- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Milyen processzort vegyek?
- Corsair tápok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
attilav2
üzenetére
"A két noctua-t kiszedtem, sajnos kénytelen voltam mert két szobában elment miatta az áram(egyre hangosabban klattyogtak, végül le kapcsolt a gép, azóta két szoba konnektoraiban nincs áram) valahol meg égett a vezeték."
A (ház/táp) venti nem képes a lakás áramhálózatában hibát okozni."A táp 2008-as kb, a prociventi 2010 eleji, nem tudom meg állapítani melyik makkanhatott meg, legjobb lenne mindkettőt cserélni,"
Csak a rosszat érdemes cserélni. Egy műanyag darabot (pl. filctoll) dugj be a ventik lapátjai közé, és állítsd meg pár másodpercre. És azonnal kiderül, hogy melyik adja a hangot.A tápventi helyett a SCYTHE Slip Stream SY1225SL-12H-t érdemes használni, de a cserét remélhetőleg nem te akarod csinálni. (Forrasztás...)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Vicces képek
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő