőségiek 25k-nál indulnak!
ezért tervezem inkább a ventilátor cserét, az megvan 3400 forintból és ha jó lenne, akkor nem lenne gondom vele. illetve ami miatt még gondoltam a venti cserére azaz, hogy a jelenlegi venti majdnem 50dba-s, az új meg csak 18 dba! be quiet venti lenne amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest