Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0d3r
addikt
válasz
Dhampir #74598 üzenetére
Többi kérdésre reagálva:
- én már volt, hogy kaptam mail-t 1 hónappal a lejárat előtt, hogy hosszabbítsak. De 1 héttel már biztosan le tudod adni az igényt, hűség lejártát ne várd meg,
- átírást az itt leírtak alapján lehet elvégezni,
- mindegyik szolgáltatás, minden csomagjánál megtalálható a teljes ártáblázat. Van dupla és tripla kedvezmény (2 ill. 3 szolgáltatásra), ki tudod számolni hogy éri meg neked a leginkább. -
Dhampir
félisten
válasz
Gubek-Einste #74597 üzenetére
Köszönöm!
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #74520 üzenetére
Egy másik kérdésemet is sikeresen megválaszolom:
Tájékoztatjuk, hogy a Kormány által indított Digitális Jólét Program keretén belül megvalósított ÁFA-törvény (2007. évi CXXVII. törvény) módosítás következtében 2017. január 1. napjától az internet-hozzáférési szolgáltatás esetében az áfa mértéke az adó alapjának 27%-áról 18%-ára csökken.
Igaz, hogy ezt az információt véletlenül találtam meg, és az UPC honlapján, náluk csökken majd a havidíj is. Feltételezem, hogy a Telekomnál is várható ilyesmi.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #74520 üzenetére
Hűha, ezt csak most olvastam.
Akkor ennyit a Telekomos tévézés kérdéséről.
-
btz
addikt
válasz
Gubek-Einste #74578 üzenetére
A lista már megvan, nem én csinálom a neten találtam, benne van az összes szolgáltató, településre lebontva hány igényhely van (üzleti, lakossági, közintézményi), a kivitelezés tervezett idejével, a tervezett befejezés határidejével, az adott szolgáltató, adott régió projekt felelősének elérhetőségeivel (tel.szám, email). Blogbejegyzés keretében megosztom még a mai nap, pdf formátumban, megyénként 1 pdf.
(#74586) icetheman
Egov.hu portál hírlevelében jött egy hírcikk, annak az alján volt letölthető zipben, most a pontos címet nem tudom, de már úgy is felvannak töltve a docplayer.hu-ra is, ezt mai nap folyamán blogbejegyzés keretében megosztom a nagyközönséggel is.(#74587) poli27
Így van, ebben a zip állományban volt. Plusz még nagyon sok hasznos infó található benne, amiről szintén blogbejegyzést tervezek írni. Pl a Szupergyors Internet Projekt GYIK pdf egy hasznos olvasmány a témában. -
mbalint987
aktív tag
Azért nem semmi (volt) a Fox meg a Nat Geo csatornák teljes eltávolítása. Gondolkodom, és nem bírom megérteni, hogy hogy tehetik, hogy merik ezt megtenni az előfizetőikkel. És nemcsak mi mint előfizetők szenvedünk majd, hanem az üfsz. dolgos ügyintézői is, akik éppen semmit nem tehettek az egészről, de nekik kell végighallgatni az ügyfelek bánatait. És nem fognak tudni vele semmit csinálni.
Szóval beszéltem a UPC Direct-tel, szerdán jönnek és rakják fel az új antennát, meg a boxokat és 4 év együttműködés után szakítunk a T-s TV-vel. A slusszpoén pedig az, hogy még nincs felmondva a TV, mert küszködnek a TV-s részletek miatt, reklamációt kell indítani, és addig is fizethetem a havidíjat. Nem baj, ha így válunk el, így válunk el, emlékezni fogok majd erre, mikor a mobilos szerződések meghosszabbításával zaklattok majd.
-
-
poli27
veterán
válasz
Gubek-Einste #74589 üzenetére
Optikán nekik is menne
-
-
poli27
veterán
Nemsokára sztem Inviteléknél is bejelentik valszeg a Gigabites netet optikán, ha nem akarnak lemaradni xD
-
Bence008
tag
válasz
206 cc #74580 üzenetére
Sűrűn figyeld a honlapon a bejelentések oldalt, ott megtalálod a hibajegyed állapotát, mert nálam beírták kamura, hogy megoldódott a sebesség problémám. Persze erről már nem kaptam SMS-t... Szerencsére nem telt el 48 óra a hibajegy lezárása után, így újra tudták nyitni és folytatják a javítást. Cselesek.
-
tisn
addikt
válasz
Gubek-Einste #74582 üzenetére
a plusz csatik erdektelenek (amiatt tenyleg nem lehet szerzodest bontani kotber nelkul)
de fox csatornakat kiszedik... azert viszont lehet. -
-
206 cc
senior tag
Bejelentettem én is hibára ,mert akár mit próbálok 230/190-nél nincsenek jobb értékeim...hiába ramdrive vagy ssd vagy hdd....
Az üf nem is tudta a tesztet lefuttatni felvette rögtön hibára... -
tisn
addikt
válasz
Gubek-Einste #74576 üzenetére
??? foxot kiveszi, az a problema
A hűségszerződés felmondásának másik esetében az előfizetés felmondását a szolgáltató egyoldalú módosítása indokolhatja. Amennyiben például az előfizető által kedvelt csatorna kikerül a csomagból, az előfizető a módosításról szóló értesítéstől számított 15 napon belül kötbérfizetési kötelezettség nélkül felmondhatja a hűségszerződést, hiszen a szolgáltató eljárása hátrányosan érinti őt.
-
-
btz
addikt
Bocs még azt elfelejtettem, hogy nem a Telekom nyert abban a járásban, hanem az MVM net, ezért is raktam offba az előző hszem.
Találtam egy listát a SZIP (Szupergyors Internet Program) kivitelezési fázis megkezdésének-befejezésének időpontjairól. Külön Telekom specifikus listát is fogok készíteni, ha valakit érdekel a települése az megnézheti (blogbejegyzésbe fogom írni)
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Nem önszántukból változtatnak, hanem kötelezik őket.
Mint ezt már többen le is írták a Telekomon kívülálló okok miatt történő változás esetén nincs ingyenes szerződés felmondás.
Kötbér mértéke pedig az eddig igénybe vett hűségkedvezmény megfizetése. Ha mondjuk 1 éve aláírtál 2 évre, akkor 1 évnyi igénybe vett hűségkedvezményt kell visszafizetned, ebbe nem tartozik bele a dupla/tripla kedvezmény!
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Nem tudja valaki hogy Zalaapátiban lesz e optika
Vagy azt hogy menyiért huzhatnáki gondolom pár milla lenne az ára -
Dávid78
tag
Most szeretnék hűséget hosszabbítani ,akkor IPTV Szuper Családi HD díjcsomagot lehet már csak rendelni vagy a Családi HD díjcsomagot is meg lehet még hosszabbítani?
Köszönöm.
-
zolokas
aktív tag
volt igen ugyanazok a értékek, mint előtte megnéztem a modembe!
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok tudja valaki mennyi idő után aktiválnak egy csomagot amikor sávszél emelés van?
Rendeltem még mult héten , ma voltak bekötni 50est de még 30 al megy a régi sávszéllel, pedig azt mondták 1 2 ora mulva működni fog de még mindig 30! -
togvau
senior tag
most mit vártok a telekomtól aminek 1 évig nem ment az online megrendelés a weboldalán mert "átálltak egy másik rendszerre", és most is 404 hibákat dob a szolgáltatások opciónak részleteire, meg randomban 500-as hibákat dob a weboldal.
Egy csapat szerencsétlen balfácán. De megtehetik hogy ilyenek, mert nincs konkurenciájuk.
-
DroneZ
aktív tag
válasz
choco01 #74529 üzenetére
Szia
Te hogyan érted el ezt a sebességet? Én 3-án váltottam a Netmánia 1000-re pénteken aktiválták is, viszont ennek ellenére nálam megállt a számláló 300/200-on
Igaz nekem egy Dlink DIR 850L van, de már az új 2.07-es firmware-rel. Lehet szolgáltató hiba?
Ja egyébként mindegy hogy, a HG824h5-ból direktben vagy a dlink routeren keresztül mérem, mindenhogy ennyi. :/
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Telekom net és iptv előfizetésem van (120Mbit). Sagemcom f@st modemet kaptunk, a wifi jel erről megy. Mobil és asztali számítógép is erre csatlakozik. A jel erős, a net gyors, de időnként megáll a böngészett oldal betöltése (bármelyik eszközön). Ilyenkor 1-2percig egy oldal sem képest betölteni (a bögésző betöltést jelző csíkja elmegy kb 10%-ot és ott megáll). Mi okozhatja a problémát, milyen úton lehetne elindulni a hiba feltárására?
A modem beállítását kell/lehet testre szabni?
Köszi.
-
flash-
veterán
na szuper, ennek örülök! megrendeltem én is! kíváncsian várom..
viszont a gép másik szobában van.. ha jönnek a routert cserélni akkor átkebelezik plusz pénzért? hogy szokott ez menni?alaplapi lan vezérlő vajon fogja bírni? (realtek 8168C) (oké hogy gigabites, de nem tudom milyen minőségű)
letöltésnél viszont a hdd sebessége lesz a szűk keresztmetszet? vagy egy sata3-as hdd-re is gond nélkül lehet tölteni 900 megabittel?
-
Adama123
aktív tag
Idén még nem emeli TV-szolgáltatásának havidíját a Magyar Telekom, jövőre pedig az RTL Klub és a TV2 által szedhető programdíjnak csak egy részét fizetteti meg, januártól a határozott és határozatlan idejű szerződéssel rendelkező ügyfelek havidíja bruttó 290 forinttal emelkedik - közölte a társaság.
A vállalat felidézte, hogy a TV2 Média Csoport és az RTL Magyarország július 1-től szedhet díjat műsoraiért.
A Telekom a nyári jogszabályváltozás miatt keletkező többletdíjnak csak egy részét hárítja át ügyfeleire.
Ez a változás nem érinti a Telekom 2016. november 2-tól bevezetett új Szuper Családi HD televíziós csomagjának árát - közölték. -
flash-
veterán
különben akiknek már a telekom 1000-es internet van azoktól kérdezném mik a gyakorlati tapasztalatok sebesség ügyben? (le és feltöltés?)
-
ripo05
tag
A telefonon megkötött szerződésekre is érvényes a 14 napos elállási idő, mint a netesre?
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
"Kérdészáport" írnék.
November végén lejár a 2 év kábelnetes hűségidő. Mikor érdemes meghosszabbítani?
Ezt az előfizetést könnyen át lehet íratni más névre is, vagy ez nagyon bonyolult?
Valamint arra tudnátok tippet adni, hogy a telefon (nem használt) + Internet csomag helyett, lehetne elfogadható áron TV + Internet kombinációra is váltani?
Jövőre várható, hogy még olcsóbb lesz az Internet?
-
-
-
Bence008
tag
Üdv! Múlt hét szerdán váltottam NetMánia XXL-ről NetMánia 1000-re. Előtte stabil 120/50 körüli sebességem volt egy évig, majd csütörtökön megtörtént a felfelé váltás (kaptam SMS-t, szerződést stb.) és lett 190/30. Péntekig vártam, aztán bejelentettem, mert a garantált (300/50) sebességet se éri el, nemhogy a gigabitet, a feltöltés pedig rosszabb lett. Azóta annyi történt, hogy ma reggel volt kint szerelő, megmérte a saját laptopjával, újrarakták a profilt, ezután is megállapította, hogy lassú és szerinte nincs elegendő betáp, majd átadta az ügyet a "NOK"-nak. Magyarul csak azért vártam 3 napot, hogy lemérjék a helyszínen a sebességet, mert nem hitték el, hogy rossz... Lemérte, nem tudta megcsinálni és elment. 72 óra elteltével sem hárították el a hibát, és a gyakorlatban semmilyen előrelépés nem történt egy sebességmérésen kívül, én viszont múlt hét óta a legnagyobb csomagot fizetem. Mindössze annyi tájékoztatást kaptam telefonon, hogy nincs lezárva a hibajegy. Véleményem szerint az nem hibaelhárítás, hogy lefuttatnak egy speedtest.net mérést... Főleg, hogy a központból már rámértek 3 nappal ezelőtt és mondták, hogy rossz.
Ha tényleg nincs elég betáp, akkor az nem mostanában lesz kijavítva szerintem, tekintettel arra, milyen lassan dolgoznak. Mennyi idő után kérhető kötbér? Optika, 29-es körzet, és egy faluról beszélünk.
-
xigris
őstag
Sziasztok! Most hívtam az ügyfélszolgálatot beállították az 1000s csomagot viszont azt mondta semmilyen eszközt routert nem kapok mert eleve új van nálam.Akkor mi lesz a beigért(múlt héten azt mondták,hogy kapok) d-link routerral,vagy már nem adják?
-
havri1
félisten
válasz
Christian79 #74508 üzenetére
Az jó router. Nekem is hasonló van, csak a RT-N56UB1. Lehet amiatt gyengébb a wifije.
-
havri1
félisten
válasz
Christian79 #74506 üzenetére
200Mbitet 2.4GHz-en? Jó erős routered van. Nekem ez még 5GHz-en se sikerül mindig.
-
válasz
Christian79 #74504 üzenetére
Nekem most 50/50-en jön de itt a szűk keresztmetszet a laptop-ban lévő wlan kártya.
Cserélem is ki a kártyát egy erősebbre,ha találok kompatibilist. -
tomi5244
őstag
Felvetődött itt már sokszor, hogy aki olyan területen lakik ahol van konkurencia, az kaphat hiéna kedvezményt. Ez igaz lehet a tányéros TV előfizetésének áraira is? Mert a héten bejelentett csatornakínálat csonkítása miatt elgondolkoztunk, hogy váltanánk tányéros Digire, az van a lakóhelyünkön is. De ha ki tudnék "alkudni" egy alacsonyabb árat a családi satTV-re akkor maradna az. A fox minket nem érint de a Viasat Nature, History, Nat Geo elég érzékenyen érintett. December 2.-án jár le a 2 év hűségünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- Politika
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest