- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasp91
aktív tag
Sziasztok!
Azt mi indokolhatja, hogy 2 hónap után a letöltést visszavették? 16 Mbitről 13ra. (Netmánia M VDSL2)
-
djculture
félisten
válasz
#41133696 #49297 üzenetére
Valami nem oké az oldallal már látom, néha a gigaset nyavaját hozza elő ingyenes táblagépként 790ft havidijjal.
Most nekem is a samsung nyilt meg ez már oké. Bár azt irja hogy meglévő előfizetéshez csak akkor jár ha mindhárom szolgáltatás él. Minden baja van ennek az oldalnak még úgylátszik, elég lassú is néha.
-
törölt tag
válasz
djculture #49296 üzenetére
Ezt hol írja?
Meglévő eéőfizetésre ez vonatkozik: Samsung Galaxy Tab3 7 Lite Wi-Fi - árak
-
r3dsnake
nagyúr
-
sst17
csendes tag
Múlt hét hétfőn telefonon rendelt Net+TV+Telefon csomagot mennyi idő, míg bekötik. A csávó 30 napot mondott, de ugye nem? Múlt hétfő óta még nem jelentkeztek. Amúgy a helyszín Budapest
-
törölt tag
válasz
jani4454 #49283 üzenetére
Amúgy kicsit fellelkesültem amikor megláttam a Telekom megújult oldalát, hátha beenged már a fő MT ügyfél azonosítómmal, de megint koppantam
Ami meg a táblagépet illeti itt egy teszt róla, ami nekem azért is jó, mert a másik három versenyző között ott van a 2012-es Nexus 7 is, ami persze elveri
Persze az N7-esem is a Telekomtól van, kedvezményesen
-
törölt tag
Hát van az úgy, hogy így jár az ember
Amúgy nem egy erőgép az a tablet, bár ingyen azért nem rossz
-
törölt tag
-
gukker1
tag
Sziasztok! Mivel nemsokára megszűnik a digitális kábel tv ki szeretném próbálni a mindig tv-t, van-e lefedettség, nem árnyékolt a vétel (családi ház).Össze lehet közösíteni a tetőantennát a bejövő kábeltévével, illetve milyen csatlakozó kell hozzá, hogy ne zavarja a telefont és az internetet se, illetve a még működő digitális kábel tv-t se?
-
Locutus
veterán
Üdv!
Jól látom, hogy idén megint visszább vettek a feltöltési sebességből kábelneten?
Optikán jön az áldás ide, anno 25/12.5-lel kezdtem. 1 éve rákényszerítettek az 50-es csomagra, mert csak ahhoz adtak normális feltöltést, a 25 le mellé csak valami 5 járt volna.
Most meg ez is már csak 50/5 mbit lenne, ha meghosszabbítom a hűséget... Szal drágul is, lassul is, pedig egy centit nem bővítettek itt az optikai hálózaton, hogy új userek miatt lennének a lassabb sebességre kényszerítve...
Vagy elképzelhető, hogy helyileg jobb ajánlatot kapok, mint ami a weboldalon szerepel? Ami amúgy 10-ből 2x ha betölt... lassan számlát se tudok már befizetni online...
-
törölt tag
válasz
r3dsnake #49260 üzenetére
Hát nálam is az egyik előfizetés a Nagyszüleim nevén van, de engem meghatalmaztak, hogy én intézzem az ügyeket, szóval itt ilyen gond nincs. Egyetlen akkor lenne, ha a T-pontba személyesen kellene bemenni. Már gondolkoztunk a névátíráson is, de egyelőre levettük a napirendről, mert félévig akkor nem rendelhetnék semmit a T-től, illetve vannak még ketyegő részletek, valamint ugye elveszne a kedvezmények egy része, egy időre.
Illetve, ha lejár az egyik eszközé akkor egy ilyen van tervbe véve a T-től:
-
g.Viktor
csendes tag
válasz
r3dsnake #49229 üzenetére
Az eszköz is a 254-es címen érhető el.
Nálam is fix ipn van 2 gép. Csak én ezt a hgw-n adtam meg. Vagyis a DHCPnek mondtam azt, hogy ezekhez a mac címeknek minden alkalommal a megadott ipt adja. Ezzel elkerültem az ip ütközéseket is, plusz egy rendszerújratelepítésnél sem kell újra beállítani az ipt. -
ToMy_
tag
válasz
villamos #49204 üzenetére
Csavart érpáron is adják már a 3 settopboxot, valamint a Családi+HD csomagot hdready felbontásban. Viszont az igaz, hogy párhuzamosan 2 stream jöhet befelé, úgyhogy a 3. tévén vagy az egyik bejövőt, vagy felvett adást lehet addig nézni.
Az "örülhetsz, ha egyáltalán működni fog" kifejezést meg egy kicsit eltúlzottnak találom, nálam hibátlan szolgáltatás van szinte telepítés óta. Jónéhány éve, az indulástól számítva van IPTV-m.
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
kabelmania27 #49240 üzenetére
ok,köszi!
-
Teko001
őstag
Gmail-ben fel van véve kimenő címnek SMTP-vel egy T-Online-os mail cím (mail.t-online.hu, SSL/465, login a teljes mail címmel). Eddig működött, de amióta voltak ezek a problémák, nem megy (a pop3 működik). A Gmail szerint ha megpróbálok állítani rajta (bár elvileg a beállítások jók): "A másik e-mail szolgáltató túl lassan válaszol. Próbálkozzon újra később, vagy további információért forduljon a másik domain rendszergazdájához." Ha megpróbálok egy mailt elküldeni azon keresztül, pár nap próbálkozás után feladja: "[(0) mail.t-online.hu. [84.2.46.3]:465: socket error] [(0) mail.t-online.hu. [84.2.44.3]:465: socket error]". Van esetleg más, aki így használja? (Másnál se megy?)
u.i.: Tudom, lehet email címet alias-ként is használni a Gmail saját SMTP szerverével, viszont akkor beteszi a header-ek közé az eredeti Gmail címet, ami miatt jelen esetben sajnos nem megoldás.
-
MY2K
aktív tag
Optikások figyelem! Akinek eddig problémája volt mert nem tudta bridge módba rakni az ONT-t annak jó hír, hogy 8245H-ban már állítható. Megkérhető a szolgáltató a cserére de ez nem lesz ingyenes mivel nem a szolgáltatást érintő problémáról van szó. (min 1 kiszállási díj, 3900 Ft)
-
bzoley
veterán
Urak!
A múlt héten lecserélték a modemet egy dcm-704-re. Csak én nem látom, hogy valahol be lehetne állítani egyes gépeknek sávszél limitet, vagy tényleg nincs rá lehetőség?
Továbbá, eddig static ip mellett dns-nek a régi router volt megadva, most a szolgáltató címeivel működött csak, ráadásul a wifin lógó laptopok csak dhcp mellett látják egymást, és a többi gépet. Ez így normális? -
MY2K
aktív tag
válasz
Makkapakka #49238 üzenetére
a 20 jegyű account mondja meg hogy egy adott MT hez hány db box van engedélyezve.
-
r3dsnake
nagyúr
Nagyszülőnél egy évvel ezelőtt lejárt már a hűség a TV-re, amiről semmi értesítést, jelzést nem kapott, így egy évig fizetett többet a semmiért. Ez így rendben van, vagy lehet reklamálni?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Üdv!
Csak a szolgáltató által adott berendezéssel tudod használni az iptv szolgáltatást. -
MY2K
aktív tag
válasz
Röviden NEM.
-
Makkapakka
csendes tag
Sziasztok! Új vagyok a témában,lehet,h olyat kérdezek amit már tárgyaltatok...T-home IPTV-nk egy box van hozzá...ha vennék használtan egy ugyanilyen boxot,tudnám-e használni? Magyarul megosztható-e ily módon a szolgáltatás vagy ez nem ennyire egyszerű...
-
ignisz
senior tag
Olvasgatom a hozzászólásokat. Ilyen akció, olyan kedvezmény. A web oldaluk nagyon rég óta nem működik. Én a számla mellé rakott hírmondót szoktam alapul venni. Mikor úgy tűnik megfelelő akció van, bemegyek az üzletbe. Az ügyintéző szépen elmondja, ismerve az előfizetésem, hogy milyen lehetőség van. Ez több éve megy így, teljesen korrektül.
-
st.stofi
tag
válasz
Teko001 #49231 üzenetére
Legyen igazad, én nagyon jól elvagyok még 2016 februárjáig a kedvezémyekkel 200Ft-os alap díjcsomagommal, örülnék ha az lenne amit írsz, hogy én adott díjcsomagot adott kedvezményekkel kötöttem, és az 2 évig érintetlen marad, nyilván nem azt várom, hogy a 200 Ft-os havidíjamra is érvényesítsék az új ászf-beli -1600Ft-os listaár difit, és így havonta a Telekom fizessen nekem 1400Ft-ot azért, mert akciós Alap díjcsomagom van (bár ez sem lenne rossz
), viszont akkor ne is emelje a havidíjat. Na majd az e havi számlából kiderül, mi is a helyzet.
-
st.stofi
tag
Ezt találtam a Telekom weboldalát böngészve a [link] oldalon, mint vezetékes szolgáltatások mellé elérhető akciós T-Mobile Társkártya csomagok:
"Telekom otthoni szolgáltatásod mellé válassz új előfizetéssel a kedvezményes társkártyák közül, legyen szó akár korlátlan mobiltelefon vagy szupergyors szélessávú mobilinternet előfizetésről:"
Létezik, hogy a Net&Roll L mobilinternet csomag 30GB adatforgalommal akciósan 2 hónapi 990 Ft, majd 1990Ft? Mert így az összes többi csomag értelmetlen, kevesebb adatforgalom magasabb díjért?
Mondjuk a feltételek szerint szinte csak új előfizetőkre érvényes ez az akció, mivel csak akkor van ez az ár, ha még nem vagy arany vagy platina szinten, aranyhoz szükséges kapcsoalt pontot meg szerintem már egy alap net+tv csomag is összehoz:
"Feltételek:
Az ajánlat 2014. november 1-től 2015. január 31-ig érvényes minden Telekom otthoni előfizetéssel rendelkező, arany vagy platina kiemeltségi szinttel még nem rendelkező ügyfél számára legfeljebb 3 társkártya erejéig.
Arany vagy Platina jogosultsággal rendelkező ügyfelek továbbra is az ÁSZF-ben meghatározott feltételek szerint vehetik igénybe a kedvezményes társkártyás csomagokat."Mondjuk nem értem ezt az akciót, mi volt ezzel a Telekom marketing célja, 30GB-os mobilnenet adni havi 1990 Ft-ért azoknak, akik nem arany vagy platina szintü ügyfelek, aki meg arany vagy platina szintűek, azok ászf szerint akciósan 7590 Ft-ért vehetik igénybe a csomagot. A kapcsoalt program átment büntető programbam ahol ha magasabb pontot érsz el, drágábban kapod a szolgáltatásokat?
Nem szabadna a Telekom weboldalát böngésznem, mert az utóbbi időben mindig felbosszant valami amit ott találok
-
Teko001
őstag
válasz
st.stofi #49228 üzenetére
Megnéztem, és ahogy én nézem, az Alap díjcsomag ára nem csökkent. Az általad használt Alap díjcsomag lezárásra került nyáron, azt már nem értékesítik. Te ezt veszed igénybe. Amit te nézel, az egy másik Alap díjcsomag (ugyanaz a név), de más feltételekkel, cserébe más árral. Alapjában véve csökkentek a díjak benne, de van ami emelkedett. Ahhoz, hogy ezt igénybe vehesd, újra kell kötnöd majd a hűséged (van egy időszak, amivel a mostani lejárta előtt van lehetőség), vagy megvárni míg lejár, és átlépni ebbe.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
g.Viktor #49225 üzenetére
Köszi! Maga a HGW is ezen a címen érhető el, vagy az 1.1?
Vannak eszközeim, amik statikusak, és x.100 vagy x.200 fölé állítanám a dhcp-t úgy, hogy minden IP fixen maradjon MAC-hez rendelve. Így tudnám fejből, hogy melyik eszköznek mi a címe. Pláne, hogy portforwarddal szeretnék 1-2 eszközt kintről is elérni, tehát azoknak fixen kéne maradniuk.
-
st.stofi
tag
válasz
#41133696 #49223 üzenetére
Most nem ez az eset van, nincs szó hűségidő újravállalásról sem aktuális feltételek szerinti újrakötésről; nem variálok semmit, hűség még 2015 februárig él, szolgáltatás idén februárban lett aktív, és úgy tudom, hogy mivel az Alap díjcsomag listaára az aktuális ászf-ben 4400-ról 2800-ra csökkent, ennek vonatkoznia kell az én szerződésemre is, sehol nem találtam olya kitételt, ami alapján ez nem így lenne, de ha bárki tudja ennek ellenkezőjék, szivesen látnám azt, de én nem találtam ilyen szabályozást sem az ászf-ben sem a szerződésemben.
-
törölt tag
-
st.stofi
tag
válasz
djculture #49188 üzenetére
Hogy mennyi a havidíj, az szerintem nagyban függ az egyedi kedvezményektől, korábbi hozzászólásokból is kiderült már, hogy egyedi akciók, adott helyen lévő konkurensek és még ki tudja mi miatt eltérő kedvezmányeket ad a Teleko;, pl. nekem mindenféle eszámla és konkurencia nélkül is 200 ft az Alap díjcsomag havidíja, ill. 6 hónapig csupán 100 ft volt, ez így jött össze:
Tehát volt az Alap díjcsomag listaára, ez 4400 Ft volt, erre jött -900Ft a 2 éves hűségért, így maradt a listaárból 3500 Ft, erre adtak még valami Spec. kedvezményt -750 Ft-ot, így maradt 2750 Ft, erre jött még 6 hónapig egy plusz Spec. kedvezmény -100 Ft (ez már közben lejárt), így maradt 2650 Ft, amire még a Net+Tv+Tel miatt jött a Tripla kedvezmény, ez újabb -2550 Ft, így a végösszeg 100 Ft, és ugye a Tripla kedvezmény a Tv-re és a Netre is rákerült a 3 szolgáltatás miatt, így megérte kérni a Telefont is, bár be sincs dugva készülék, nem is használom, de így olcsóbb volt összességében a 3 szolgáltatás, mint csak Tv-t és Net-et rendelni.
-
Sasos
senior tag
válasz
lacapaca2000 #49214 üzenetére
Mivel volt a gond végül? Tűzfal fogta meg?
-
OldMike
őstag
válasz
dchard #49195 üzenetére
Köszönöm, ez azért elég sok információ. A feltöltéssel valóban nem szokott még wifin sem gond lenni. A cisco ep3925 nem egy bajnok, két szobával arrébb inkább csak 20 jön a 30-ból (vagy még annyi se) a letöltésen, a feltöltés meg ugyanott inkább valamivel 5 fölött van, mint alatta.
-
r3dsnake
nagyúr
Holnap jön a szerelő bekötni a kábelnetet, és lenne bár hálózattal kapcsolatos kérdésem.
- Mit használt a T alapértelmezett átjárnónak DHCP osztáskor?
- A settopbox-ok statikus IP-t kapnak külön tartományból? Amennyiben nem, és beállítom a DHCP-t, hogy csak 192.168.x.2xx fölött osszon, úgy működni fog?
- A hozott HGW-n minden switchport akként működik, vagy bizonyos portok VLAN-nal el vannak különítve az STB-hez?Előre is köszi!
-
djculture
félisten
válasz
zolka1977 #49205 üzenetére
Megkell reklamálni szerintem ha él a hűség akkor az élő szerződést nem variálhatják csak úgy ha biztosítják a felmondási lehetőséget. Volt már nekem is ilyen régebben amúgy megreklamáltam és elnézést kértek visszaállitották. Nem reklamálsz helyetted senki se fogja megtenni.
Pont ezért utálom az elektronikus számlát is valami miatt nem jelenik meg azt fizettetnek ki amit akarnak. -
törölt tag
válasz
djculture #49188 üzenetére
Tavaly kötöttem 2 év hűséggel, van rajta kedvezmény egy rakat persze, azért 200.
Múlthónapi számla részlet.
Ebben a hónapban még nem kaptam.
Most ezt írja a My T-Home ben, Telefon Alap Speciális I díjcsomag 950 Ft/hó, eddig simán csak Alap volt 200 Ft/hó. Kíváncsian várom az új számlát, jövőhéten esedékes lesz. -
janihunk
senior tag
-
villamos
őstag
válasz
janihunk #49202 üzenetére
Hagyományos csavart érpár van. Ez azt jelenti, hogy max. két stb lehet. Nem lesz HD tartalom, és örülhetsz ha egyáltalán működni fog. Én a magam részéről a másik szolgáltatót ajánlanám. Feltehetően jobb, újabb technológia, illetve hálózat, jobb minőségű szolgáltatás.
-
vatafakk
aktív tag
sziasztok,
olyankor mi a teendő, hogyha a T-Home Set Top Box ráz? Áramtalanítom a hosszabbítót, amibe az összes készülék be van dugva, de gondolom a koax kábelen keresztül kap valamennyi áramot, és emiatt ha így megfogom, akkor azért oda szokott csípni.
Sőt arra is gyanakszom, hogy emiatt a tv is ugyanezt csinálja, hiába van áramtalanítva, mert SCART kábelen be van dugva a set top box, és a tv antenna bemenetét megérintve is éreztem, hogy bizserget. -
villamos
őstag
válasz
janihunk #49200 üzenetére
olyan kérdésem lenne hogy szeretnék átálni IPTV re
Nem szeretnél...
ADSL nélkül ez lehetséges?
Lehet, de önmagban drága lesz.
Második kérdésem az lenne hogy 3 tv re rá lehet ezt kötni?
Csak koaxon, és optikán lehetséges, a sima, hagyományos telefondróton nem.
Illetve még egy hogy Karácsond területén elérhető e a szolgáltatás?
Azt kellene tudni, hogy milyen hálózat van. Ez lehet: optika, koax, drót...
Arra tippelek, hogy jelenleg az utóbbiról van szó, hiszen ellenkező esetben nem lenne tányéros tv.Miért szeretnél egyébként iptv -t? Mi a gond a másik szolgáltatóval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest