- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
''Egy tuti biztos 2év múlva sokkal több lesz a munkanélküli és kevesebb a diák!!!''
Hibás logika. A legtöbb munkanéküli akar dolgozni. És ehhez bármit megtesz, ha kell iskolába jár. És nem kellene azt elhinni, hogy a felsőoktatás alatt nincs semmi. Iszonyatos hiány van szakmunkásokra pl. Maximum aki nem alkalmas főiskolára, az majd lesz esetleg megbecsült(!!) szakmunkás. -
Integra
titán
nos, ez alapján amit mondtál, így is úgy is sok a munkanélküli, mindössze arról van szó, hogy sok a bújtatott munkanélküli, akik nem tudják mit csináljanak ezért inkább ''tanulnak'' még 4 évet az állam költségén. bocs, helyesbítek, elvannak még 4 évet. vagyis az én, a te, meg mindannyiunk költségén.
na én ezt nem támogatom semmilyen formában.
és legalább tisztul a munkanélküli piac, végre reálisabb, konkrétabb adatokat is kapunk a helyzetről, ebben az országban ez sem utolsó szempont.
és ne felejtsük el, hogy sokaknak büdös a két kezi munka! -
Integra
titán
-
Drizzt
nagyúr
Na, én is azt mondom, hogy a legvégső verzió érdekelne. Gondolom lesz valami olyan minimális életszínvonal meghúzva, ami alatt teljesen ingyenes marad, s félévente ellenőrzik, hogy fennál-e még, csak ezzel az a bajos, hogy az ellenőrzése nehéz lehet a dolognak hiteles módon. A 15%-ba meg igen nehéz lesz bekerülni. Meg azért szerintem egy idő után a gazdag apuka\anyuka is elgondolkodik azon, hogyha a gyerekének fizeti a dolgot, s az sz*rik az egészre, akkor egy időre megvonja tőle a pénzt, hogy megtanulja értékelni. Én nem vizionálok most semmit előre, s nem is állok ki se mellette, se ellene, majd kiváncsi leszek, mi lesz a hatása, nehéz megítélni, de gondolom azért nem a semmiből húznak elő ilyen ötleteket, hanem alapos hatástanulmányozás után. Bár könnyen lehet hogy naivitás ezt gondolnom.
-
biga
őstag
Nem! A jobb tanulók nem hiszem, hogy ez alapján lesznek (emlékeim szerint se a szorgalom, se a tudás nem pénzért kapható dolog). De lehet, hogy ők is el fogják végezni valahogy a sulit, ha kettessel is. Csak most már nem az én zsebemböl. Az meg nekem nem fáj. Viszont te esélyesebb lehetsz, ha rá leszel kényszerítve, hogy tanulj.
#392: Szerinted ez itt a többiekre nem vonatkozik? Miért gondolod, hogy csak neked fáj, ha szorítanak.
[Szerkesztve] -
biga
őstag
Én dolgozom tanulás mellett! Tudom milyen munka mellett dolgozni. Nem leányálom, de nincs más lehetőség. Tudod az az idő pont 16 éve múlt el, hogy alanyi jogon bárkinek ingyen jár minden szolgáltatás, majd az állam fizeti. Ez a rendszer nem erröl szól. Itt piaci alapon dől el minden, és itt bizony fizetni kell mindenért, amit meg szeretnél kapni. Lehet, hogy nem igazságos, de az előző verzió sem nagyon jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iBasso DX180 2025 DAP fekete, 1 hónapos, sok Muzix garanciával eladó
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest