- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
válasz
proci985 #1913 üzenetére
Amig nem kezdtek el zorogni,addig nekem se volt veluk bajom. Igazabol en se ertettem soha,hogy nalam miert doglenek meg,mert haveromnal a VX450-ben ~60.000 uzemora utan is kussol a venti,pedig o meg takaritani se nagyon szokta a gepet.
Tegnap ha mar szetszedtem,csepegtettem a ventibe par csepp muszerolajat,par oraig csondben is volt de reggelre megint kerreges fogadott a szobaba lepve. Na mindegy...akkor megrendelem a Kama Flow2-t,aztan egy idore tema letudva.
-
chester91
senior tag
válasz
proci985 #1868 üzenetére
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az mennyiben megoldható, hogy a 3 pin-es csatlakozót a 2 pin-es helyre bedugni, értelem szerűen azt a 2 pin-t beledugva, ami szükséges a működéshez?
Igazából csak arra vagyok kíváncsi, hogy működne-e a venti a tápban, mert már úton van az átalakító.
-
ripla
addikt
válasz
proci985 #1862 üzenetére
gondolom nekem ment volna a válasz, szóval.
először én is tápcserére gondoltam, de nemrég néztem árakat, és durván el vannak szállva az árak, 10k alatt nem lehet jó tápot kapni, az igazán minőségiek 25k-nál indulnak!
ezért tervezem inkább a ventilátor cserét, az megvan 3400 forintból és ha jó lenne, akkor nem lenne gondom vele. illetve ami miatt még gondoltam a venti cserére azaz, hogy a jelenlegi venti majdnem 50dba-s, az új meg csak 18 dba! be quiet venti lenne amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Noctua NF-F12 PWM venti
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest