Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Eddig bírtam, mostmár nagyon bosszantó! Nemrég panasszal éltem mert a Sat-os stb nem működött megfelelően, aztán kicserélték egy vadonatújra. Viszont itt meg az a probléma hogy folyton baj van a műsorújsággal, nem tölti be, vagy csak részlegesen vagy csak többszöri újraindítás vagy áramtalanítás után javil meg, most viszont egyik módszerrel sem. Szörnyen bosszantó hisz így a felvételt sem tudom beállítani :-/ Amikor felhívtam a telekomot akkor azt mondták h a központban mókolnak valamit meg kiküldenek valakit. Viszont mire kijött a csávó, megjavult -.- De komolyan már vicc hogy folyton szívok, első stb rossz volt, vagy ezer éves legalább, de fagyadozott stb, aztán ez az új megint nemjó, a távirányító az előző boxnál olyan mocskos meg kopott volt hogy a távirányító sem működött. Herőtom van már az egésztől, pedig tök jó lenne ha működne az epg normálisan. Valamiért mintha nem töltené le a műsorújságot vagy csak nehezen.
Másnál nincs ilyesmi? Mi lehet a gond? A többi stb ami itthon van csak sima, nem felvevős, azokon hibátlanul működik.
Ez a stb-om típusa, hátha valaki talalkozott már ilyen hibával:
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- LEGO klub
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest