- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek jelenlegi tapasztalataimat.
Múlthéten, csütörtökön megrendeltem a Netmánia XXL-t alap telefonnal és Szuper Családi HD IPTV-vel.
Másnap egyeztettek időpontot mára.
Vasárnap este azonban megszakadt az internetkapcsolatom. Ezt az ügyfélszolgálaton tegnap be is jelentettem, de azt mondták, hogy mivel ma jönnek modemet cserélni, így lehet, hogy amiatt van a hiba, hogy átkötnek VDSL-re. Persze amíg ezt nem mondtam, fogalmuk sem volt róla. Ma ki is jött a szerelő, de arra jutott, hogy a jelenlegi kábelek elavultak (még alumínium, ami szerintem nem így van, rézkábelnek néz ki) és hogy ez még a 20megabitre sem alkalmas. Tekintve a most mért sebességet (22,47/1,18) szerintem nem teljesen igaz. Minden esetre kicserélik majd a kábelezést, amire számítottam is mivel VDSL hálózaton vagyok és 50 megabitre fizettem elő, tehát dupla érpár kell. Az internet pedig azért nem volt jó, mert valamiért nem tudott az eszköz bejelentkezni a hálózatra. Ezt nem is értem, hogy hogy lehetséges, megváltozott a jelszó. Legalább ma már van internetkapcsolatom. A kábelezést viszont más fogja csinálni, arra pedig megint várni kell. Kicsit lassúnak tapasztalom ezt a folyamatot. Nem is beszélve a TV-ről, ami szerintem szintén másik szerelő által lesz beüzemelve.Nálatok is hasonlóan nagy káosz van műszaki tekintetben?
Az a baj, hogy szerintem amit beállítanak a központban azt már másik ember nem látja, így ilyen esetben az ügyfélszolgálaton sem tudnak segíteni. Pedig csak egy jelszó kellett volna, amit magam is be tudtam volna írni fél perc alatt.
Remélem elvégzik az egészet november 28-ig, mert akkor lejár a hűségem, és nem szeretnék hűségidőn kívüli összeget fizetni. Azért ha így lenne, mindenképp jelezni fogom az ügyfélszolgálatra, hogy én időben meghosszabbítottam a szerződést.
-
Kékes525
félisten
-
Bozek
nagyúr
-
togvau
senior tag
Ilyen 16, meg 24 csatornás kábelmodemeket a tré oda is visz valamikor, ahol már van 8 csatornás (kukából kihalászott Cisco EPC3925)?
-
zolokas
aktív tag
-
zolokas
aktív tag
ez szerintetek 50/15ös net? sztem nem!!!
a méréseim ma:
-
zolokas
aktív tag
Hát ez jó hír paráztatják a népet!
-
Kronk
őstag
Bréking Nyúz, maradnak a Fox Networks csatornák!
[link] -
-
Hoorus
őstag
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #74699 üzenetére
Laptop HDD-n? Nem olyan kevés az szvsz.
-
Nasuto
tag
Szokásos negyedéves kérdésem: Tud valaki valamit a TV Go alkalmazás Windows 10-es (esetleg UWP) verziójáról? Történhet valami előrelépés vagy ne is reménykedjek?
-
viharhozo
addikt
Az sztenderd a cegnel, h ha husegidon belul _nagyobb_ csomagra valtok, akkor is ujraindul a huseg (konkretan IPTV)?
-
-Philip-
tag
válasz
kabelmania27 #74703 üzenetére
Sziasztok, a segítségetekre van szükségem.
Szerintetek alábbi laptopon mérhető a ~1Gbps?
Közvetlenül ONT-ből cat5e kábellel természetesen.
A proci elég lehet?
i5 6200U
4GB RAM
10/100/1000 LAN
256 SSD
Win10Előre is köszönöm
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
poli27 #74690 üzenetére
Egyetértek.
Egyik nyáron az alja volt 78 a vége 74, kicsit levettek belőle mert sok volt a tévéknek és csíkos volt a kép, 12-es ds érték volt splitter után, télen felment 15-re, de akkor még egy szinten volt a tévével (ex Fibernet), később csökkent a ds de az uhf-es adások tiszták maradtak. Receive Power Level 6.8 dBmV Transmit Power Level 49.0 dBmV Legkisebb us frekin magasabb az érték. -
wagi
senior tag
válasz
enginev3.0 #74699 üzenetére
Nálam ssd-n 110MB/s
Gondolkodom,hogy beállítok 2db 1 terrás hdd raid-be és az talán elbírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest