-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Att1la.
őstag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
GP D125H-12F, DC 12V 0,30A, 809, Yate Loon Elektronics.
Ezek vannak pontosan ráírva. Többet nem tudok róla.
(#583) bluyoo: Rádugtam, ha össze van rakva a gép akkor állandóan 900-as a fordulata, de ha leveszem az oldalát és kikötöm a házhűtő ventilátorokat hogy minden jobban melegedjen akkor már felemeli 1250-re.
CPU hűtőnél sem ér sokat mert az is mármint a CPU hűtője mindig a minimum fordulatán forog, mert bőven elég.(#584) andrade: Nem az a bajom hogy rángatózik, hanem az hogy ugyanazon a feszültségen kevesebb levegőt szállít mint a gyári hűtő és így nem merem egyedül hagyni a gépemet.
3800Ft-ba van nekem ez a ventilátor most, többet már nem költök ilyen dolgokra mert akkor ott vagyok hogy egy fél táp árát elb@sztam ventilátorra ami nem is biztos hogy jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Gumi és felni topik
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest