- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szili.tamas1
senior tag
válasz #74774528 #45947 üzenetére
Nyilvan neked a tv a fontos, ezert mondtam hogy mindenkinek masok az igenyei. En pl tuti nem fizetnek azert hogy keteves mozifilmeket nezhessek naponta hatszor meg ugy alapbol a tv is elegge hatterbe van szorulva nalunk. Amugy ha lenne olyan akcio hogy huseg nelkul lehetne probahonapig nezni nem listaaron, elkepzelhetonek tartom hogy kiprobalnam csak az iptvt a t-tol. De horror aron van ha nem irok ala huseget meg nem rendelek meg melle olyan szolgaltatasokat is amikre semmi szuksegem.
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
törölt tag
válasz szili.tamas1 #45951 üzenetére
Nekem valóban a tv a fontos és mint ahogy nálam is bizonyítja nincs horror áron...
Én sem 6 éves filmeket nézek az HBO OD-n hanem sorozatokat, ami mondjuk vasárnap megy le Amerikában hétfőn fent van felirattal.... és nem vagyok torrenthuszár,hogy 500mb/s netem legyen nincs rá szükségem. -
törölt tag
válasz szili.tamas1 #45953 üzenetére
kaptál egy privátot....
-
senki66
senior tag
Ha a T rendszere nem pontos akkor egyéb esetben is kaphatsz kedvezményt. Nálunk hol azt írja , hogy nem is telepíthető szolgáltatás, hol felajánl ilyen-olyan kedvezményt - tényleg nem is tudom mi az igazság, de végül sikerült a kedvezményeket érvényesíteni. (Igaz a T-Online megjelenésétől vagyok előfizető) , eddig nem is gondolkodtam váltásban, de az utóbbi időben egyre gyakrabban, bár az eszközök használati díjainak nem néztam utána, én csak a 2. STB után fizetek, azt hiszem 870 Ft-ot, wifi, rögzítés stb. ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
Voice24
őstag
Én most vagyok a Sat-tévé visszamondásának dilemmájában. Korábban volt vezetékes telefonom és netem is tőlük, de szépen lekoptattam őket. A telefont nem igazán használtam, a net pedig (jó kis rézdrótos, messze a központtól) egy idő után elviselhetetlenül lassúvá és idegesítővé vált. Így maradt a tévé, de ez meg magában már drága (két beltérivel, az egyik pvr-es). Így erősen gondolkodom a most bővülő Mindigtv-n, amivel jelen állás szerint kb. fél áron tudnék kijönni.
-
smrJoe
tag
Sziasztok!
Elromlott a régi ZTE egységem és ilyet hozott ki a T-Home.. Viszont azóta nem tudok torrentet le tölteni sem fel... Hívtam az ügyfélszolgálatot pár napja de semmi nem történt.. Mi lehet ez?? -
Geniusg
csendes tag
Üdv, a jelenlegi IPTV Családi szolgáltatásról szeretnék Családi+HD csomagra váltani. Az online felületen engedné is kiválasztani, viszont a T-Home oldalán az áll, hogy az IPTV HD szolgáltatás Budapesten csak a II., IV., XI., XIV., XXII. kerületek bizonyos részein elérhető. A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e ez ügyben telefonon érdeklődni, vagy elég egyszerűen online megrendelni, és ha igen, akkor kb. mennyi idő múlva történik meg a váltás? A másik, hogy milyen internet szükséges a HD adáshoz, mivel most Kábelnet Családi csomag (15/1) van nálunk (aminek nemrég járt le a hűségideje)?
-
salapp
addikt
válasz Voice24 #45963 üzenetére
Mitől lenne olcsóbb? Hogyan számoltad azt ki?
Mindigtv extra okt. 1-től:
Családi+Aktív+Világjáró (44 sd csatorna) = 4.400,- és nulla azaz nulla fizetett HD adás
T-Sat
54 sd+ 14 hd adás a mindigtv-n is elérhető ingyeneseken felül
Akinek nincs más Telekom szolgáltatása, annak a fentiek 4.000,-, ha van még egy szolgáltatás, akkor 3.490,-, ha még kettő, mint nekünk, akkor már csak 3.000,-
Utálom, ha van egy plusz beltéri egység a tévé miatt, de a mindigtv extra még így is egy kövület szutyok lesz, ennyiért pláne.
Maximum olyanoknak lesz vonzó, akik rá vannak kattanva a Digi sport csatornákra.
Én viszont éppen az Eurosport HD csatornákat nézném, a sok tenisz miatt, a digit meg pont lexarom.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
FefeeX
veterán
válasz salapp #45970 üzenetére
Ha jól értem akkor a T-Sat olcsóbb, mint az IPTV (nekem a családi + HD 4ezer felett ad ajánlatot 3 szolgáltatásra is)
Jár ehhez CI kártya esetleg, hogy ne kelljen beltéri egységgel kaparni? Pont ezért szeretem a UPC HD TVjét, mert nem kell külön doboz, külön kábel, külön távirányító (noha minden Harmony One-on megy míg az le nem merül hanyagságból ) -
FefeeX
veterán
válasz KurtCobain #45972 üzenetére
Dunakeszin nincs se digi, se upc, ráadásul az egyik utcára 3ezerrel olcsóbb árat adna, de ahova költöznénk oda mindenre teljes árat...
Ráadásul nekem CI kártya kéne elsődlegesen...[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz salapp #45974 üzenetére
Olyat lehet látni, hogy van akinél nem IPTV van hanem kábelTV és abból kiszedik a kártyát és beteszik a TV-be. Na, elvileg ilyen a SatTV is nem? Legalábbis a hétvégi házunknál a tányéros diginek kártyás boxa van.
De ha tuti, hogy kártyás dokkal adják a kábelTV-t, megpróbálom azt kiharcolni 3ezerért...
Szüleimnek, feleségem szüleinek szintén IPTV van, de nem értem az ezt ajnározókat, a UPC HD-i százszorosan verik (persze a felső kategóriás tévém beépített tunerével)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Geniusg #45969 üzenetére
Szia.
Üzletben is megcsinálhatod a váltást,mire haza érsz meg is történik, telefonon is hasonlóan gyorsan megvan. Webshop nem ajánlott.
Kábelnetnél nem számít,hogy milyen sebességű neted van,simán menni fog Családi+HD viszont azt tudni kell,hogy csak 1 HD stream jár , tehát ha 2 TV-d van akkor egy időben két különböző HD adást nem lehet nézni csak ugyan azt, mind a két TV készüléken. Családi Kábelnet csomagot is leváltanám a helyedben,egy Netmánia M-re 20/1 olcsóbb mint a régi lezárt Családi. -
FefeeX
veterán
válasz #78121280 #45976 üzenetére
Jól gondolom, hogy a csak "1 HD stream jár" csak az IPTV-re igaz, tehát ahol kábelTV/SatTV van ott megy a kettő is?
Egyébként mit jelent az, hogy nem szerelhető fel nálad a vételhez szükséges antenna??? Műholdat a mucsaröcsögei pusztában is lehet fogni, mondjuk egy benzines generátorral, nem???
[ Szerkesztve ]
-
-
salapp
addikt
válasz FefeeX #45975 üzenetére
Bátyámnál digitális kábeltv van UPC-től, még az sd adók is szépek 130 centis képátló mellett, a hd adók közül a jobbak szinte lejönnek a képernyőről.
Telekom IPTV-t tipikusan a nyugdíjasokra tudják rágyógyítani, akiknek fontos, hogy a huszonnyolcadik Luszeszita és Rex felügyelő ismétlést rögzíthessék a központi beltérin, és bármelyik tévénél le tudják játszani.
Ővület, ővület, ez hogy tetszik nekik.
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
FefeeX
veterán
válasz #78121280 #45979 üzenetére
A megadott címre azt mondja, hogy
"Nem szerelhető fel Nálad a műholdas adáshoz szükséges parabola antenna"Erre kérdeztem, hogy ez mi a rák? UPC és Digi antenna meg felszerelhető... Most akkor ez hogy is van?
Roli27: nulla szakmai hozzáértéssel tényleg jó tud lenni, csak láttam én itt valakit, aki minden mást lehúzott mint a szemét, mert az IPTV-je az meg mindent toronymagasan ver... Hülye lennék speciel a saját netem terhére tévézni, ha megolható ugyanannyiért vagy olcsóbban, hogy nem a netem terhére csinálom... Egyszerűen ez az egész egy nagy hátraarc, a tévé által lefogott sávszélért duplán fizetsz...
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz #78121280 #45987 üzenetére
Annyival több sávszélt osztanak rád, amennyit elvisz a TV? Csak mert az IPTV lényege tudomásom szerint pont az, hogy mintha a neten keresztül néznéd...
30as de lehet, hogy ADSL nem? Abból az a max, és ott brutál kevés a garantált (1Mbit) ha IPTV-d van
[ Szerkesztve ]
-
salapp
addikt
válasz #78121280 #45987 üzenetére
Ha nem látnám minden héten, milyen ez az IPTV, akkor bekussolnék, de b.szki látom.
Rokonságban minden nyugdíjast sikerült rá beszédíteniük.Fefeex: dehogy osztanak ki többet! El ne hidd már!
Látom szüleimnél, ha éppen szalad valami lefelé a neten, és ők HD adásra kapcsolnak, mindján lábon rúgják a szaladgáló netet vele. Asszem 30-as a net előfizetésük.[ Szerkesztve ]
-
salapp
addikt
válasz FefeeX #45991 üzenetére
Öröm a tudat, hogy "fölé lövik", ezzel együtt a gyakorlatban meg r.hadtul megzuhan a net, amint begyün a hd adás a tévéjükön.
És olyan a hozzá adott eszköz is, hogy rengetegszer behal a wifi, behal a tévé adás, és csak a teljes kihúzgálásos újraindítás segít.
Én már a falra másztam volna tőle, ha itthon ez így menne.Sajnos én - tapasztalataim alapján - már-már küldetésemnek érzem, hogy mindenkit menekítsek a Telekom IPTV gondolatától is.
De úgy látom, van, aki prímán elvan vele. Szerencsés ember.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz #78121280 #45993 üzenetére
Alapvetően nekem is 120/10es netem volt a UPC-nél (ingyen emelték a 60ról, de nekem már kicsit sok is volt); ami legjobban fáj a költözésben, hogy most 3890-et fizetek a 60/6-ért, és várhatóan ennek közel a dupláját kell majd fizetnem az 50-es T-s netért... Mint ahogy ha telefont szeretnék, most 500 forintot fizetek rá havonta, úgy meg majd 1150-et, ugyanazért (mert alapvetően azért kell, hogy elérjenek rajta)
wmati: én sajnos sok ilyen területi hibát ismerek; alapvetően ezért nem merek mikrohullámú netet sem beköttetni, mert ott meg pláne...
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Sziasztok.
Gondolkodom hogy váltsak upc-ről, IPTV -re.
Max 20 mbit netet tudnak adni, de azt mondják inkább a 10 ami biztos mert lehet akadni fog vagy mi?!
Van Komlói vagy pécsi tapasztalat? Mennyire megbízható? Azt a 10 - et legalább stabilan tartja?
Mi van ha 20-at dob ki a rendszer internetes kalkulátorral , de kevesebb jön, elálhatok a szerződéstől? -
kabelmania27
Topikgazda
válasz SonyNex7 #45997 üzenetére
Az semmit sem jelent hogy a Telekomos oldal kiírja a 20Megabitet, itt is kiírja szomszéd mégsem tudott IPTV-t kötni, mert max 10Megabitet bír a hálózat. ADSL-nél minél messzebb vagy a központtól annál kevesebb a max elérhető sávszélesség, a max 20Megabit azt jelenti hogy nincs VDSL, kábelnet esetén nem számít a távolság, UPC kábelnetet ADSL-re nem éri meg lecserélni.
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz kabelmania27 #45998 üzenetére
Ügyintéző csaj is ezt mondta régebben. 20 de inkább csak 10 lenne.
Maradok akkor a upcnel, ezzel semmi gond nincs 60 - as nettel, meg a tvvel. (kártyás), és ráadásul még egy 55"-os tvre is at jön az adás, de nem mindegyik csatorna csak a fele.
Igazából csak azért mentünk volna át mert kedvezményesen lehetne venni táblagépet, még miután arany szinten leszünk gáz és áram számlából kedvezmény van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest