- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onishi
tag
Szerintem jól kel hogy csatlakozzon, hiszen fordulatszám visszajelzése van, és működik. Ha egy vezeték nem érintkezne a sárgán kívül akkor sztem nem is működne. Vagy nem jól tudom?
Hát ellenállással nem mernék belenyúlni, mert mivan, ha nem lesz neki elég az alacsonyabb fordulat aztán meg leég.
De a régi is fix fordulatú venti volt, hiszen annak is csak 3 vezetéke volt. A tápom egyébként: Asus A-45GA típusú, és a leírásában ott van hogy PFC: Aktív, szóval kéne tudnia aktívan szabályozni a ventit.
Hát igen az új venti 0,41A-t vesz fel. Ez mennyiben befolyásolhatja?
Az lenne a legjobb, ha a tápnak is lenne hőmérséklet visszajelzése, és annak függvényében be tudnám állítani esetleg a speedfannal, a fordulatszámot. A ventit meg rákötném mondjuk a system_fan1 (vagy 2-es) csatlakozóra. Az a jó a SpeedFan-ban, hogy adott venti sebességét hozzá lehet rendelni egy adott hőmérséklethez. Tehát ha tudnám a táp hőmérsékletét, akkor ahhoz hozzá tudnám rendelni a venti sebességét, ami egy adott hőmérsékleten tudná tartani a tápot. Ha már az saját maga nem képes rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen házat vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest