- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dirtyz
őstag
válasz
jobbacsabba #362 üzenetére
Nyákra nem tudtam forrasztani, mert ott egy ragasztóréteg is volt rajta, így maradt a vágás.Vágtam, forrasztottam, majd ment rá egy kis zsugorcső is.
Ahogy méregettem kb. 5, 5,2 volt körül indul el és már akkor használható légáramot kelt.Fekszik és sajnos lóg.., azért sajnos, mert így van egy, kb. 10 cm-ről hallható ciripelése, az is csak 10 volt felett. Bent a házban egyátalán nem lehet hallani.
A többi cooler master venti is cserére kerül hamarosan és akkor végre csönd lesz (most sincs nagy hangzavar
) Azok már függőleges helyzetben lesznek, és le vannak szabályozva kb. 6 voltra.
Ez volt a próbadarab, és bevált!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Be Quiet Shadow Wings 2 120mm (2db)
- CORSAIR iCUE LINK QX120 RGB 3 darabos szett vezérlővel fehér INGYEN FOXPOST
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest