-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
prmcsk
addikt
Műszakilag igazad van, de...
38 éve tisztában vagyok az alap P= IxU törvényével. Ebből kiindulva 12x0,4=4,8Wattot fogyaszt a leváltandó.
a csere pedig 0,72 Wattot, csakhogy:
Tapasztalatom szerint (igaz, hogy szubjektív) szinte kizárt, hogy az ilyen tápoknak, asztali PC-k- ben, ilyen teljesítményű ventikre van szüksége. A legmezeibb sz@roknak is bőven elég szokott lenni az, amit beleraknak és még akkora légszállításuk sincs, mint amiket linkeltem.
Ismerőseim körében hány kodegányban cseréltem ventit ? olyanokat, amik a koszból és megszorulásuk mértékéből itélve hetek, vagy hónapokig nem is forogtak. Bizony: hűtés nélkül mentek !Igen, tisztában vagyok vele, hogy mi a m3/h és mi a köbláb. Hihetetlen lehet számodra, de ennyi évesen eljutottam ide.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bluetooth hangszórók
- Samsung kuponkunyeráló
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest