- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videószerkesztés
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonyNex7
senior tag
válasz
kabelmania27 #45998 üzenetére
Ügyintéző csaj is ezt mondta régebben. 20 de inkább csak 10 lenne.
Maradok akkor a upcnel, ezzel semmi gond nincs 60 - as nettel, meg a tvvel. (kártyás), és ráadásul még egy 55"-os tvre is at jön az adás, de nem mindegyik csatorna csak a fele.
Igazából csak azért mentünk volna át mert kedvezményesen lehetne venni táblagépet, még miután arany szinten leszünk gáz és áram számlából kedvezmény van. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
SonyNex7 #45997 üzenetére
Az semmit sem jelent hogy a Telekomos oldal kiírja a 20Megabitet, itt is kiírja szomszéd mégsem tudott IPTV-t kötni, mert max 10Megabitet bír a hálózat. ADSL-nél minél messzebb vagy a központtól annál kevesebb a max elérhető sávszélesség, a max 20Megabit azt jelenti hogy nincs VDSL, kábelnet esetén nem számít a távolság, UPC kábelnetet ADSL-re nem éri meg lecserélni.
-
SonyNex7
senior tag
Sziasztok.
Gondolkodom hogy váltsak upc-ről, IPTV -re.
Max 20 mbit netet tudnak adni, de azt mondják inkább a 10 ami biztos mert lehet akadni fog vagy mi?!
Van Komlói vagy pécsi tapasztalat? Mennyire megbízható? Azt a 10 - et legalább stabilan tartja?
Mi van ha 20-at dob ki a rendszer internetes kalkulátorral , de kevesebb jön, elálhatok a szerződéstől? -
FefeeX
veterán
válasz
#78121280 #45993 üzenetére
Alapvetően nekem is 120/10es netem volt a UPC-nél (ingyen emelték a 60ról, de nekem már kicsit sok is volt); ami legjobban fáj a költözésben, hogy most 3890-et fizetek a 60/6-ért, és várhatóan ennek közel a dupláját kell majd fizetnem az 50-es T-s netért... Mint ahogy ha telefont szeretnék, most 500 forintot fizetek rá havonta, úgy meg majd 1150-et, ugyanazért (mert alapvetően azért kell, hogy elérjenek rajta)
wmati: én sajnos sok ilyen területi hibát ismerek; alapvetően ezért nem merek mikrohullámú netet sem beköttetni, mert ott meg pláne...
-
salapp
addikt
válasz
FefeeX #45991 üzenetére
Öröm a tudat, hogy "fölé lövik", ezzel együtt a gyakorlatban meg r.hadtul megzuhan a net, amint begyün a hd adás a tévéjükön.
És olyan a hozzá adott eszköz is, hogy rengetegszer behal a wifi, behal a tévé adás, és csak a teljes kihúzgálásos újraindítás segít.
Én már a falra másztam volna tőle, ha itthon ez így menne.Sajnos én - tapasztalataim alapján - már-már küldetésemnek érzem, hogy mindenkit menekítsek a Telekom IPTV gondolatától is.
De úgy látom, van, aki prímán elvan vele. Szerencsés ember.
-
salapp
addikt
válasz
#78121280 #45987 üzenetére
Ha nem látnám minden héten, milyen ez az IPTV, akkor bekussolnék, de b.szki látom.
Rokonságban minden nyugdíjast sikerült rá beszédíteniük.Fefeex: dehogy osztanak ki többet! El ne hidd már!
Látom szüleimnél, ha éppen szalad valami lefelé a neten, és ők HD adásra kapcsolnak, mindján lábon rúgják a szaladgáló netet vele. Asszem 30-as a net előfizetésük. -
-
FefeeX
veterán
válasz
#78121280 #45979 üzenetére
A megadott címre azt mondja, hogy
"Nem szerelhető fel Nálad a műholdas adáshoz szükséges parabola antenna"Erre kérdeztem, hogy ez mi a rák? UPC és Digi antenna meg felszerelhető... Most akkor ez hogy is van?
Roli27: nulla szakmai hozzáértéssel tényleg jó tud lenni, csak láttam én itt valakit, aki minden mást lehúzott mint a szemét, mert az IPTV-je az meg mindent toronymagasan ver... Hülye lennék speciel a saját netem terhére tévézni, ha megolható ugyanannyiért vagy olcsóbban, hogy nem a netem terhére csinálom... Egyszerűen ez az egész egy nagy hátraarc, a tévé által lefogott sávszélért duplán fizetsz...
-
salapp
addikt
válasz
FefeeX #45975 üzenetére
Bátyámnál digitális kábeltv van UPC-től, még az sd adók is szépek 130 centis képátló mellett, a hd adók közül a jobbak szinte lejönnek a képernyőről.
Telekom IPTV-t tipikusan a nyugdíjasokra tudják rágyógyítani, akiknek fontos, hogy a huszonnyolcadik Luszeszita és Rex felügyelő ismétlést rögzíthessék a központi beltérin, és bármelyik tévénél le tudják játszani.
Ővület, ővület, ez hogy tetszik nekik.
-
-
FefeeX
veterán
válasz
#78121280 #45976 üzenetére
Jól gondolom, hogy a csak "1 HD stream jár" csak az IPTV-re igaz, tehát ahol kábelTV/SatTV van ott megy a kettő is?
Egyébként mit jelent az, hogy nem szerelhető fel nálad a vételhez szükséges antenna??? Műholdat a mucsaröcsögei pusztában is lehet fogni, mondjuk egy benzines generátorral, nem???
-
törölt tag
válasz
Geniusg #45969 üzenetére
Szia.
Üzletben is megcsinálhatod a váltást,mire haza érsz meg is történik, telefonon is hasonlóan gyorsan megvan.Webshop nem ajánlott.
Kábelnetnél nem számít,hogy milyen sebességű neted van,simán menni fog Családi+HD viszont azt tudni kell,hogy csak 1 HD stream jár , tehát ha 2 TV-d van akkor egy időben két különböző HD adást nem lehet nézni csak ugyan azt, mind a két TV készüléken. Családi Kábelnet csomagot is leváltanám a helyedben,egy Netmánia M-re 20/1 olcsóbb mint a régi lezárt Családi. -
FefeeX
veterán
válasz
salapp #45974 üzenetére
Olyat lehet látni, hogy van akinél nem IPTV van hanem kábelTV és abból kiszedik a kártyát és beteszik a TV-be. Na, elvileg ilyen a SatTV is nem? Legalábbis a hétvégi házunknál a tányéros diginek kártyás boxa van.
De ha tuti, hogy kártyás dokkal adják a kábelTV-t, megpróbálom azt kiharcolni 3ezerért...
Szüleimnek, feleségem szüleinek szintén IPTV van, de nem értem az ezt ajnározókat, a UPC HD-i százszorosan verik (persze a felső kategóriás tévém beépített tunerével) -
FefeeX
veterán
válasz
KurtCobain #45972 üzenetére
Dunakeszin nincs se digi, se upc, ráadásul az egyik utcára 3ezerrel olcsóbb árat adna, de ahova költöznénk oda mindenre teljes árat...
Ráadásul nekem CI kártya kéne elsődlegesen... -
FefeeX
veterán
válasz
salapp #45970 üzenetére
Ha jól értem akkor a T-Sat olcsóbb, mint az IPTV (nekem a családi + HD 4ezer felett ad ajánlatot 3 szolgáltatásra is)
Jár ehhez CI kártya esetleg, hogy ne kelljen beltéri egységgel kaparni? Pont ezért szeretem a UPC HD TVjét, mert nem kell külön doboz, külön kábel, külön távirányító (noha minden Harmony One-on megy míg az le nem merül hanyagságból)
-
salapp
addikt
válasz
Voice24 #45963 üzenetére
Mitől lenne olcsóbb? Hogyan számoltad azt ki?
Mindigtv extra okt. 1-től:
Családi+Aktív+Világjáró (44 sd csatorna) = 4.400,- és nulla azaz nulla fizetett HD adás
T-Sat
54 sd+ 14 hd adás a mindigtv-n is elérhető ingyeneseken felül
Akinek nincs más Telekom szolgáltatása, annak a fentiek 4.000,-, ha van még egy szolgáltatás, akkor 3.490,-, ha még kettő, mint nekünk, akkor már csak 3.000,-
Utálom, ha van egy plusz beltéri egység a tévé miatt, de a mindigtv extra még így is egy kövület szutyok lesz, ennyiért pláne.
Maximum olyanoknak lesz vonzó, akik rá vannak kattanva a Digi sport csatornákra.
Én viszont éppen az Eurosport HD csatornákat nézném, a sok tenisz miatt, a digit meg pont lexarom. -
Geniusg
csendes tag
Üdv, a jelenlegi IPTV Családi szolgáltatásról szeretnék Családi+HD csomagra váltani. Az online felületen engedné is kiválasztani, viszont a T-Home oldalán az áll, hogy az IPTV HD szolgáltatás Budapesten csak a II., IV., XI., XIV., XXII. kerületek bizonyos részein elérhető. A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e ez ügyben telefonon érdeklődni, vagy elég egyszerűen online megrendelni, és ha igen, akkor kb. mennyi idő múlva történik meg a váltás? A másik, hogy milyen internet szükséges a HD adáshoz, mivel most Kábelnet Családi csomag (15/1) van nálunk (aminek nemrég járt le a hűségideje)?
-
smrJoe
tag
Sziasztok!
Elromlott a régi ZTE egységem és ilyet hozott ki a T-Home.. Viszont azóta nem tudok torrentet le tölteni sem fel... Hívtam az ügyfélszolgálatot pár napja de semmi nem történt.. Mi lehet ez?? -
Voice24
őstag
Én most vagyok a Sat-tévé visszamondásának dilemmájában. Korábban volt vezetékes telefonom és netem is tőlük, de szépen lekoptattam őket. A telefont nem igazán használtam, a net pedig (jó kis rézdrótos, messze a központtól) egy idő után elviselhetetlenül lassúvá és idegesítővé vált. Így maradt a tévé, de ez meg magában már drága (két beltérivel, az egyik pvr-es). Így erősen gondolkodom a most bővülő Mindigtv-n, amivel jelen állás szerint kb. fél áron tudnék kijönni.
-
senki66
senior tag
Ha a T rendszere nem pontos akkor egyéb esetben is kaphatsz kedvezményt. Nálunk hol azt írja , hogy nem is telepíthető szolgáltatás, hol felajánl ilyen-olyan kedvezményt - tényleg nem is tudom mi az igazság, de végül sikerült a kedvezményeket érvényesíteni. (Igaz a T-Online megjelenésétől vagyok előfizető) , eddig nem is gondolkodtam váltásban, de az utóbbi időben egyre gyakrabban, bár az eszközök használati díjainak nem néztam utána, én csak a 2. STB után fizetek, azt hiszem 870 Ft-ot, wifi, rögzítés stb. ingyenes.
-
törölt tag
válasz
szili.tamas1 #45953 üzenetére
kaptál egy privátot....
-
törölt tag
válasz
szili.tamas1 #45951 üzenetére
Nekem valóban a tv a fontos és mint ahogy nálam is bizonyítja nincs horror áron...
Én sem 6 éves filmeket nézek az HBO OD-n hanem sorozatokat, ami mondjuk vasárnap megy le Amerikában hétfőn fent van felirattal....és nem vagyok torrenthuszár,hogy 500mb/s netem legyen nincs rá szükségem.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
#74774528 #45947 üzenetére
Nyilvan neked a tv a fontos, ezert mondtam hogy mindenkinek masok az igenyei. En pl tuti nem fizetnek azert hogy keteves mozifilmeket nezhessek naponta hatszor
meg ugy alapbol a tv is elegge hatterbe van szorulva nalunk. Amugy ha lenne olyan akcio hogy huseg nelkul lehetne probahonapig nezni nem listaaron, elkepzelhetonek tartom hogy kiprobalnam csak az iptvt a t-tol. De horror aron van ha nem irok ala huseget meg nem rendelek meg melle olyan szolgaltatasokat is amikre semmi szuksegem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Elektromos autók - motorok
- Politika
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen videókártyát?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest