-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Jelentem,tapventi kicserelve.
Lomextol megrendeltem volna a Jamicont,de egyreszt 2000Ft az also hatar (az alatt nem is vesznek fel rendelest) masreszt pedig nagyon gyorsan kellett valami,ugyhogy korbementem a varosban es hat...nagy csalodas ert.
Kaposvaron lakom,de hihetetlen hogy SEHOL nem lehet kapni ertelmes ventilatort. Mindenhol csak 1000-1200rpm koruli darabok voltak. Meg a bontoban sem tudtak adni semmi hasonlot. Vegul egy 1200rpm-es froze-n venti mellett voksoltam. Ugy beszeltem meg az uzletben,hogy elviszem,kiprobalom ha nem jo akkor visszaviszem. Eddig teljesen jo,hangja nincs,sok levegot megmozgat es volt hozza szilikon rogzito pocok is (raadasul mindjart 5db!
) A kabelt kivezettem a tapbol,alaplapra van dugva,onnan meg fix 12V-t kap. Amennyire tudtam megterheltem a gepet,semmivel sem fujt ki hatul melegebbet,mint eddig,ugyhogy marad. Kesobbiekben ha jon meg par vinyo a gepbe,akkor rakok bele valami komolyabbat,de egyelore megteszi.
Koszi a segitseget!
-
Blum1866_2
tag
válasz
proci985 #1913 üzenetére
Amig nem kezdtek el zorogni,addig nekem se volt veluk bajom. Igazabol en se ertettem soha,hogy nalam miert doglenek meg,mert haveromnal a VX450-ben ~60.000 uzemora utan is kussol a venti,pedig o meg takaritani se nagyon szokta a gepet.
Tegnap ha mar szetszedtem,csepegtettem a ventibe par csepp muszerolajat,par oraig csondben is volt de reggelre megint kerreges fogadott a szobaba lepve. Na mindegy...akkor megrendelem a Kama Flow2-t,aztan egy idore tema letudva.
-
Blum1866_2
tag
ADDA ventit en az eletben nem akarok tobbe latni,mar csak az kene,hogy megegyszer belerakjam egy tapba.
Volt ket Chieftec tapom a Seasonic elott,mindegyikben tonkrement a venti 2-3ev utan. Igazsag szerint soha nem ertettem,hogy miert Istenitik mindenhol ennyire ezeket az ADDA ventiket,kalap sz.rt nem ernek.
SCYTHE Kama Flow 2 12cm 1900rpm
Ez mar jo lenne?
[Megjegyzem,hogy a gep netezesre,filmnezesre van hasznalva,emelett non-stop uzemel. Egy regi C2D gepet hajt egy GT210-es VGA-val es 3 (kesobb 6) HDD-vel. Szoval terhelve nem igazan volt/van,tap ventijet felporogni nem mostanaban hallottam]
-
Blum1866_2
tag
Udv!
Seasonic S12II 430W-os tapomban megadta magat az ADDA venti es kiszeretnem cserelni.
A tapegyseg mar nem garancias,ugyhogy tegnap szetszedtem es sima 2pin-es csatlakozoval van megoldva a csatlakoztatas.Most ez van benne:
Kerdes: Milyen ventit lenne erdemes belerakni? Most van itthon elfekvoben egy alig hasznalt Coolcox ventim,viszont az csak 0.15A-t tud,5v-n eleg nehezen indul,felek belerakni.
Esetleg egy Coolink Swif2 1200-as jo lenne bele? Sok helyen olvastam,hogy tapokba is nyugodt szivvel bele lehet rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest