- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wagi
senior tag
válasz enginev3.0 #74699 üzenetére
Nálam ssd-n 110MB/s
Gondolkodom,hogy beállítok 2db 1 terrás hdd raid-be és az talán elbírja.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz poli27 #74690 üzenetére
Egyetértek.
Egyik nyáron az alja volt 78 a vége 74, kicsit levettek belőle mert sok volt a tévéknek és csíkos volt a kép, 12-es ds érték volt splitter után, télen felment 15-re, de akkor még egy szinten volt a tévével (ex Fibernet), később csökkent a ds de az uhf-es adások tiszták maradtak. Receive Power Level 6.8 dBmV Transmit Power Level 49.0 dBmV Legkisebb us frekin magasabb az érték.[ Szerkesztve ]
-
-Philip-
tag
válasz kabelmania27 #74703 üzenetére
Sziasztok, a segítségetekre van szükségem.
Szerintetek alábbi laptopon mérhető a ~1Gbps?
Közvetlenül ONT-ből cat5e kábellel természetesen.
A proci elég lehet?
i5 6200U
4GB RAM
10/100/1000 LAN
256 SSD
Win10Előre is köszönöm
- Rallymania -
-
viharhozo
addikt
Az sztenderd a cegnel, h ha husegidon belul _nagyobb_ csomagra valtok, akkor is ujraindul a huseg (konkretan IPTV)?
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz viharhozo #74706 üzenetére
Igen. Csak úgy tudsz feljebb lépni, hogy alá kell írnod a hűséget. Ha teszem azt csak 6 hónapod van még hűségidőből akkor vállalhatsz 1 évet, ha több, mint egy év, akkor 2 évet kell aláírnod.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Nasuto
tag
Szokásos negyedéves kérdésem: Tud valaki valamit a TV Go alkalmazás Windows 10-es (esetleg UWP) verziójáról? Történhet valami előrelépés vagy ne is reménykedjek?
-
havri1
félisten
-
Hoorus
őstag
válasz havri1 #74714 üzenetére
SSD volt. Laptop HDD már 50-55-nél megtérdel.. Proci limites volt már..
(#74716) Nasuto
LG WebOS-ra kellene leginkább.. Nekem nincs külön TV előfizetésem, hanem a szüleimével van összekapcsolva a TV GO.. Ha lenne az LG-re app, akkor az már maga lenne a kánaán..
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
-
Kronk
őstag
Bréking Nyúz, maradnak a Fox Networks csatornák!
[link]http://totesz.myminicity.com/
-
zolokas
aktív tag
Hát ez jó hír paráztatják a népet!
Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete
-
zolokas
aktív tag
ez szerintetek 50/15ös net? sztem nem!!!
a méréseim ma:
[ Szerkesztve ]
-
zolokas
aktív tag
válasz dchard #74740 üzenetére
de amikor itt volt a szerelő gyerek mondta, nem ezek a értékek maradnak változni fog! még sms-t se kaptam hogy teljesen lezárult és létesült! ez a érték azóta van így mióta kicserélték a kábeleket + router csere előtte speedportom volt ott 33200/11200 értéket írt!
[ Szerkesztve ]
-
togvau
senior tag
Ilyen 16, meg 24 csatornás kábelmodemeket a tré oda is visz valamikor, ahol már van 8 csatornás (kukából kihalászott Cisco EPC3925)?
hitler, sztálin, micro usb
-
Bozek
nagyúr
-
Kékes525
félisten
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek jelenlegi tapasztalataimat.
Múlthéten, csütörtökön megrendeltem a Netmánia XXL-t alap telefonnal és Szuper Családi HD IPTV-vel.
Másnap egyeztettek időpontot mára.
Vasárnap este azonban megszakadt az internetkapcsolatom. Ezt az ügyfélszolgálaton tegnap be is jelentettem, de azt mondták, hogy mivel ma jönnek modemet cserélni, így lehet, hogy amiatt van a hiba, hogy átkötnek VDSL-re. Persze amíg ezt nem mondtam, fogalmuk sem volt róla. Ma ki is jött a szerelő, de arra jutott, hogy a jelenlegi kábelek elavultak (még alumínium, ami szerintem nem így van, rézkábelnek néz ki) és hogy ez még a 20megabitre sem alkalmas. Tekintve a most mért sebességet (22,47/1,18) szerintem nem teljesen igaz. Minden esetre kicserélik majd a kábelezést, amire számítottam is mivel VDSL hálózaton vagyok és 50 megabitre fizettem elő, tehát dupla érpár kell. Az internet pedig azért nem volt jó, mert valamiért nem tudott az eszköz bejelentkezni a hálózatra. Ezt nem is értem, hogy hogy lehetséges, megváltozott a jelszó. Legalább ma már van internetkapcsolatom. A kábelezést viszont más fogja csinálni, arra pedig megint várni kell. Kicsit lassúnak tapasztalom ezt a folyamatot. Nem is beszélve a TV-ről, ami szerintem szintén másik szerelő által lesz beüzemelve.Nálatok is hasonlóan nagy káosz van műszaki tekintetben? Az a baj, hogy szerintem amit beállítanak a központban azt már másik ember nem látja, így ilyen esetben az ügyfélszolgálaton sem tudnak segíteni. Pedig csak egy jelszó kellett volna, amit magam is be tudtam volna írni fél perc alatt.
Remélem elvégzik az egészet november 28-ig, mert akkor lejár a hűségem, és nem szeretnék hűségidőn kívüli összeget fizetni. Azért ha így lenne, mindenképp jelezni fogom az ügyfélszolgálatra, hogy én időben meghosszabbítottam a szerződést.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest