- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
válasz
proci985 #1913 üzenetére
Amig nem kezdtek el zorogni,addig nekem se volt veluk bajom. Igazabol en se ertettem soha,hogy nalam miert doglenek meg,mert haveromnal a VX450-ben ~60.000 uzemora utan is kussol a venti,pedig o meg takaritani se nagyon szokta a gepet.
Tegnap ha mar szetszedtem,csepegtettem a ventibe par csepp muszerolajat,par oraig csondben is volt de reggelre megint kerreges fogadott a szobaba lepve. Na mindegy...akkor megrendelem a Kama Flow2-t,aztan egy idore tema letudva.
-
chester91
senior tag
válasz
proci985 #1868 üzenetére
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az mennyiben megoldható, hogy a 3 pin-es csatlakozót a 2 pin-es helyre bedugni, értelem szerűen azt a 2 pin-t beledugva, ami szükséges a működéshez?
Igazából csak arra vagyok kíváncsi, hogy működne-e a venti a tápban, mert már úton van az átalakító.
-
ripla
addikt
válasz
proci985 #1862 üzenetére
gondolom nekem ment volna a válasz, szóval.
először én is tápcserére gondoltam, de nemrég néztem árakat, és durván el vannak szállva az árak, 10k alatt nem lehet jó tápot kapni, az igazán minőségiek 25k-nál indulnak!
ezért tervezem inkább a ventilátor cserét, az megvan 3400 forintból és ha jó lenne, akkor nem lenne gondom vele. illetve ami miatt még gondoltam a venti cserére azaz, hogy a jelenlegi venti majdnem 50dba-s, az új meg csak 18 dba! be quiet venti lenne amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Eladó Lian li Uni fan sl wireless 120
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest