Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Algol

senior tag

válasz pd #1972 üzenetére

Bármelyik ventilátort használhatod.

Azonban a SickleFlow légszállítása (69,69 CFM) csak 86%-a az eredeti ventilátorénak (ADDA: 80,5 CFM) és ha gyakran használod a tápot olyan terheléssel, hogy az 390 wattot vesz fel a konnektorból, akkor én inkább a JetFlo használatát javasolom. Bár ha a ház aljában van a táp és kintről hideg levegőt szív, akkor a SickleFlow is elég lesz. Neked kell döntened a magasabb ár kontra hosszabb élettartam, nagyobb hűtési tartalék kérdésében.

"Egy teszten a JetFlo 0,5 A-t vett fel (a gyári 0,4-gyel szemben), ez okozhat valami gondot?"

Valószínűleg nem, de erre a kérdésre biztosat csak a CX400 ventilátorvezérlő áramkörének ismeretében lehetne mondani.

"A venti bekötését egy ilyennelhajtom végre, ez ugye jó bármelyikhez?"

Igen, ha a CX400-ban az ADDA ventilátor ilyen szabványos 2 pines csatlakozóval van bekötve. Egyébként a csatlakozók levágása + forrasztás + zsugorcsöves szigetelés a korrekt megoldás, vagy kis ügyességgel esetleg így is megoldható.

Az én kérdésem, hogy a ventilátorok indulási feszültségének adatai mennyire megbízhatóak, honnan származnak?

Ha majd beszerelted valamelyiket, akkor kérlek tájékoztass bennünket arról, hogy mennyire hangos az új ventilátor. Kell a visszajelzés, ugyanis volt aki már csalódott az Cooler Master Excalibur hangjában, miután tápegységébe építette azt.

Új hozzászólás Aktív témák