-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onishi
tag
Sziasztok!
Én tegnap kicseréltem a tápventimen egy Scythe Slip Stream 120mm 1600rpm - típusúra. Nem volt bonyolult feladat, simán ment. Na most nekem olyan gondom van, hogy a tápra egyszerűen csak rá kell dugni a ventit, tehát nem kell forrasztgatni. Viszont a régi venti csatlakozóján nem olyan a színsorrend, mint az újnak. Így bedugva egyáltalán meg sem mozdul, így ideiglenesen az alaplapra kötöttem. Kérdés az, hogy létezik-e valamilyen átalakító toldó, amely "átfordítja" a normál sorrendbe. Vagy vagdossam szét, forrasszam át, és vesszem el a vadiúj venti garanciáját? Ha nincs akkor biztos az utóbbi lesz.
Mellékelve itt a régi venti csatlakozója (bocs a rossz minőségért):
Az újnak a csatlakozóján a vezetékek (ugyanebben a pozícióban) színsorrendje balról jobbra: sárga - piros - fekete. A réginek meg ugye piros - fekete - sárga.
Ötlet?Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózatokról alaposan
- Foxpost
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Dell UltraSharp 27" QHD 2.5K 100% AdobeRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest