- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
válasz
DroiDMester #3159 üzenetére
Hely van bőven, a ventilátort millimétereket lehet minden irányban mozgatni a helyén.
Ha faragni kell, megoldom, de szerintem gumicsavarral, vagy gumiágyba kerülne vissza az új ventilátor.
A tápot teszteltem, netezéskor nem kapcsol be, de játék esetén kb 1,5-2 perc után igen, majd pár perc után még fokozza eggyel a fordulatot. Játék után visszamegy alapfordulatra és sokáig ott marad.
A táp a gép mellett, tehát hideg levegőt szívott.
"Bár az is érdekes hogy egy 350-400W os fogyasztású gépbe minek az 1200.as táp?"
Szemtelenül olcsón jutottam hozzá.
"Csak azért kérdezem mert azt gondolom tudod hogy hiába a platuinum hatásfokú táp az a bizonyos 90% os hatásfok 50% os terhelésnél(konnektorból 670Wattot mérve) igaz csak! 3-400Wattnál csak ~85% körül tud!"
Gyári adatai szerint 100W-tól 90% felett van a hatásfoka. Fali konnektorból kivett árammérővel már tesztelte más is, én is. Meg van az a 90% tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest