Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz Tithian #420 üzenetére

Jól írtad. Repmérnökin aki nem kerül be az évi 6 - 7 fős keretbe (:Y) , az bizony 1.3 millió forint/szemeszter költségtérítésesen lehet csak. Már ha van rá pénze.

Rebel56: nem , nem voltam benne. Viszont akkoriban ez is egy ösztönző erő volt, hogy bizony ne bukjon az ember, 1 tárgy miatt egy egész évet. (Én nyáron kerestem emg egyénbként a főiskolára valót. Nyáron összeszedtem mindig 150-200 ezer forintot, és abból éltem (+szoctám+ ösztöndíj) egész évben)
    -----------------------------------------------------------------------------------

Akkor én csak egyet kérdek: nekem miért nem adatott meg, hogy ne kelljen suli mellett dolgoznom? Mellém miért nem állt oda senki, hogy azt mondja,nesze fogom a kezed, segítelek anyagilag, hogy ne kelljen a suli 4 évéből kettőt rendesen végigdolgoznod?
    Akkor és ott miért nem rikácsolt senki, hogy nézzétek mér meg, nem támogatja senki , segítsünk már rajta? ELkezdhetek én is így kesereghetni, lenne is rá okom . De ezzel nem megyek semmire.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák