- Milyen egeret válasszak?
- Gigabyte alaplap topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- HTPC (házimozi PC) topik
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algol
senior tag
Bármelyik ventilátort használhatod.
Azonban a SickleFlow légszállítása (69,69 CFM) csak 86%-a az eredeti ventilátorénak (ADDA: 80,5 CFM) és ha gyakran használod a tápot olyan terheléssel, hogy az 390 wattot vesz fel a konnektorból, akkor én inkább a JetFlo használatát javasolom. Bár ha a ház aljában van a táp és kintről hideg levegőt szív, akkor a SickleFlow is elég lesz. Neked kell döntened a magasabb ár kontra hosszabb élettartam, nagyobb hűtési tartalék kérdésében.
"Egy teszten a JetFlo 0,5 A-t vett fel (a gyári 0,4-gyel szemben), ez okozhat valami gondot?"
Valószínűleg nem, de erre a kérdésre biztosat csak a CX400 ventilátorvezérlő áramkörének ismeretében lehetne mondani.
"A venti bekötését egy ilyennelhajtom végre, ez ugye jó bármelyikhez?"
Igen, ha a CX400-ban az ADDA ventilátor ilyen szabványos 2 pines csatlakozóval van bekötve. Egyébként a csatlakozók levágása + forrasztás + zsugorcsöves szigetelés a korrekt megoldás, vagy kis ügyességgel esetleg így is megoldható.
Az én kérdésem, hogy a ventilátorok indulási feszültségének adatai mennyire megbízhatóak, honnan származnak?
Ha majd beszerelted valamelyiket, akkor kérlek tájékoztass bennünket arról, hogy mennyire hangos az új ventilátor. Kell a visszajelzés, ugyanis volt aki már csalódott az Cooler Master Excalibur hangjában, miután tápegységébe építette azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest